de bizony reklamálok, nem alaptalanul
2000.08 óta volt itthon tőkeszámlám
azóta számtalan brokicégnél megfordultam, először azért mert felvásárolták a kicsiket (Quantum, Eastbroker),majd azért, mert elégedetlen voltam a szolgáltatásaikkal (BC,KBC,Quaestor)
idén januárban számoltam fel az összeset, (visszaolvashatod a brókeres topikban)
próbáltam minden lehetséges eszközzel elérni azt, ami az MT4-ben alapértelmezett
lehetetlen
rákereshetsz az Amibroker, PETI topikokban, h mennyi hsz-em volt a témához
az utolsó trió PETI>Amibroker a chart miatt, Quaestor számla a készletkezelés miatt
közben elkezdtem DEMO-zni a TDFX-nél
hát ennyi dióhéjban
jahhhh, még a reklamáláshoz, bekopizok neked egy emilt a sok közül, amit a PETI fejlesztőivel váltottam, egy idő után nem válaszoltak:
"Üdv,
riched20.dll,
PETI 09.04.15 beta verzió
Ez a PETISetupFull_Beta8 szvsz.
Downgradeltem a 9-est, de ez sem jobb
Beszéltem többekkel, akik a petit használják, náluk is gyakoribb a kapcsolat szakadása miatti hibaüzenet Szóval, szerintem instabilak az újabb verziók!
A 3. potra reagálnék, igen arra értem
Ez is elég gáz, h az ember nem tudja, h teljesült-e az ajánlat.
Lázas kapkodás, h visszaloginoljon, khmmmmmmm.......
A kapcsolat szakadása előfordul ADSL és GPRS kapcsolattal is, nem hinném, h ennyi szakadás lenne a hálózaton. Talán a timeout rövid a programban de ez nem az én asztalom.
A hibaüzenet ablakot, van, h 10x is feldobja, mire stabil lesz a kapcsolat szerinte.
Azt csak gondolom, h valami szerver oldali problémájuk is lehet esetleg, mert egy lezárt trade után sokszor hibásan jelenik meg a portfólióm összege, valamint teljesen random módon értékpapírok jelennek meg a portfoló egyszerű ablakban.
??
Várom a folytatás, lassan két éve csak BETA verziók vannak a letöltésben"
bye