Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannunion

Re: nincs cím

#382241 Zotya32 Előzmény: #382238

Mert aki itt elad megy oda, meg jön nemsokára jelentés, és alig maradt normális papír amiben van vmi lehetőség.

#382239 hAliG Előzmény: #382231

Szerintem alsó limiten lesz így, mert venni nem fog beállni senki, ezért kis eladó pakk limitre vágja :S

A vevőnek meg tökmindegy, 210-ért megveszi majd, max. beáll 200 alá, hátha hullik oda is.

#382237 Zotya32 Előzmény: #382231

Ma nagy forgalom lesz itt, és orco-ban. Megvárom mi lesz a történés aztán majd napközben lépek. Legrosszabb esetben majd 210ért eladom vmikor.

#382231 zeeh_ Előzmény: #382175

:(

Marad az E-star, Orco páros,amibe bele lehet nyúlni a BÉT-en, plusz telkó osztalék előtt. Bár, nekem az E-star már k*rva nagy lufinak tűnik, pedig messze a legkorrektebb cég ezen a lezüllesztett, kupleráj BÉT-en.

Opera Minivel valahogy belépek webbrokiba, oszt' benyomom a pakkom piaci eladásra.

Tolvaj kategória a szememben újabb 2 céggel bővült, Erzsike eredményei durvák lesznek kis panni nélkül.

#382175 Zotya32 Előzmény: #382170

az lesz a vége eladom a phyl-t, és minden egyes bét-es papírból veszek, és bedöntöm ezt a kócerájt.

#382168 Zotya32 Előzmény: #382165

ja, közben olvastam; ez van 210-ért bármikor eladható; ma ki akartam vágni az egészet, még csak 240 alá sem ment volna az árfolyam, de gondoltam még várok... pedig még így is nyertem volna egy kicsit rajta, így viszont lesz kb 30e ft bukta, ami el is viszi a tavaszi nyerőmet, hogy szakadjanak meg. :(

#382165 matgab Előzmény: #382148

én ezt a nyilvános vételi ajánlatot kötelező érvényűnek érzem. Kicsit olyan amikor a maffia ajánl neked valamit...

"Ezen utólagos árkorrekcióban a kisrészvényesek nem vesznek részt, így ők a nyilvános vételi ajánlat keretében, az ajánlatban szereplő ár ellenében ruházhatják át részvényeiket a vevőre. A vevő az ajánlat keretében 210,32 Ft-os részvényenkénti vételárat ajánl a Pannunion részvényekért, melyet a Pannergy elfogadott."

Amúgy meg megvan a 95%-uk így ha ez nem kötelezően elfogadandó ajánlat lenne, akkor meg se perc alatt kiszorítást gyakorolhatnák, ahol ugyanennyiért kellene felajánlanod.

Kellett nekem ezt a részvényt a PETI figyelőlistára beállítani, majdnem vettem is belőle...

Sajnos a tőzsde az intézményesített lopás megtestesítője Magyarországon.

3 féle cég van:

Van szart se ér és azt ráöntik a kisbefektetőkre, elhitetve velük, hogy van értéke a cégnek.

Vagy nagy cég és a menedzsment a bennfentes infoival lekereskedi a kicsik elől amit tud, amúgy meg vállalkozói szerződéseken keresztül visszapörgetik maguknak a lóvét

Vagy jó cég, de csak keveset adnak el belőle a köznek és ha látják, hogy bejön a számítás, akkor kivezetik a piaci ár töredékén...

#382152 MrTibi16 Előzmény: #382148

Azt tudom hogy a panni és a pannunion vezetői között nem volt rózsás a helyzet! Hogy ez a mostani Vevő mit szeretne a céggel azt homály fedi! Ezt akarom kideríteni csütörtökön!

#382148 Zotya32 Előzmény: #382147

no meg kérdés, hogy mit tervez vele ez a kamu kft. kivezetik, vagy maradnak, és majd kiszállnak magasabban, évek múlva? mert az nem volt leírva, hogy ki is vezetnék, gondolom ez nem kötelező, végülis csak a nagybüfi személye változik. Vagy rosszul gondolom?

#382147 MrTibi16 Előzmény: #381568

Azért a következő pannis jelentésre kíváncsi leszek ! lesz 32 millió bevétele a Q2 ben ! Meg az eladott pannunion ára! Q3 ban meg mi lesz!? MÍNUSZ:D

Re: Közel a 300!

#382146 Zotya32 Előzmény: #382130

rövidtávon jó hír az erzsinek, de utána....? most ezt eladják, így a következő negyedévesek már harmatosak lesznek. Most is azt írták, hogy a pannunion adta a pannergy bevételének, eredményének a javát.

#382143 macika Előzmény: #382140

ott a vevő

A Vevı egy

akvizÌciÛs t·rsas·g (special purpose vehicle),

amely kifejezetten a RÈszvÈnyek megv·s·rl·s·ra

ker¸lt lÈtrehoz·sra Ès amely teljes egÈszÈben a

Luxemburgi NagyhercegsÈgben bejegyzett Island

Lux S.‡ r.l. & Partners S.C.A., a sociÈtÈ en

commandite par actions tulajdon·ban ·llÛ

le·nyv·llalat. Az Island Lux S.‡ r.l. & Partners

S.C.A. kˆzvetetten a Sun Capital Partners, Inc.

kapcsolt v·llalkoz·sai ·ltal kezelt befektetÈsi

alapok ellenırzÈse alatt ·ll. A Sun Capital egy

vezetı Egyes¸lt £llamokbeli mag·ntıke

befektetı cÈg

#382140 Krumenaker Előzmény: #382135

Jó lenne eljutni odáig, hogy ha történik egy adásvétel, tudható legyen a vevő személye.

Általában, a gazdasági életben is elvárás lehetne ez, de különösen tőzsdén, nyilvánosan működő részvénytársaságok esetében evidenciának venném.

#382135 MrTibi16 Előzmény: #382131

Az is előfordulhat! Kíváncsi leszek hogy a vezetők hogyan látják a helyzetet meg arra hogy maradnak e a BÉT-en!