Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: café: ennyi volt

#382558 zeeh_ Előzmény: #382549

Q2 is brutál szar lesz szvsz.

A vicc az egészben,hogy még mindig az vezeti a céget, az próbálja talpra állítani,aki a szakadékba lökte.

A kopasz a garancia arra,hogy a Sziget is áron alul el lesz passzolva.

#382549 Zotya32 Előzmény: #382547

persze, hogy kicsi az esélye; szerintem klubrádió lesz; az ex-est fm-esek is ott kötöttek ki pár hónapra. Meg politikailag az áll hozzájuk közel, hiába mondják, hogy függetlenek, olyan nincs, de ez a legkisebb probléma.

Eco Q1 szép lesz majd... vajon kiadják még, vagy inkább még az előtt becsukják boltot ők is? Sziget részesedést kell még kiszervezni, 'oszt jónapot'!

#382547 Koffein Előzmény: #382546

Hát szerintem ennek csekély esélye van... de ha újítani, friss vért akarnak, akkor meglépik...

#382545 Koffein Előzmény: #382536

Pár napja még úgy volt, hogy a roxy fog megszólalni rajta... nem tudom kik írogatnak erre a radiosite-os fórumra, de folyamatosan változnak a hírek... köv7en már a slágert fogják írni, hogy az tér vissza a frekin :)

#382544 JP Előzmény: #382540

"Most húzhatna egy nagyot a Gazdasági rádió.." Jah, feltéve, ha nem milliókat ígér reggelire, hanem becélozza a virslire,kenyérre éhezőket :-)

Nah, ezt a papírt is lehet, hogy érdemes volna szűrcsölgetni,mert még forró :-)

#382540 Zotya32 Előzmény: #382536

"Milliók Reggelire

Kedves Hallgatók! Tündérek vagytok, hogy ilyen szépeket írtok rólunk! Hálából minden követ meg fogunk mozgatni, hogy folytassuk. Lehet, hogy nem ezen a néven, lehet, hogy egy másik frekvencián, de folytatni szeretnénk! A tárgyalások ezügyben már el is kezdődtek... Az eredményekről igyekszünk mindenkit tájékoztatni. Ne feledjétek: egy tőzsdecápa és egy gladiátor sosem adja fel!!!!"

remélem ez a műsor valóban menni fog vhol; Most húzhatna egy nagyot a Gazdasági rádió... remélem, résen vannak!!!

végre vmi sikert mutathatna fel TP, még ha csak áttételesen is!

café: ennyi volt

#382536 Zotya32

http://radiosite.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1101:csak-sisterges-szol-a-986-on&catid=1:hirek&Itemid=99

"Ma délután négy órakor felfüggesztette az Antenna Hungária a radiocafé sugárzását, ugyanis a rádió nem fizette ki a terjesztési díjat.

A RADIOSITE.HU fórumozói szinte azonnal észrevették, hogy csak sistergés hallható a 98.6-on, ezt követően a rádió a Twitteren is bejelentette: vége.

"a radiocafé 98.6 2011. május 17-én, 16h-kor elhallgatott. mindent köszönünk nektek."

A frekvencia nem hallgat el végleg, ugyanis a médiaszolgáltatási jogot eladták és a vevő piaci hírek szerint a 88.1-en a Radio Face-t jelenleg csak részben legálisan üzemeltető Green FM Média Kft. Nagyon valószínű, hogy a fiatalok körében egyre népszerűbb, a RiseFM zenei stílusát továbbvivő Radio Face fog újra megszólalni 98.6-os a frekvencián, "átköltözve a 88.1-ről", immáron a Széchenyi-hegy helyett a Citadelláról sugározva, ugyanis a Face tulajdonosának több érdekeltsége is található a Gellért-hegyen.

A radiocafé 2003. január 1-je óta működött Budapesten és 60 km-es körzetében, minőségi zenei kínálatával, igényes, interaktív műsoraival és barátságos hangvételével az 14-34 éves AB célcsoportot (lásd ESOMAR szabvány) célozta."

Re: nincs cím

#382516 zeeh_ Előzmény: #382482

Lehetett ott lóvé,csak máshová mehetett.

Még mindig az a tippem,hogy a Sziget áron aluli átpasszolása után csődöt fognak jelenteni.

Milliók reggelire FB-s nyilatkozata

#382512 Koffein

Kedves Hallgatók! Az Antenna Hungária ma 16 óra környékén lekapcsolta a RadioCafét, mert a tulajdonos nem fizette be a sugárzási díjat. Jelen állás szerint holnaptól bizonytalan ideig nem lesz Milliók Reggelire. Amint tudunk újabb információkat jelentkezünk!

#382505 Koffein Előzmény: #382501

gyááááj ép ebben a pillanatban akartam linkelni :)

most ellenőriztem, már a neten sem szól a muzsika :)

#382482 Zotya32 Előzmény: #382478

kérdés, hogy kinek kellett ezt befizetni?

Vereséknek, vagy még az eco-nak??

szerintem az eco-nak, mert Veresék gondolom az elsőt még befizették volna :))

ennyire nincs pénze a cégnek?

#382435 Zotya32 Előzmény: #382431

no, ez meddig esik a felszorzás előtt? ha egyáltalán lesz, mert nagy a csend róla....

valahol még el kéne bukni a maradék pénzemet, mert nem akarok utalási díjat fizetni a kbc-nek a számla megszüntetésekor.

#382431 Tomy75 Előzmény: #382418

Szinergia és transzparencia.... szép...

Kíváncsi vagyok, hogy a csütörtöki jelentésben is benne lesznek e... a 2 milliárdos bukta mellett....