Köszi.
Azért, mert a belső fele, lambéria marású.
Köszi.
Azért, mert a belső fele, lambéria marású.
Szerintem rendben van, csak azt nem értem, hogy a hajópadló miért színével a zsindely felé van és nem fordítva.:))
:))
Így láthatóbb...))
https://picasaweb.google.com/102554946978010220822/20110526?authkey=Gv1sRgCMfxsvePruiXaA#
csináltam tetőt a kemence fölé:
https://picasaweb.google.com/lh/webUpload?uname=102554946978010220822&aid=5611094405525666673
A búvárhoz nem szerelheted ugyanazt. Nem szabad a keresztmetszetét lecsökkenteni sem az átfolyást gátolni. A felszíni szivattyúhoz tartályt is kell szerelni. Arra szoktak felszerelni valami hasonlót:
Ahh,ez lenne az igazi, de szerintem megoldható búvárszivattyúhoz is...
Kipróbálom....
Értem, köszi.
Nekem búvárszivattyúhoz kellene, ezek szerint van különböző nyomás értékű kapcsoló?
Nekem olyan van és ha megnyitom a csapot a szivattyú beindul és nyomja is a vizet, ha elzárom leáll. 2-3 bár között kapcsol be és ki.
Kérdésem lenne.
Hallottam, hogy szivattyúra, hoz, lehet nyomáskapcsolót szerelni
Ez azt a célt szolgálja, hogy nem kell külön a szivattyút bekapcsolni, hanem ha megnyitom a csapot bekapcsol?
Köszi.
indexen, nem nagyon írtam hőmérővel kapcsolatban.
Nekem eszembe volt csak nem tudom hogy hol olvastalak, itt vagy az index fórumon azt amit ajánlottál valakinek hőmérő típusával kapcsolatban.
Tudtam, hogy valamit akartam mondani, most beugrott.
Hőmérőt ne felejtsd ki a kemencéből.
Így már értem, miért tartott kisebb üvegben is valami folyékony szert az öreg. Az lehetett a vízüveg ...
samott por+ vízüveg.
HA megköt, olyan mint a beton, és hőálló, hőtartó.
Amikor rakták a cserépkályhánkat akkor láttam, miből készűl a "habarcs" ...
Amit láttam az a kiégetetlen tégla, összetörve apróra, samott-téglapor, és víz keveréke de Pityke talán tud róla bővebben is írni ...
Ha agyaggal feded, tető kell fölé, mert nem időjárás álló.
Én sopro kemence vakolattal vakoltam.
Hő, és időjárás álló, így nem kell fölé tető.
Sok sikert hozzá, ha esetleg úgy érzed, tudok valamiben segíteni, szólj.