jelentem kinnt esnek, és nagyobb a forgalom, mint tegnap az emelkedésben.
jelentem kinnt esnek, és nagyobb a forgalom, mint tegnap az emelkedésben.
messziről jött ember azt mond, amit akar :) roubini is megmondta, összeomlás lesz... végig károgta az is az emelkedést :)
Ez igaz.De hol vetettek a Földön búzát?Úgy igazán....én longban,tehát nem örülnék egy ilyen katasztrófának.azt már nem heverné ki a piac,gondolom,vagy ki tudja?:-)
nem én irtam most halt meg egy ember aki megálmodta a válságot japánt és az usát még leirt mást is
hozzáteszem japán és california is tőrésvonalon van
egyébkén ki mint vet úgy arat
usa halált vetett. ezért mit fog learatni?
ha buzát vetek buzát aratok ez A TÖRVÉNY.!
Szevasz Iyonell
Leirnád mit látsz, gondolsz?
már hogy hogy nem normális piaci folyamatokat látunk???
Nyomtatják a pénzt, amit nem helyeznek el a reálgazdaságban, hanem mindent vesznek belőle -amíg a világ elfogadja a dollárjukat-.
Persze, hogy minden drágul , ez a normális. Minden ingyen van!
Az a nem normális, ha esik!
Itt már semmiben sem lehet logikát találni...a hülye cikkírók is mást nem tudnak kitalálni kínjukban...bolond világ ez...
ebből látszik hogy most nem a normális piaci folyamatok irányítják a világpiacokat...és ez nincsen igy rendjén.
maradt egy pár rés, amit be lehet tölteni..))
Ezek meg fogják csinálni.....aggasztó volt a gyenge dollár, no problem, magas volt az olaj ára, no problem, az arany az egekben, no problem, ezeket megütjük, indexeket meghúzzuk....
zseniális!
usa, az usa......jól csinálják!
Gyakorlatilag az olajpiacon - pl. Irak lerohanásával és annak gazdasági megszállásával- megszűnik a verseny és kartellek az egekbe nyomják a benzin árát...
Végülis ez önmagában nem lenne rossz, hiszen végre talán előbb utóbb áttérhetne az emberiség az alternatív energiák használata irányába, de mivel az élelmiszereket egyre többet utaztatják, ezért az emberiség egyre nagyobb része éhezni fog.
Ami önmagában megintcsak nem rossz, hisz úgyis túl sokan vagyunk, csak ne akarjanak ideköltözni hozzánk Európába.
Sziasztok.
Dollár nagyon fickós volt az éjjel....
"Az olajárak égbe szökésével rohamosan nőtt az olajcégek nyeresége. Az április végi gyorsjelentések szerint az Exxon nyeresége 69%-kal, 11 milliárd dollárra emelkedett az év első negyedévében, a Shell nyeresége 60%-kal nőtt, elérve a 8,78 milliárdot. Miközben a lakosság a gallononkénti 4 dollárt elérő benzinárak miatt szenved, a cégek óriási nyereséget könyvelnek el, ráadásul még adókedvezményt is kapnak az államtól. A hírek szerint Obama meg kívánja szüntetni az olajiparnak adott évi 4 milliárd dollárnyi adókedvezményt."
http://lmv.hu/olajmilliardok_es_adokedvezmeny
Aztabetyárját...
Jelenleg inkább mindkettő infláció, mint ahogy a tőzsdeindexek emelkedése is, legalábbis hosszabb távot nézve. :)
Arany menekülőhely, olaj infláció, érdekes magyarázat. :)
" A befektetők örültek az olaj és arany drágulásának, így emelkedhetett mindhárom vezető"
kicsit hülyének érzem magam most, de az olaj drágulása az rossz, nem? :) vagy már az is jó?
Na ebbe szaladtam egyszer bele....0,1 lett ami sz...pás mert a WS-en a minimum egység 1 db. És eladni meg csak 1-et vagy nagyobbat lehetett...:)
Gyorsan vettem 1 db-ot és úgy már engedte eladni az 1.1-et. De itt már komoly volt a helyzet, mert 10x-es pozival játszottam...:) még ha rövid ideig is.