részvény opciós program volt már? Nem nagyon figyeltem mostanság a telót..
részvény opciós program volt már? Nem nagyon figyeltem mostanság a telót..
Nem akarok nyerni. Bocs, hogy írni merészeltem a topicba...
értem:))) akkor én csak egy pontot fogok írni, betűt nem is, és akkor azzal nyerek:))
ezeknek a egyszerű beírásoknak mi az értelme...aki itt van, úgyis mind látja....
K-EU nem megy, csehek, lengyelek is állnak, minden más emelkedik...legviccesebb, hogy a görögök a legjobban...bocs az off-ért
jó nemzetközi hangulatban, jó gyj után ez a viselkedés furcsa...még szerencse, hogy lófütyi forgalommal....nekem van belőle rendesen, holnap a számlán az osztalék...veszteséggel nem adom el, inkább várok...566-tól nekem már jó....
pocsojában ücsörögni.nincs most olyan részvény ami jo.majd ha az orbán partiak vége lesz akkor maj d igen.bajnai partinál kétszer vettem otp-. egyszer 50% volt egyszer 20 %ék nekem ez volt ajo . most .orbán papánál másnak jo.manapsák totál zavaros minden .régebben is sokat hazudoztak ,de manapság már hazuságból és becsapásból áll a világ.aki nem látja az magára vessen.a hamis prófétákról pedig ne is beszélve.
Ha törelmes ember lennél, ajánlanám a telkót. Nyugodtan lehet benne ücsörögni és nem úszik el benne végleg a pénzed, mint mondjuk a nutexben, vagy sorolhatnék még néhányat. Megbízható, nagypapáknak való papper ez. De te nem vagy türelmes ember, ótépézni akarsz, pedig az nem neked való. Tanulj meg inkább türelmesnek lenni! (Persze lehetőleg ne a csúcson vegyél.)
magyar tőzsdén
kisrészvények béa fenekén nagy részvények ott bizonytalanság.
válság elején mikor minde lenn volt jo lehetett venni főleg nagy rész vényeket
Én még várok, de tetszik :)