humet kezd a phyl rokonlelkévé válni :))
humet kezd a phyl rokonlelkévé válni :))
Ennek örömére én is kimentem megnézni a labdarózsámat, de nem láttam rajta egy hangyát sem. Úgy látszik, nem igényel parfümözést. :-)))
De már sajnos kezd hullani, nem nagyon bírja ezt a nyári meleget. Azért lefényképeztem, álljon itt most a tulipáncsokor helyett. :-)
Hogy valami Phylaxiás is legyen: érdekes, ahogy szembenéznek ezek a sokmilliók és egyik oldal sem mozdul.
Vajon meddig lesz ez így és melyik oldal mozdul előbb?
kedves druszámnak köszönöm szépen a speciális párfűmöt...:)))
gondolom a h-k nem nagyon fognak lelkesedni érte!!!!
Azért regisztráltál, hogy mindezeket beírhassad?
Egyébként meg ugyanannyi van vételen is.
Azért utálják, mert fostalicska a holding vezetésével együtt.
Ma délután 5 körül volt egy interjú a PHYL elnökével. KEG bevezetés ill miért ilyen nyomott az árfolyam volt a téma. Ez utóbbiért a spekiket tette felelőssé nagyjából, de ezt én nem is értem...
bőven van, láthatod; és még sok-sok pénzük is van, mert a humetben is újra felépült napközben 900k-nyi vételi erő 21 ft-on, miután az is ki lett ma öntve.... ráadásul ott már 1 hét alatt kb 4 millió db-ot vettek meg....
most már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a phylaxia történet vége.... :)
ez már aztán tényleg rulett... és most úgy tűnik az első pörgetés végéhez érünk lassan, vhová le fog esni a golyó, és aki nyer az játszhat tovább :)))
Azér érdekes hogy egy 6millás öntés után megint 5millio vétel van 8on(mongyuk nemtom mennyi volt bent az öntés elött)..tényleg ennyi gazdag kisbüfi van ebben az országban??
Mikor hazafelé jöttem, ez a zene a szólt a kocsiban, és olyan jó kedvem lett tőle, gondoltam beteszem Nektek, erre megláttam, mi történt.....megint volt valakinek fölösleges 6 millió darabja ma is.
Na mindegy, azért legyen szép, vidám phylaxia mentes hétvégéje minden topik olvasónak! :-))
csak a stoppokért mentek :)) Ennep a papírnak a könyve egy rémálom... Viszont a forgalmakat elnézve tulajdonosi bejelentésnek illene jönnie..
E még marad egy kicsit.
várjuk vadászka a látványelemeket ;o) remélem jól tippeltem meg mi lesz az :o)
A legszebb egy "egybekilenc" lenne, aztán meg se állnánk 14-ig a jövő héten.
:-)))))
A 4 Ft-os, illetve az 5 Ft-os vevő már egy kicsit röhejes kezd lenni!!!
Szerintem lesz még szebb is!!!
Írtam neked privát...
Szép a könyv, megörökírjük.:-))
http://kepfeltoltes.hu/view/090507/konyv2009-05-07_09-50-55_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
21,365 Ft