hát ezért esik, mert könnyen kiszámítható a kormányunk... lehet rá stratégiát építeni... hát dől a lé ide... és hát erősödünk... vagy pont fordítva? :)
hát ezért esik, mert könnyen kiszámítható a kormányunk... lehet rá stratégiát építeni... hát dől a lé ide... és hát erősödünk... vagy pont fordítva? :)
most olvastam pf-n, mit ajánlott a bankoknak...hatalmas pofátlanság, ezt egyik sem fogja aláírni...
Ahoz kereskedési stratégiát kell váltanod:D
Olvasom a topikod:D
A forintocskáról azt gondolom, hogy annál jobb, minél több van belőle!:-)
"masreszt pedig meglep ahogy nyakon lett vagva most,"
csupa meglepetés a spekuláció:D szvsz ezért szeretik a spekik, adrenalin
Lehet pozit nyitott a nagynéni számláján:D
Matolcsy kiütötte a biztosítékot és a forintot is... :(
en szemely szerint valami olyasmit gondolok hogy ejj megis kellett volna venni 263 korul:D masreszt pedig meglep ahogy nyakon lett vagva most, az utobbi idoszakba felfele nem szokott igy sietni inkabb csak lefele
Kiváncsi voltam mit gondolnak a spekik, úgylátszik távolbarévedő üres tekintetek, rajtad kivül. Pedig öreg mondás_:szemed a pályán legyen:D
Basszus ez a HUF öntés across the board nem tetszik :(
kitárazás-beöntés szaga van...
Urak!
Mit gondolnak a forintocskánkról?
jah ez a létező legrosszabb verzió: semerre se megy. Sztem megszűnt létezni ez a 266.9-es technikai szint.
tegnap jó érzékkel kiszálltam az összes eu long certiből,kicsi bukóban, csah-ben viszont tartom. részeről egyelőre kivárás, én sem tudom hová tenni a mozgását...usd short tartva
Vissza be kéne szakadnia a héten 267 alá, hogy a múlt heti fölézárás fals legyen.
Vagy pedig durván megindulni felfelé, hogy megerősítse az ellenállás törését (ezt a verziót nem tudnám hova tenni, mert hetekig volt alatta, és tickre elpattant onnan. Nem kéne neki oda-vissza átmászkálni ezen az ellenálláson. Ha már egyszer átment rajta lefelé, akkor évekig alatta maradhatna)
kíváncsi vagyok holnap hol nyitunk, a 268at elég könnyen átvitte..
Csak kijott a 267 alol. Nomurara is hallgatnak nehanyan...
nem nagyon nézegettem eur/hufot mostanában, így nem is írtam ide. Most megnéztem krisztiánnak a chartot.
30percesen felfedezni véltem egy csökkenő éket, aminek célára teljesült a kitöréstől:
Szia,
soha nem ismerek rád ezzel az avatarral, sumér harcosnak hiszlek mindig.
Nálam valami hasonló chart megfy egy ideje: eur/huf.
Napos chart.