"DT long 5960 körül."
Gratula Lupin úr! Szépen kiszagolta:)
"DT long 5960 körül."
Gratula Lupin úr! Szépen kiszagolta:)
Szurkolok neked,hogy egy picit írogasson itt.Jó a stílusa,szerintem a fanyar humora egyedülálló,ráadásul zömében szakmai háttérre támaszkodik....És talán több megbecsülést kapna,hiszen itt azért a stílus a neten egyedülállóként használható....Ez az oldal ezért jó:-)persze csak akkor,ha engem sem cikiz senki a longjaim miatt.....:-)Szóval szurkolok és érkezzen meg angolos humorával Lupin úr.Egy picit rugalmasabb hozzáállás segítene.....
"Nagyon magas labdát adott, de nem csapom le."
Magam is gondolkodóba estem vajon meikre gondolhatott:D Ön igazi úriember:)
"Egyébként, ha egy öregember másképpen látja a szituációt, nem feltétlenül szenilis. Láttam én már síkhüyét fiatalban is."
Lupin Úr! nem múlik nap hogy netudna megnevettetni:D
"Bizony. A Nagy Levin által vezetett menza egyik standard fogása volt a marinírozott halszelet Turbigo módra kétfelé vágott tojással, egész kevés vörösborral párolva."
Örömmel tapasztalom humoránál van:))
"Troppauer Hümér volt a szakkőr vezetője."
Profi lehetett:D Elnézést de nemtudtam kihagyni:) Nekem illett volna a nyelvszakkört látogatnom szorgalmassabban:D
Lupin Úr!
Ugye ön sem gondolta volna hogy akik részvényekkel kereskednek, azoknak nemfér a fejükbe hogy a részvény tulajdonosnál landol a cég nyeresége. És ha még a vezetőkkel ebben megis állapodnak és a legnagyobb egyetértésben erre szabályt is hoznak. A vezetők maradhatnak az idők végezetéig vezetők, hisz jók! Ennek fejében hajlandók lemondani egykét dologról. Furcsa dolgok történhetnek a kapitalizmusban:D Persze aki kivül marad az megmérgesedhet!:D
"Amúgy baromira ne értem, hogy minek összahsonlítani a korábbi eladási árakat a mostani vételi árral. Ez egy totálisan új projekt. Meg kell becsülni az éves cash inflow-kat és outflow-kat, el kell végezni egy érzékenységvizsgálatot, és ha az NPV stabilan pozitívnak tűnik, akkor ez egy jó buli."
Lupin Úr! Még a végén pártot cserél:D Higgye el szivesen látnák:D
Vitya az ország pszihológusa:DD
"A kerály köpenyegforgató, hazudós, diktátorhajlamú, de nem bugyuta"
Látom lassan kezdi megismerni a kerályt. De hogy megis dicséri:D Szvsz nemzeti vállalat lesz a cél DTcom mintára. Kicsit másként mert a nép nem alkalmas a részvénybirtoklásra. Fogni kell a kezét hogy tudja aranyat szorongat:D
Soha nem gondoltam volna hogy a dokival egyet fognak érteni:) Nagy tisztelője vagyok neki is.
""Butaság. Ha a cégből kivehető osztalék nagyobb, mint a hitel kamata, akkor ez egy jó üzlet. A fiúknak pedig elég nagy ráhatásuk lesz osztalékpolitikára.""
Lupin Úr! Ne fáradjon velük! Süketeknek nem lehet zenét tanítani:D
Minden hazai guru fújja a magáét. Elgurult a gyógyszerük! Ha ilyen rugalmasak a spekulációban is akkor kivi lennnék hogy áll az a számla:) A Nyilas Misiét tudjuk.
"Csúnya kezdés lesz ma. Talicska előkészítve."
Puffogtatják a stoppokat. Már akinek van ugye.
" Bajnai még nem akar,"
Szvsz lassan készülődik, okosan megvárja mig lezajlanak a csaták, illenne a pártnak is felismerni az egyetlen járható utjuk. Valahogy a szocik nekem mindig is egy vak társaság képét keltette. Az a libás sztorija beárnyékolja. Kivi vagyok GYF mikorlátja be a korlátait:)
Értem Lupin úr! Köszönöm a mindent átfogó választ. A középtávú felfelét én sem vetettem el, Kedvező belépési pontot várom, nagy türelemmel. szvsz 1-2 hét is lehet de ugye ezt a piac adja majd ha eljön az ideje.
Off
Fura figurák fura szokásokkal:D
Az valami flugos csóka lehet. Gondolom ment Lupin úr után, oszt jól megjárta, igy arra haragszik aki nem tehet semmiről. De ez csak puszta találgatás.
gondoltam talán preventív jelleggel regeltél párat, de a feltételezés mögött nm volt semmi rosszindulat.
amúgy jól elbeszélgettek a 2 fórumon :D
Ja. Nem aggodom a pénztárcájáért. Puszta kiváncsiság, itt ülünk várjuk a lehetőségeket, közben olvasgatunk, beszélgetünk. Bár elég egyoldalu komunikálás, de odaát úgyis látom mikor lép:) Átjöhetne ide is múlatni az időt.
Lupin úr!
Tudom hogy nemsokat ad a TA-ra. Arra azért mégis kiváncsi lennék 23000Bux alatt menne még egy kört a talicskával, vagy lemondana a felmentő sereg várásáról? Már igy is sokba lehet az ügylet.
OFF
Egy csomó jó név van: keszeg, piritós, vasszög., madzag:D Karika, guriga, nem is folytatom. Na még egy Topi:D
Igy folytatom kénytelen leszek kimoderálni magam:D
Megnéztem:D Télleg próbbálták lefedni a variációkat is. Beteges:D Valaki nagyon nem szereti. Legyen ez a legnagyobb öröme az idén az ilyen pitiáner embernek:D Még csak május van:D