Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #382148

én ezt a nyilvános vételi ajánlatot kötelező érvényűnek érzem. Kicsit olyan amikor a maffia ajánl neked valamit...

"Ezen utólagos árkorrekcióban a kisrészvényesek nem vesznek részt, így ők a nyilvános vételi ajánlat keretében, az ajánlatban szereplő ár ellenében ruházhatják át részvényeiket a vevőre. A vevő az ajánlat keretében 210,32 Ft-os részvényenkénti vételárat ajánl a Pannunion részvényekért, melyet a Pannergy elfogadott."

Amúgy meg megvan a 95%-uk így ha ez nem kötelezően elfogadandó ajánlat lenne, akkor meg se perc alatt kiszorítást gyakorolhatnák, ahol ugyanennyiért kellene felajánlanod.

Kellett nekem ezt a részvényt a PETI figyelőlistára beállítani, majdnem vettem is belőle...

Sajnos a tőzsde az intézményesített lopás megtestesítője Magyarországon.

3 féle cég van:

Van szart se ér és azt ráöntik a kisbefektetőkre, elhitetve velük, hogy van értéke a cégnek.

Vagy nagy cég és a menedzsment a bennfentes infoival lekereskedi a kicsik elől amit tud, amúgy meg vállalkozói szerződéseken keresztül visszapörgetik maguknak a lóvét

Vagy jó cég, de csak keveset adnak el belőle a köznek és ha látják, hogy bejön a számítás, akkor kivezetik a piaci ár töredékén...