Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: nincs cím

#385984 Tavasz Előzmény: #385981

Szurkolok neked,hogy egy picit írogasson itt.Jó a stílusa,szerintem a fanyar humora egyedülálló,ráadásul zömében szakmai háttérre támaszkodik....És talán több megbecsülést kapna,hiszen itt azért a stílus a neten egyedülállóként használható....Ez az oldal ezért jó:-)persze csak akkor,ha engem sem cikiz senki a longjaim miatt.....:-)Szóval szurkolok és érkezzen meg angolos humorával Lupin úr.Egy picit rugalmasabb hozzáállás segítene.....

#385981 Rozsdáskilincs Előzmény: #385972

"Nagyon magas labdát adott, de nem csapom le."

Magam is gondolkodóba estem vajon meikre gondolhatott:D Ön igazi úriember:)

#385972 Rozsdáskilincs Előzmény: #385817

"Egyébként, ha egy öregember másképpen látja a szituációt, nem feltétlenül szenilis. Láttam én már síkhüyét fiatalban is."

Lupin Úr! nem múlik nap hogy netudna megnevettetni:D

#385817 Rozsdáskilincs Előzmény: #385766

"Bizony. A Nagy Levin által vezetett menza egyik standard fogása volt a marinírozott halszelet Turbigo módra kétfelé vágott tojással, egész kevés vörösborral párolva."

Örömmel tapasztalom humoránál van:))

#385766 Rozsdáskilincs Előzmény: #385398

"Troppauer Hümér volt a szakkőr vezetője."

Profi lehetett:D Elnézést de nemtudtam kihagyni:) Nekem illett volna a nyelvszakkört látogatnom szorgalmassabban:D

#385398 Rozsdáskilincs Előzmény: #385344

Lupin Úr!

Ugye ön sem gondolta volna hogy akik részvényekkel kereskednek, azoknak nemfér a fejükbe hogy a részvény tulajdonosnál landol a cég nyeresége. És ha még a vezetőkkel ebben megis állapodnak és a legnagyobb egyetértésben erre szabályt is hoznak. A vezetők maradhatnak az idők végezetéig vezetők, hisz jók! Ennek fejében hajlandók lemondani egykét dologról. Furcsa dolgok történhetnek a kapitalizmusban:D Persze aki kivül marad az megmérgesedhet!:D

#385344 Rozsdáskilincs Előzmény: #385330

"Amúgy baromira ne értem, hogy minek összahsonlítani a korábbi eladási árakat a mostani vételi árral. Ez egy totálisan új projekt. Meg kell becsülni az éves cash inflow-kat és outflow-kat, el kell végezni egy érzékenységvizsgálatot, és ha az NPV stabilan pozitívnak tűnik, akkor ez egy jó buli."

Lupin Úr! Még a végén pártot cserél:D Higgye el szivesen látnák:D

Vitya az ország pszihológusa:DD

#385330 Rozsdáskilincs Előzmény: #385324

"A kerály köpenyegforgató, hazudós, diktátorhajlamú, de nem bugyuta"

Látom lassan kezdi megismerni a kerályt. De hogy megis dicséri:D Szvsz nemzeti vállalat lesz a cél DTcom mintára. Kicsit másként mert a nép nem alkalmas a részvénybirtoklásra. Fogni kell a kezét hogy tudja aranyat szorongat:D

#385319 Rozsdáskilincs Előzmény: #384010

""Butaság. Ha a cégből kivehető osztalék nagyobb, mint a hitel kamata, akkor ez egy jó üzlet. A fiúknak pedig elég nagy ráhatásuk lesz osztalékpolitikára.""

Lupin Úr! Ne fáradjon velük! Süketeknek nem lehet zenét tanítani:D

Minden hazai guru fújja a magáét. Elgurult a gyógyszerük! Ha ilyen rugalmasak a spekulációban is akkor kivi lennnék hogy áll az a számla:) A Nyilas Misiét tudjuk.

"Csúnya kezdés lesz ma. …

#384010 Rozsdáskilincs

"Csúnya kezdés lesz ma. Talicska előkészítve."

Puffogtatják a stoppokat. Már akinek van ugye.

#383413 Rozsdáskilincs Előzmény: #383187

" Bajnai még nem akar,"

Szvsz lassan készülődik, okosan megvárja mig lezajlanak a csaták, illenne a pártnak is felismerni az egyetlen járható utjuk. Valahogy a szocik nekem mindig is egy vak társaság képét keltette. Az a libás sztorija beárnyékolja. Kivi vagyok GYF mikorlátja be a korlátait:)

#383187 Rozsdáskilincs Előzmény: #383143

Értem Lupin úr! Köszönöm a mindent átfogó választ. A középtávú felfelét én sem vetettem el, Kedvező belépési pontot várom, nagy türelemmel. szvsz 1-2 hét is lehet de ugye ezt a piac adja majd ha eljön az ideje.

#383156 Rozsdáskilincs Előzmény: #383149

Off

Fura figurák fura szokásokkal:D

Az valami flugos csóka lehet. Gondolom ment Lupin úr után, oszt jól megjárta, igy arra haragszik aki nem tehet semmiről. De ez csak puszta találgatás.

#383149 holnor Előzmény: #382608

gondoltam talán preventív jelleggel regeltél párat, de a feltételezés mögött nm volt semmi rosszindulat.

amúgy jól elbeszélgettek a 2 fórumon :D

#383148 Rozsdáskilincs Előzmény: #383143

Ja. Nem aggodom a pénztárcájáért. Puszta kiváncsiság, itt ülünk várjuk a lehetőségeket, közben olvasgatunk, beszélgetünk. Bár elég egyoldalu komunikálás, de odaát úgyis látom mikor lép:) Átjöhetne ide is múlatni az időt.

Lupin úr! Tudom hogy ne…

#383143 Rozsdáskilincs

Lupin úr!

Tudom hogy nemsokat ad a TA-ra. Arra azért mégis kiváncsi lennék 23000Bux alatt menne még egy kört a talicskával, vagy lemondana a felmentő sereg várásáról? Már igy is sokba lehet az ügylet.

#382617 Rozsdáskilincs Előzmény: #382614

OFF

Egy csomó jó név van: keszeg, piritós, vasszög., madzag:D Karika, guriga, nem is folytatom. Na még egy Topi:D

Igy folytatom kénytelen leszek kimoderálni magam:D

#382614 Rozsdáskilincs Előzmény: #382585

Megnéztem:D Télleg próbbálták lefedni a variációkat is. Beteges:D Valaki nagyon nem szereti. Legyen ez a legnagyobb öröme az idén az ilyen pitiáner embernek:D Még csak május van:D