Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: nincs cím

#383874 Sumér harcos Előzmény: #383861

vsz ugyan vidéki vok.....és csak egy ráérő vélemény:)

de annyit látok Budapestről,hogy...

élhetetlen......

ilyen lakásokat amelyeket te itt betettél,belváros meg tompa utca csoda....

a legretkebb,legutolsó gondolatom volna,hogy oda költözzem....ez az én szemszögem,más biztosan másként gondolja:)

ezek a belvárosi lakások max egy fiatalnak jók,autoja ne legyen, mert parkolni nem lehetne...hordjon fel nőket,mindent gyorsan megközelithet....járjon gyalog,meg tömegközlekedéssel....könnyen bulizhat négykézláb is hazaér az összes buliból....

ugyan a külváros és agglomerácio sem különb,mert ott meg jelenkeznek-az autoval eljutni a-ból b-be lehetetlen és társai problémák.......fél napodat kocsiban töltöd a dugóban....Dunakeszire és Ürömre,Pilisborosjenőre van rálátásom....katasztrófa a közlekedés.......

én vidéken időben szinte 150-200km-t megteszek mire innen az emlitett településekről vki bejut dolgozni egy távolabbi munkahelyre....kiépülve semmi a sok betelepülőnek- se ovoda,se iskola (a kölköknek).....

#383865 Ibiza Előzmény: #383858

persze...most kell venni... csak nekem magas a milliós m2 ár.. külföldieknek adtak el a gettó közepén lakásokat még tervezőasztalon.. angol ír spanyol mókusoknak.. akik ránéztek térképre és látták nagyon jó helyen van..szellemházak.. üres a ház és 2-3ra ki van írva kiadó..

mert valóban 5-6-7-8-ker a belvárosa Budapestnek.. a szűken vett belváros az 5ker..

amúgy a Teleki tértől egy köpésre van..ami elvileg teljesen átépül..

#383864 Sumér harcos Előzmény: #383862

és amely még meglepett,hogy 1850-ben pest,buda,óbuda(akkor ezzel kifújt budapest)...110.000fő volt a főváros lélekszáma....milyen élhető kisváros volt még...

#383862 Sumér harcos Előzmény: #383861

no no ez sem biztos:)

pont a héten olvastam vhol,hogy 1901-ben a IV.kerület bizonyos része volt a belváros:)

#383861 Hathor Előzmény: #383860

Még igen. Nem érdekes az.

magdolna projekttel jó lesz, egyszer volt OTP is 1200 Te szoktad mondani, most is 6000környékén van.

IX.kerület Ferenc tér és környéke? Heroltozták régen, ma mindenki csodájára jár, Tompa utcával együtt.

Belváros, az belváros lesz mindig. Egész nyolckerben eladják az új építésűt.

Látod a Corvin-Szigony projektben is mi lett? X faktor, meg Alekosz és társai helyszíne.

Akartak volna ezek valaha is ott lakni a Leonardo da Vinci, Práter környékén?

Belvárosban eladó társas…

#383858 Hathor

Belvárosban eladó társasháznak építési telek a magdolna Projektben, szerintem kedvező áron erősen alkudhatóan!

Eladó a VIII kerületben a Magdolna projekten belül,egy szép 770m2-es L-1/VIII/2.

Sz.T.Mutató:3.5,magasság 16-23-ig,építési telek.

Az ár: 77.000.000+áfa alkudható

Re: Ismét egy jó ár érték arányú ingatlan.

#383847 Hathor Előzmény: #383324

Felhoztam ezt a topikot, mert szerintem van itt lejjebb egy pár jó ár érték arányú ingatlan.

Hétvége van, nem pörög a fórum, így olvasgassátok az ajánlatokat.

Vegyek most ingatlant, mert már kezd mocorogni a piac az újabb hitelezési programok tervezetére!!

Még ma kapsz, jövőre már csaklehet drágább lesz! Részvénypiac amúgy is gyalázatos most.

Ismét egy jó ár érték arányú ingatlan.

#383324 Hathor

Ma megnéztem egy jó ár érték arányú lakást kollegám ajánlására, akit érdekel megveheti.

VIII. kerület, Práter utca, tégla építésű 103nm-es, két bejáratos, (két lakást lehet csinálni belőle), I.emeleti, utcai fekvésű, 3nagy szobás, erkélyes, gázfűtéses lakás 11MFT. alku nélkül!

A házzal szemben 60nm-es panel kerül ennyibe távfűtéssel.

ugye közel 100e/nm- ár! Corvin-Szigony projekt pár sarokra.

Csinálj egy szoba garzont, meg egy kétszobás lakást a két bejáratnak köszönhetően, add ki, add tovább magasabb áron később!

BUDA, MOSZKVA TÉRNÉL, 95nm-15.5MFT

#382808 Hathor

XII. Hajnóczy József utca

1910-es években épült házban, 2. emelet (lift nincs)

95 nm, 3 szoba, alkóv, étkezős konyha, fürdőszoba, kamra, WC, előszoba (4. szoba kialakítható!)

utcai

K-Ny

belmagasság: 3,6 m

fűtése: héra

közös ktg.: 16.000 Ft/hó (vízdíjjal)

felújítandó

Irányár: 19,9 millió helyett FIX 16 millió!!! de 15.5re le tudnánk még alkudni szerintem:)

HÁROM UTCAI SZOBÁS EMBEREK A MOSZKVA TÉRNÉL!

Fene a vevők jó dolgát...

Rohannom kell újabb ingatlant felvenni, holnap jövök.

csővázz.. és csőtészta

Lehel téri paic környékén, Lehel út ár alatt!

#382807 Hathor

13. kerületben, Lehel utca elején jó közlekedésnél (Metró is) 88 nm-es, 2 szobás, utcai fekvésű, NAPOS, III. emeleti utcai fekvésű tehermentes öröklakás LIFTES, 4 emeletes házban SÜRGŐSEN eladó.

BELMAGASSÁG: 3,4 m.

HELYSÉGEK: előszoba, 2 utcai szoba -egyiken kis erkély, konyha, fürdőszoba WC-vel, kamra.

A lakáshoz tartozik egy pincerész, szomszéd házban garázs lehetőség van.

A szobákon 2-2 nagy ablak található redőnnyel ellátva.

FŰTÉS: gázkonvektor (az egyik parapet, a másik kéménybe vezetett)

Egy bélelt kémény van a lakásban.

KÖZÖS KÖLTSÉG: 14.000,- Ft/hó korlátlan vízfogyasztással, mivel vízóra nincs.

ÁR: most csak 13MFT.

V.kerület! Bajcsyn 45nm, 1.5szoba 9.9MFT

#382802 Hathor

V.ker Bajcsy Zsilinszky úton a Báthory és a Nagysándor J.utca közötti részen egy

45nm-es 1,5 szobás(egybe nyílós) 3.emeleti (lift nincs) udvari lakást.( nagyon világos)

Szép rendezett házban.

Teljesjörű felújítást igényel,wc nincs a lakásban.

Közös költsége vízzel együtt:14400ft/hó

Belmagassága 3,6m

Gázkonvektoros fűttése van

Tehermentes,üres azonnal birtokba vehető.

IÁ:9.9MFT

M0 közeli 1200nm-es Ipari csarnok, Kerepesen 49MFT

#382798 Hathor

Bp. határában, az M0-hoz közel Kerepesen ipartelepen belül, 2784 nm-es / 47.5x58,6 / belterületi telken, 1200 nm-es /24x50/, 6 m belmagasságú összközműves csarnok eladó. Az egész udvar és a csarnok is aszfaltozott. Szoc. blokk, iroda most nincs, de volt, ismét kialakitható. Kamionok is bemehetnek. Ha kell akár közvetlen az utcáról is lehet két teher bejáratot kialakitani. A HÉV hegálló 3-4 perc.

Ára: Br. 49 M Ft.

Re: 10MFT. alatti tégla lakások a Belváros Duna Plázához közel a Tomori utcában eladó egy 36 nm-es földszinti üzlet-irodahelyisé

#382796 Hathor Előzmény: #381794

Mivel közel van a Mátyás tér, Teleki tér stb.. így egyelőre dzsunga a terület, de épülnek már új házak is az utcában.

Engem elgondolkodtatott az az ajánlat, kolleganőm ajánlata, ma lehet meg is nézem.

Re: 10MFT. alatti tégla lakások a Belváros Duna Plázához közel a Tomori utcában eladó egy 36 nm-es földszinti üzlet-irodahelyisé

#381794 Fornit Előzmény: #379878

"- VIII. ker. (Józsefváros (Nagykörúton kívül)) Szerdahelyi u., "

Uha, 8k Szerdahelyi u. Erre a környékre van kereslet? Igaz 99-ben mentem végig rajta, hááát nem egy tetszetős környék bennem a málladozó házak, pisaszagú kapualj és bizamlomgerjesztő környékbeli lakosok maradtak meg leginább...

Tavaszi nagytakarítást végeztem

#381777 Hathor

Kedves Kollegák!

Tavaszi nagytakarítást végeztem a topikban, elnézést a törlésekért, azt gondolom az érintettek olvasták a hozzászólásokat, felfogták a dolgokat, töröltem minden offot visszamenőleg három oldalra, illetve moderáltam, még magamat is.

Mezike, kúria hozzászólásomat is..

Nem bánnám, ha herceg kitörölné a sok moderált hozzászólást, felesleges helyfoglalalás.

Maradjunk az ingatlan ajánlatoknál.

Köszi.

törölve

#381623 Ibiza Előzmény: #381621

basszus...most nézem ez ingatalnos topik..szétbarmoltuk..

ezt át kellene vinni dumcsiba..ott folytatom..

törölve

#381621 Ibiza Előzmény: #381618

fordshelby..és mezike.. nagyon egyformán ír..egyformán használja a karaktereket.. ,) amikor lendületből ír nagyon látszik.. fordshelby átvette tőlem ezeket a.... többpontos elválasztásokat.. és kiegészítette ---ekkel..érdekes mindketten használják.. és a ???kérdőjelet is...

törölve

#381618 matgab Előzmény: #381617

már miért lenne fiatal?

Egy csomó 50-60 éves is szereti a csodálatot maga iránt...