Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: armani mania

#41084 Sly-- Előzmény: #40967

Ennek örömére én is kimentem megnézni a labdarózsámat, de nem láttam rajta egy hangyát sem. Úgy látszik, nem igényel parfümözést. :-)))

De már sajnos kezd hullani, nem nagyon bírja ezt a nyári meleget. Azért lefényképeztem, álljon itt most a tulipáncsokor helyett. :-)

Hogy valami Phylaxiás is legyen: érdekes, ahogy szembenéznek ezek a sokmilliók és egyik oldal sem mozdul.

Vajon meddig lesz ez így és melyik oldal mozdul előbb?

armani mania

#40967 kata311

kedves druszámnak köszönöm szépen a speciális párfűmöt...:)))

gondolom a h-k nem nagyon fognak lelkesedni érte!!!!

Re: nincs cím

#40927 Sly-- Előzmény: #40926

Azért regisztráltál, hogy mindezeket beírhassad?

Egyébként meg ugyanannyi van vételen is.

Azért utálják, mert fost…

#40907 tyfel

Azért utálják, mert fostalicska a holding vezetésével együtt.

Gazdasági Rádió

#40658 -sabe

Ma délután 5 körül volt egy interjú a PHYL elnökével. KEG bevezetés ill miért ilyen nyomott az árfolyam volt a téma. Ez utóbbiért a spekiket tette felelőssé nagyjából, de ezt én nem is értem...

Re: nincs cím

#40494 Zotya32 Előzmény: #40448

bőven van, láthatod; és még sok-sok pénzük is van, mert a humetben is újra felépült napközben 900k-nyi vételi erő 21 ft-on, miután az is ki lett ma öntve.... ráadásul ott már 1 hét alatt kb 4 millió db-ot vettek meg....

most már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a phylaxia történet vége.... :)

ez már aztán tényleg rulett... és most úgy tűnik az első pörgetés végéhez érünk lassan, vhová le fog esni a golyó, és aki nyer az játszhat tovább :)))

Azér érdekes hogy egy 6m…

#40448 Tumor

Azér érdekes hogy egy 6millás öntés után megint 5millio vétel van 8on(mongyuk nemtom mennyi volt bent az öntés elött)..tényleg ennyi gazdag kisbüfi van ebben az országban??

Mennyi eladó Phyl. van még ilyen áron?

#40438 Sly--

Mikor hazafelé jöttem, ez a zene a szólt a kocsiban, és olyan jó kedvem lett tőle, gondoltam beteszem Nektek, erre megláttam, mi történt.....megint volt valakinek fölösleges 6 millió darabja ma is.

Na mindegy, azért legyen szép, vidám phylaxia mentes hétvégéje minden topik olvasónak! :-))

Re: s&s

#40056 Kissherceg Előzmény: #40043

csak a stoppokért mentek :)) Ennep a papírnak a könyve egy rémálom... Viszont a forgalmakat elnézve tulajdonosi bejelentésnek illene jönnie..

Re: Kerti törpe

#38490 Dr. ursi Előzmény: #37910

várjuk vadászka a látványelemeket ;o) remélem jól tippeltem meg mi lesz az :o)

Re: MP3 riport

#38466 Sly-- Előzmény: #38461

A legszebb egy "egybekilenc" lenne, aztán meg se állnánk 14-ig a jövő héten.

:-)))))