Úgy néz ki ennek K.O. :(
Mert aki itt elad megy oda, meg jön nemsokára jelentés, és alig maradt normális papír amiben van vmi lehetőség.
Szerintem alsó limiten lesz így, mert venni nem fog beállni senki, ezért kis eladó pakk limitre vágja :S
A vevőnek meg tökmindegy, 210-ért megveszi majd, max. beáll 200 alá, hátha hullik oda is.
Ma nagy forgalom lesz itt, és orco-ban. Megvárom mi lesz a történés aztán majd napközben lépek. Legrosszabb esetben majd 210ért eladom vmikor.
:(
Marad az E-star, Orco páros,amibe bele lehet nyúlni a BÉT-en, plusz telkó osztalék előtt. Bár, nekem az E-star már k*rva nagy lufinak tűnik, pedig messze a legkorrektebb cég ezen a lezüllesztett, kupleráj BÉT-en.
Opera Minivel valahogy belépek webbrokiba, oszt' benyomom a pakkom piaci eladásra.
Tolvaj kategória a szememben újabb 2 céggel bővült, Erzsike eredményei durvák lesznek kis panni nélkül.
az lesz a vége eladom a phyl-t, és minden egyes bét-es papírból veszek, és bedöntöm ezt a kócerájt.
Kapják be, hócipőm tele van már ezzel a selejt mutyi BÉT-tel.
ja, közben olvastam; ez van 210-ért bármikor eladható; ma ki akartam vágni az egészet, még csak 240 alá sem ment volna az árfolyam, de gondoltam még várok... pedig még így is nyertem volna egy kicsit rajta, így viszont lesz kb 30e ft bukta, ami el is viszi a tavaszi nyerőmet, hogy szakadjanak meg. :(
Na,phasza. Holnap kivágom.
Tényleg ideje pihit tartanom a nyáron.
én ezt a nyilvános vételi ajánlatot kötelező érvényűnek érzem. Kicsit olyan amikor a maffia ajánl neked valamit...
"Ezen utólagos árkorrekcióban a kisrészvényesek nem vesznek részt, így ők a nyilvános vételi ajánlat keretében, az ajánlatban szereplő ár ellenében ruházhatják át részvényeiket a vevőre. A vevő az ajánlat keretében 210,32 Ft-os részvényenkénti vételárat ajánl a Pannunion részvényekért, melyet a Pannergy elfogadott."
Amúgy meg megvan a 95%-uk így ha ez nem kötelezően elfogadandó ajánlat lenne, akkor meg se perc alatt kiszorítást gyakorolhatnák, ahol ugyanennyiért kellene felajánlanod.
Kellett nekem ezt a részvényt a PETI figyelőlistára beállítani, majdnem vettem is belőle...
Sajnos a tőzsde az intézményesített lopás megtestesítője Magyarországon.
3 féle cég van:
Van szart se ér és azt ráöntik a kisbefektetőkre, elhitetve velük, hogy van értéke a cégnek.
Vagy nagy cég és a menedzsment a bennfentes infoival lekereskedi a kicsik elől amit tud, amúgy meg vállalkozói szerződéseken keresztül visszapörgetik maguknak a lóvét
Vagy jó cég, de csak keveset adnak el belőle a köznek és ha látják, hogy bejön a számítás, akkor kivezetik a piaci ár töredékén...
Azt tudom hogy a panni és a pannunion vezetői között nem volt rózsás a helyzet! Hogy ez a mostani Vevő mit szeretne a céggel azt homály fedi! Ezt akarom kideríteni csütörtökön!
no meg kérdés, hogy mit tervez vele ez a kamu kft. kivezetik, vagy maradnak, és majd kiszállnak magasabban, évek múlva? mert az nem volt leírva, hogy ki is vezetnék, gondolom ez nem kötelező, végülis csak a nagybüfi személye változik. Vagy rosszul gondolom?
Azért a következő pannis jelentésre kíváncsi leszek ! lesz 32 millió bevétele a Q2 ben ! Meg az eladott pannunion ára! Q3 ban meg mi lesz!? MÍNUSZ:D
rövidtávon jó hír az erzsinek, de utána....? most ezt eladják, így a következő negyedévesek már harmatosak lesznek. Most is azt írták, hogy a pannunion adta a pannergy bevételének, eredményének a javát.
ott a vevő
A Vevı egy
akvizÌciÛs t·rsas·g (special purpose vehicle),
amely kifejezetten a RÈszvÈnyek megv·s·rl·s·ra
ker¸lt lÈtrehoz·sra Ès amely teljes egÈszÈben a
Luxemburgi NagyhercegsÈgben bejegyzett Island
Lux S.‡ r.l. & Partners S.C.A., a sociÈtÈ en
commandite par actions tulajdon·ban ·llÛ
le·nyv·llalat. Az Island Lux S.‡ r.l. & Partners
S.C.A. kˆzvetetten a Sun Capital Partners, Inc.
kapcsolt v·llalkoz·sai ·ltal kezelt befektetÈsi
alapok ellenırzÈse alatt ·ll. A Sun Capital egy
vezetı Egyes¸lt £llamokbeli mag·ntıke
befektetı cÈg
Jó lenne eljutni odáig, hogy ha történik egy adásvétel, tudható legyen a vevő személye.
Általában, a gazdasági életben is elvárás lehetne ez, de különösen tőzsdén, nyilvánosan működő részvénytársaságok esetében evidenciának venném.