szupi upi lenne.,betölti a rést a kis sp-é 1338 ig eljön asztán a célár elviekben 1257.jujj de faxa lenne.
szupi upi lenne.,betölti a rést a kis sp-é 1338 ig eljön asztán a célár elviekben 1257.jujj de faxa lenne.
long,de akkor a vége short.1338-nál tovább nem jöhet,be is kell adják legkésőbb holnap.ez igy akkor jó volna.
benne lehet:)sőt:)
ezt most ennyire xarnak látják?:)
figyeleme-kész-rajt....hadd lássuk
14:30 GDP:)
igen, de majd megmagyarázom a népnek, hogy miért lett rossz, háha bejön megint :D
Az van ha lemegyünk 1298-ra,akkor long,ha meg kilövünk az 1334-es zónába marad a short.
ma holnap el kell dőlnie.De eszt meg kell várni mindenképpen.
No de ilyet hallani Ben apó szájából??? :D
Én egy nagyon rossz GDP adatot várok ma, így elképzelhetőnek tartom, hogy s&p 1300 alá megy, de ez csak egy férfi megérzés :D
Én egy nagyon rossz GDP adatot várok ma, így elképzelhetőnek tartom, hogy s&p 1300 alá megy, de ez csak egy férfi megérzés :D
SP futin óráson fordított fejváll 1320-as nyakvonallal, célár 1335, a csökkenő csatorna teteje.
Közben megálló lehet 1325 (rés és 200 órás MA) valamint 1330 esés 38%-os fibója.
Így kezdődik:
"LIBERTY STREET, NEW YORK, NY 10038
CONTRACT FUND CREDIT FROM BANK FEDERAL RESERVE BOARD NEW YORK.
ATTN,
THIS IS TO LET YOU KNOW THAT WE RECEIVED A PAYMENT CREDIT INSTRUCTION FROM THE FEDERAL GOVERNMENT OF NIGERIA TO CREDIT YOUR ACCOUNT WITH YOUR FULL INHERITANCE FUND OF US$10.5MILLION FROM THE NIGERIAN RESERVE ACCOUNT WITH OUR BANK.
HOWEVER, WHAT WE REQUIRED FROM YOU IS YOUR BANKING PARTICULARS WHERE YOU WANT YOUR FUND TO BE TRANSFERRED."
Ezzel a névvel jött: MR. BEN S. BERNANKE (cím természetesen valami kamu)
Cseppet sem gyanús :D
vcces vagy, de én is ezt gondoltam. de nem..nem fizettem be számlát és azt hittem, hogy korlátozták a sebesseéget, de ez sem..most felhívtam őket, és mondták, hogy gebasz van a hálózatban. de már kijavították, most működik szerencsére.:-DD tiszta ideg voltam. hu, ez már függőségg.
szerk.lehet, hogy nem kellenek, de én szoktam nézni:-), hati miatt.
annyi F5-öt nyomtál naponta, h a szolgáltató letiltotta ezeket az IP-ket, mert túlterhelted a hálózatot
:))))))
meg a BÉT-hez különben sem kellenek ezek az dezinformációk
:DDDD
mi a fene történhetett nálam? bekaptam egy vírust? nem megy..pedig még ment most hét órakor..azóta van valami, mert ezek egyáltalán nem jönnek be..nem emlékszem, hogy rákattintottam volna másra. egyébként van még pár oldal, ami nem jön be. hát ez gáz. újraindítottam mindent, a netet is. mi a fenét csináljak? a hálózatit is kihúztam, meg vissza.. a netnek is..hm..
sziasztok, nálatok működik a stooq és a forexpros.com oldal?
hát elég semmire sikerült ez a nap is odakinn...
léptem, sziasztok.