Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

HUF fórum

Re: nincs cím

#382829 Csokigyáros Előzmény: #382828

hát ezért esik, mert könnyen kiszámítható a kormányunk... lehet rá stratégiát építeni... hát dől a lé ide... és hát erősödünk... vagy pont fordítva? :)

#382828 Euroman Előzmény: #382823

most olvastam pf-n, mit ajánlott a bankoknak...hatalmas pofátlanság, ezt egyik sem fogja aláírni...

#382825 Rozsdáskilincs Előzmény: #382821

"masreszt pedig meglep ahogy nyakon lett vagva most,"

csupa meglepetés a spekuláció:D szvsz ezért szeretik a spekik, adrenalin

Lehet pozit nyitott a nagynéni számláján:D

#382821 Saraco Előzmény: #382819

en szemely szerint valami olyasmit gondolok hogy ejj megis kellett volna venni 263 korul:D masreszt pedig meglep ahogy nyakon lett vagva most, az utobbi idoszakba felfele nem szokott igy sietni inkabb csak lefele

#382819 Rozsdáskilincs Előzmény: #382815

Kiváncsi voltam mit gondolnak a spekik, úgylátszik távolbarévedő üres tekintetek, rajtad kivül. Pedig öreg mondás_:szemed a pályán legyen:D

#382815 Lovax Előzmény: #382797

Basszus ez a HUF öntés across the board nem tetszik :(

kitárazás-beöntés szaga van...

#382374 ikszf Előzmény: #382309

jah ez a létező legrosszabb verzió: semerre se megy. Sztem megszűnt létezni ez a 266.9-es technikai szint.

#382309 Kriszti@n Előzmény: #382079

tegnap jó érzékkel kiszálltam az összes eu long certiből,kicsi bukóban, csah-ben viszont tartom. részeről egyelőre kivárás, én sem tudom hová tenni a mozgását...usd short tartva

#382079 ikszf Előzmény: #381808

Vissza be kéne szakadnia a héten 267 alá, hogy a múlt heti fölézárás fals legyen.

Vagy pedig durván megindulni felfelé, hogy megerősítse az ellenállás törését (ezt a verziót nem tudnám hova tenni, mert hetekig volt alatta, és tickre elpattant onnan. Nem kéne neki oda-vissza átmászkálni ezen az ellenálláson. Ha már egyszer átment rajta lefelé, akkor évekig alatta maradhatna)

#381188 Kriszti@n Előzmény: #381175

hová várod kizárólag TA alapon? ebbe ugye csodaviktor és a gazdasági stabilitás nem szól bele...mármint a TA-ba. a valóság szerintem kicsit más. a Ft önálló életet él TA nélkül(szerintem)