Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

bracket

Cimballi

Az a baj, hogy a szándékot sem látom a piaci szereplők részéréről a helyzet változtatására. Jó példa erre, az előttem szólók által említett legegyszerűbb funkció, a bracket order. Magyarul: amikor felviszel egy megbízást, akkor a szülő megbízással együtt a rendszer létrehozza a hozzá tartozó stoploss piaci és célár limit megbízást is, amelyek a kötés pillanatában aktivizálódnak. Amelyik előbb teljesül, az törli a másikat. Lefejlesztette valaki a magyarok közül? Nekem a profitom jelentős része olyan trédekből van, amikor ott sem vagyok a gépnél, hanem a rendszer magától lekereskedi, amit az elemzésem alapján kitaláltam.

Semmit nem tudunk erről a bizniszről, semmit. De minek is, miután az ügyfelek 97%-nak úgyis mindegy csak behányja a megtakarítását, amit sohasem lát viszont. Teljesen etikátlan, ahogy a status quo-t őrzik. Miközben az ügyfeleik esélytelenek. Annak idején, mielőtt az USA-ba transzferáltam volna a kereskedési tőkémet, hónapokon át hivatalosan leveleztem vezető magyar brókercégek menedzsereivel. Azt mondtam, hajlandó vagyok 5x annyit fizetni, mint az amerikai brókereknek fizetnék. Azt ajánlottam, hogy indulásként legyen rám alapon érvényes a listaár, de amelyik hónaban elérem a 300M HUF forgalmat, ott térítsék vissza a listaár és az általam elfogadható ötszörös USA ár különbözetét. Szerintetek érdekelte őket?

Aki nem tud angolul, vagy nem érti, vagy fél az amerikai piacok lendületességétől az haljon meg? Régen volt már, de még most is puffogok miatta.