Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#380607 Euroman Előzmény: #380605

értem:))) akkor én csak egy pontot fogok írni, betűt nem is, és akkor azzal nyerek:))

#380603 Euroman Előzmény: #380602

ezeknek a egyszerű beírásoknak mi az értelme...aki itt van, úgyis mind látja....

#380590 Euroman Előzmény: #380589

K-EU nem megy, csehek, lengyelek is állnak, minden más emelkedik...legviccesebb, hogy a görögök a legjobban...bocs az off-ért

#380589 Euroman Előzmény: #380585

jó nemzetközi hangulatban, jó gyj után ez a viselkedés furcsa...még szerencse, hogy lófütyi forgalommal....nekem van belőle rendesen, holnap a számlán az osztalék...veszteséggel nem adom el, inkább várok...566-tól nekem már jó....

#380533 PRESLEY Előzmény: #380432

pocsojában ücsörögni.nincs most olyan részvény ami jo.majd ha az orbán partiak vége lesz akkor maj d igen.bajnai partinál kétszer vettem otp-. egyszer 50% volt egyszer 20 %ék nekem ez volt ajo . most .orbán papánál másnak jo.manapsák totál zavaros minden .régebben is sokat hazudoztak ,de manapság már hazuságból és becsapásból áll a világ.aki nem látja az magára vessen.a hamis prófétákról pedig ne is beszélve.

#380432 Balázs István Előzmény: #380394

Ha törelmes ember lennél, ajánlanám a telkót. Nyugodtan lehet benne ücsörögni és nem úszik el benne végleg a pénzed, mint mondjuk a nutexben, vagy sorolhatnék még néhányat. Megbízható, nagypapáknak való papper ez. De te nem vagy türelmes ember, ótépézni akarsz, pedig az nem neked való. Tanulj meg inkább türelmesnek lenni! (Persze lehetőleg ne a csúcson vegyél.)

#380394 PRESLEY Előzmény: #380391

magyar tőzsdén

kisrészvények béa fenekén nagy részvények ott bizonytalanság.

válság elején mikor minde lenn volt jo lehetett venni főleg nagy rész vényeket

Re: Olvasni kéne...

#380335 bugi5 Előzmény: #380309

én valószínűleg a kormány vs EU különadó párharc végét megvárom, remélem érdemes lesz...