sziasztok.
tud nekem vki segíteni abban , hogy melyik a legjobb forex suli? lehetőleg nem online oktatással, az alapoktól érdekelne.
sziasztok.
tud nekem vki segíteni abban , hogy melyik a legjobb forex suli? lehetőleg nem online oktatással, az alapoktól érdekelne.
Az Elliott Wave International ingyenes hetet tart jövő csütörtökig. Közben letölthető ingyen a 49 dollár értékű Global Market Perspective májusi száma is.
Itt vannak nagyon röviden az instrukciók a hozzáféréshez:
És zártam az eur/usd shortokat,és az usd/jpy longokat,hogy közben azért realizáljak kis nyerőt.
Részemről,nyílt egy eur/jpy short innen,ha esetleg törné a 115.55 környékét,és alá zárna nagy eséllyel mehetne 110 alá.De még képlékeny,stop 116.95
csak nem nyugszanak meg, amíg audjpy-t le nem zavarják 83,5-ig
Az a fajta zene és én ősi ellenségek vagyunk..:)
:) Itt is elég az irány is néha, csak még stoppal se kell bajlódni. Az eladás részéről nem is beszélve ami a kedvencem az opcióknál.
Nem is tudtam, hogy ilyen romantikus vagy a nyilasi részlegen láttam:)
Mi csak sima forex pozikkal játszunk Metatraderrel, nem jó azt agyonbonyolítani...elég ha az irányt eltalálom nem hogy még gondolkodnom is kelljen..:)
Sanguis volt ebben a nagymester, de sajnos már nem jár erre. :(
Ma egy ismerősöm megkérdezte, hogy forexezek e opciókkal...ugye részvény opciókkal minden nap, de eddig igazán eszembe se jutott nagyon az előbbi. Ezért most megnéztem a brókeremnél, hogy lehet e. Felhoztam az eur.usd-t. Így első pillantásra szimpatikusnak tűnik a dolog nekem. Ezért akartam megkérdezni itt valakit, hogy csinálja e és, ha igen mi a véleménye?
Ami nekem tetszik így elsőre, ha igaz, hogy limitált a kockázatom...(tudom itt sokan mások érzelmek mentesen betartják a stoppokat)
Pédául most tudnék játszani arra, hogy a nap végére az eur.usd 1.425 alatt fog zárni. Ez 29 pipbe kerülne. Ha 1.4221 alá menne akkor a többi az én profitom, de mehetne akár 1.5-is is ma akkor se buknék több pénzt mint a 29 pip.
Ez meg is lehetne fordítani és most a jelenlegi 1.4294-es árfolyamon mondhatnám azt, hogy eladom inkább az előbb említett put opciót ezért a 29 pipért ami az én profitom garantáltan, ha nem jön le 1.425 alá zárásig az euró. Ha lejön akkor viszont meg kell vennem 1.425-ön vagy zárnom esetleg veszteségben a pozit...(ennél nem limitált a bukó mint a sima put vagy call vásárlásnál).
Viszont hosszabb távra is esetleg lehet van benne fantázia...ha valaki azt mondja, hogy ez csak egy korrekció volt és 3 héten belül esélyesen esik a dollár akkor pl egy long 1.46-os call csak 54 pip június 3.-i lejárattal és, ha addig megy fel akkor ennek az értéke is emelkedik (minusz az idő faktor esése) de a max kockázat itt is csak 54 pip...
Nos, valaki csinálja vagy van véleménye vagy kénytelen leszek a saját bőrömön tesztelni?:)
A támasz felirat a kék mozgóátlagra vonatkozik, nem a counter trendvonalra.
A trendvonalakat a legszigorúbb módon a kanócok aljához- tetejéhez szoktam igazítani. De a vonal törése önmagában kereskedési jelzést nem ad számomra.
http://dailyforextradingedge.com/
Mindenféle Raghee Hornertől.
a ferde zöld vonalat (kép jobb alsó része, támasz felirat mellett) mi alapján húzod be?
Jelentős esés utáni konszolidáció van. Kialakít egy sávot, aminek a tetejét adni kell, az esés folytatódására számítva.
Köszi.
Meddig várod ?
Itt csak át vannak számolva a periódusértékek idősíkok szerint. Így is elég pontos a kerekítés. De van lehetőség olyan megjelenítésre is, ahol a valódi H1-H4 záróértékekből számolódik az MA vonala.
a chartodon két különböző időszakra van MA, vagy csak rosszul gondolom?
Egyébként olyat lehet ugyanarra a chartra egyszerre pakolni, hogy mondjuk H4 200SMA + napos 50EMA?