Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mai italajánlatunk

Re: Bartosszesz

#384231 KawaBazsy Előzmény: #384192

Én a szederből tudok vinni natúrban, amiből tavaly mézeset vittem. Nem tom, h így jó e, én csak édesen szeretem.. :-)

#384195 kerikoma Előzmény: #384192

Már raktam félre:)

Van 5 éves cseresznye pálinkám is, nem merem megkóstolni, mert nyersen nem volt valami finom és félre raktam. De már jártam így és lehet most lesz az ideje megnyitni, hátha kellemesen csalódok:))

#384192 Csokigyáros Előzmény: #384156

Alsóörsre hozz abból a szilvából és körtéből is... én barackot és körtét viszek... a haverom almát, a többiek meg mindent :))))

#384156 kerikoma Előzmény: #384154

Bizony, hogy van banán házi pálinka, páran meg is tudnak erősíteni, bár már ittam jobbat is annál!

A válasz a szilva:))

Azt ugyanis háromszor töltöttem fel. Nem fogyott el a körtéből sem a második töltés és szilvából sem a harmadik, mielőtt valaki kombinálni kezdene és 15 felnőtt volt és kivétel nélkül mindenki kóstolt:))

#384143 kerikoma Előzmény: #370713

Tegnap volt a kislányomnak az elsőáldozása és hát keresztszülők, nagyszülők stb. meg lettek hívva e nemes ünnepre.

Rövid ital ajánlatom a következő volt a vendégeim részére: Alma, körte, szilva, narancs, banán, vegyes és törköly pálinka.

Na melyik pálinka ízlett a legjobban, ha a körtét kétszer kellett feltöltenem?:)

Bartosszesz

#370713 Fornit

A nagy Bartos Möster bevezeti a hallgatóságot a házi pálinkafőzés rejtelmeibe...

0:30tól 04:45ig.

A biciklibelsőt ugye mindenki belefőzi...

Re: nincs cím

#336418 kerikoma Előzmény: #335787

:)) Becsüld meg nagyon, ez már tényleg kincs:)

Lehet egyszer az én unokám is így fog örülni:D

Igazi kincsre sikerült r…

#335787 Scipio

Igazi kincsre sikerült rábukkanni a pincében a hétvégén, nagyapám utolsó szilva pálinkája még 97-ből, egy 25 literes demizson színültig töltve, eddig csak egy-egy üveg került elő innen-onnan amit az asszony elől dugdosott, hogy legyen mindig kéznél, de ez már egy komolyabb fogás :))

Re: Konyak

#335774 Kezdő Előzmény: #334901

És a bal kezeddel egy pénzeszsákot markolsz, mint a tőkés azon a régi képen :-)

Re: Konyak

#334902 kerikoma Előzmény: #334901

Teljesen fölcsigáztok:)) Nehogy meló után ki menjek a tanyába végig kóstolni a borokat. Végül is már egy hete nem voltam kinn:)) Ha meg van fagyva az út akkor van esély:))

Konyak

#334901 Papus_stock

Tegnap leptem meg magam egy 6 éves Araráttal. Már nagyon várom a karácsonyt :)

Füles fotel,szivar, finom konyak.

P.

Re: nincs cím

#334898 kerikoma Előzmény: #334767

Köszi:))

Idén nem lettek jók a gyümölcs termések sajna, nem is nagyon küzdöttem a gyűjtéssel. Tán 200l cefrém van szílva/barack vegyesen. (Volt már 1000 l is).Lesz jó kis vegyigyümi:))

Törköly viszont lesz rendesen bogyózott szőlőből. Hiába na, a rokonság is székely, az asszony is székely, fogy a törköly rendesen:D

Re: coctail recipe book

#334862 Bendeguz Előzmény: #333080

Jelentem én egy szakképzett bármixer vagyok (ez az egyik hobbim), a Bols Mixerakadémián végeztem és tudom ajánlani. Ez a reklám helye volt :)