Q2 is brutál szar lesz szvsz.
A vicc az egészben,hogy még mindig az vezeti a céget, az próbálja talpra állítani,aki a szakadékba lökte.
A kopasz a garancia arra,hogy a Sziget is áron alul el lesz passzolva.
Q2 is brutál szar lesz szvsz.
A vicc az egészben,hogy még mindig az vezeti a céget, az próbálja talpra állítani,aki a szakadékba lökte.
A kopasz a garancia arra,hogy a Sziget is áron alul el lesz passzolva.
persze, hogy kicsi az esélye; szerintem klubrádió lesz; az ex-est fm-esek is ott kötöttek ki pár hónapra. Meg politikailag az áll hozzájuk közel, hiába mondják, hogy függetlenek, olyan nincs, de ez a legkisebb probléma.
Eco Q1 szép lesz majd... vajon kiadják még, vagy inkább még az előtt becsukják boltot ők is? Sziget részesedést kell még kiszervezni, 'oszt jónapot'!
Hát szerintem ennek csekély esélye van... de ha újítani, friss vért akarnak, akkor meglépik...
vicces vagy sem, de szerintem a GR igenis nagyot húzhatna vele; ez egy kitűnő műsor, remek gárdával, én spec a GR helyében "átadnám" a 7-10-ig sávot még zeneileg is. a GR nem csak Bp 60 km-es körzetében fogható...
amúgy 7 hónapja nem fizettek sugárzási díjat
http://www.hir24.hu/kultura/265099/elhallgatott-a-radiocafe.html
Pár napja még úgy volt, hogy a roxy fog megszólalni rajta... nem tudom kik írogatnak erre a radiosite-os fórumra, de folyamatosan változnak a hírek... köv7en már a slágert fogják írni, hogy az tér vissza a frekin :)
"Most húzhatna egy nagyot a Gazdasági rádió.." Jah, feltéve, ha nem milliókat ígér reggelire, hanem becélozza a virslire,kenyérre éhezőket :-)
Nah, ezt a papírt is lehet, hogy érdemes volna szűrcsölgetni,mert még forró :-)
"Milliók Reggelire
Kedves Hallgatók! Tündérek vagytok, hogy ilyen szépeket írtok rólunk! Hálából minden követ meg fogunk mozgatni, hogy folytassuk. Lehet, hogy nem ezen a néven, lehet, hogy egy másik frekvencián, de folytatni szeretnénk! A tárgyalások ezügyben már el is kezdődtek... Az eredményekről igyekszünk mindenkit tájékoztatni. Ne feledjétek: egy tőzsdecápa és egy gladiátor sosem adja fel!!!!"
remélem ez a műsor valóban menni fog vhol; Most húzhatna egy nagyot a Gazdasági rádió... remélem, résen vannak!!!
végre vmi sikert mutathatna fel TP, még ha csak áttételesen is!
"Ma délután négy órakor felfüggesztette az Antenna Hungária a radiocafé sugárzását, ugyanis a rádió nem fizette ki a terjesztési díjat.
A RADIOSITE.HU fórumozói szinte azonnal észrevették, hogy csak sistergés hallható a 98.6-on, ezt követően a rádió a Twitteren is bejelentette: vége.
"a radiocafé 98.6 2011. május 17-én, 16h-kor elhallgatott. mindent köszönünk nektek."
A frekvencia nem hallgat el végleg, ugyanis a médiaszolgáltatási jogot eladták és a vevő piaci hírek szerint a 88.1-en a Radio Face-t jelenleg csak részben legálisan üzemeltető Green FM Média Kft. Nagyon valószínű, hogy a fiatalok körében egyre népszerűbb, a RiseFM zenei stílusát továbbvivő Radio Face fog újra megszólalni 98.6-os a frekvencián, "átköltözve a 88.1-ről", immáron a Széchenyi-hegy helyett a Citadelláról sugározva, ugyanis a Face tulajdonosának több érdekeltsége is található a Gellért-hegyen.
A radiocafé 2003. január 1-je óta működött Budapesten és 60 km-es körzetében, minőségi zenei kínálatával, igényes, interaktív műsoraival és barátságos hangvételével az 14-34 éves AB célcsoportot (lásd ESOMAR szabvány) célozta."
Lehetett ott lóvé,csak máshová mehetett.
Még mindig az a tippem,hogy a Sziget áron aluli átpasszolása után csődöt fognak jelenteni.
Kedves Hallgatók! Az Antenna Hungária ma 16 óra környékén lekapcsolta a RadioCafét, mert a tulajdonos nem fizette be a sugárzási díjat. Jelen állás szerint holnaptól bizonytalan ideig nem lesz Milliók Reggelire. Amint tudunk újabb információkat jelentkezünk!
gyááááj ép ebben a pillanatban akartam linkelni :)
most ellenőriztem, már a neten sem szól a muzsika :)
kérdés, hogy kinek kellett ezt befizetni?
Vereséknek, vagy még az eco-nak??
szerintem az eco-nak, mert Veresék gondolom az elsőt még befizették volna :))
ennyire nincs pénze a cégnek?
pont jókor jelentette be :))
http://www.vg.hu/vallalatok/reklam-es-media/elnemult-a-radiocafe-348995
szép
"Kedves Hallgatók! Az Antenna Hungária ma 16 óra környékén lekapcsolta a RadioCafét, mert a tulajdonos nem fizette be a sugárzási díjat. Jelen állás szerint holnaptól bizonytalan ideig nem lesz Milliók Reggelire. Amint tudunk újabb információkat jelentkezünk!"
no, ez meddig esik a felszorzás előtt? ha egyáltalán lesz, mert nagy a csend róla....
valahol még el kéne bukni a maradék pénzemet, mert nem akarok utalási díjat fizetni a kbc-nek a számla megszüntetésekor.
Szinergia és transzparencia.... szép...
Kíváncsi vagyok, hogy a csütörtöki jelentésben is benne lesznek e... a 2 milliárdos bukta mellett....
jaja, reszeltek.