Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: Balatoni kúria

#380060 Bendeguz Előzmény: #380059

Ezzel csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy alaposan mérlegelek minden döntésem előtt ;)

#380059 Hathor Előzmény: #380038

Ne ijesztgess Bence!!!

Ha egy nadrág vételhez 3hó kell, akkor a lakásvételed csak nyugdíjas korodban jön el, addigra én a hamut is mamunak mondom majd. ,-)

törölve

#380039 Hathor Előzmény: #380030

Köszönöm szépen skacok, de nem arról van szó, hogy én korrekt vagyok-e!

:)

részemről mint mondtam, új hét, új dolgok, új árúk a piacon!

Kúria kérdése a múlté.

Válogassatok a ma bemásolt lakások között.

Megtoldom még egy jóval.

Ma vettem fel XI.kerület, Kosztolányi Dezső tér, az új park mögötti házakban, nagyon nagyon jó házban eladó, egy III.emeleti, a Kosztolányi térre, ott a parkra, néző illetve a hátsó panorámában a Budai hegyekkel, 85nm-es, 2Nagy utcai szobás (20-29nm), plusz egy szép nagy hallos, külön fürdő, külön wc, konyha, előszoba, nagy kamrás, központi fűtéses, tégla öröklakás, felújítandó állapotban, 3nm-es eréllyel a tér felé most 16.9MFT irányár.

Reprezentatív lakást lehet belőle csinálni, akár irodát, ügyvédi irodát!

#380038 Bendeguz Előzmény: #380030

Nemrég kezdtem el a segítségével lakást keresni, nagyon készséges és türelmes. Remélem ki fog tartani a nyugalma, mert nehéz eset vagyok. Egy cipő vagy nadrág megvétele nekem 2-3 hónap és nem a pénz miatt. :)

törölve

#380021 Alex74 Előzmény: #379600

Én is beszéltem Sanyival erről a szerencsétlen esetről, én Neki adtam igazat és adok most is.

Én már 2 éve keresem a házat amit meg szeretnék venni, nagyon sokat segített. Megmozgatta a kapcsolatrendszerét, hetente beszéltünk és nem rajta múlott, hogy nem sikerült összehozni eddig semmit. Minden elismerésem az övé.

A betyárbecsület pedig szent.

Legalábbis nálam...

Nagyobb méreű lakások, de 20MFT alatt, és jó áron!!

#379891 Hathor

- XII. Hajnóczy József utca

1910-es években épült, 34 lakásos társasház

2. emelet (lift nincs)

95 nm, 3 szoba, alkóv, étkezős konyha, fürdőszoba, kamra, WC, előszoba

belmagasság: 3,6 m

fűtése: héra

közös ktg.: 16.000 Ft/hó (vízdíjjal)

felújítandó

Irányár: 19,9 millió, MA 16MFT-RA SOS LEVÍVE AZ ÁR!!

XII.kerületben 95Nm-es, polgári lakás: 16MFT 3szobásval egész jó ,-)

--------------------------------------------------------------------------------------

- VII. Garay utcában folyamatosan karbantartott házban eladó 135 nm-es, 3+2 fél szobás, II. emeleti, erkélyes, felújítandó, utcai lakás. Az 1903-ban épült házban 2007-ben kicserélték a központi vezetékeket, 2009-ben felújították a tetőt. A kapubejáró is felújított, a ház tiszta és rendezett. A környék infrastruktúrája folyamatosan fejlődik: közelben iskolák, gyermekintézmények, orvosi rendelő, piac, lakópark, bevásárló központ / Garay Center, ARÉNA/ - jó tömegközlekedés. Az ingatlan irányára nagyon jó!!!! Tehermentes!!! 19.500.000,-Ft

----------------------------------------------------------------------

- XIII.ker: Lehel térnél: 88 nm, 2 egymásból nyíló szép nagy szoba, konyha, fürdőszoba, tároló és pince is tartozik a lakáshoz. Konvektor fűtés van. Az egyik szobából egy kis erkély nyílik. A ház 4 szintes,liftes, rendezett. A lakás a III. emeleten van.

Helyileg a Lehel út elején található, a Lehel téri piac mögött. Közlekedés, vásárlási lehetőség kitűnő.

Közös költség 14.000 Ft vízzel és a szokásos dolgokkal, valamint felújítási alap is van benne.

A szomszéd ház pár éve épült és ott van lehetőség garázst bérelni és venni is.

ÁR: 13.5 millió Ft

---------------------------------------------------------------------------

Ez a másik két ajánlat közepes befektetés a Belvárosi régióban, de mid a kettő egy kategória, és hasonló árfekvés a nagyobb kategoriában (illetve közepesen nagyban).

- BELVÁROSBAN, NAGYKÖRÚTON: Irodának, lakásnak megfelelő 82nm-es, 2.5szobás, gázfűtéses, tégla, napfényes, III.emeleti, liftes, utcai kekvésű, déli tájolású, nagy belmagasságú, tágas, jó elosztással rendelkező, körbejárható öröklakás: 15.2MFT.

- VII.kerületben a Péterfy Sándor utcában eladó: 81nm-es, 2 nagy szobás (egybe és külön is nyíló), ERKÉLYES, IV.emeleti, egyedi gázfûtéses, tágas, utcára nézõ tehermentes öröklakás. A ház belsõ állapota jó, külsõ homlokzatát hamarosan felújítják.

Az erkély nagyobb méretû épített íves formájú.

A fürdõ wc külön helyezkedik el, kamra van.

A két nagyszoba az utcára néz, a konyha az udvar felé néz.

A házban lift van.

Az ingatlan per, teher és igénymentes.

Egy hónapon belül költözhetõ!

ÁR: 15.3MFT

IX.kerület Haller utca …

#379890 Ibiza

IX.kerület Haller utca

jó állapotú téglaházban, jó lakókkal, jó állapotú lakás 37nm2

7,4millió

10MFT. alatti tégla lakások a Belváros Duna Plázához közel a Tomori utcában eladó egy 36 nm-es földszinti üzlet-irodahelyiséban.

#379878 Hathor

Sokan keresnek 10MFT. tégla egyedi fűtéses lakásokat, na persze olcsón ,-)

Olcsó és jó legyen.. tudom..

de a kereső is tudja, normális jó áron ritka, de ezt szeretné kihasználni, alkalmiba venni.

Nem állítom, hogy alkalmi vételek lesznek amiket írok, de nem panelek, és mégis 10MFT alatt vannak. Ezeket kiadásra szokták venni, első lakásnak, felújítani, tovább adni, meg szimplán elsőnek elérhető olcsó ingatlanok, amire mindeig nagyobb a kereslet, mint a 100nm feletti lakásokra.

Mint tudjuk fajlagosan a kisebb lakások négyzetméter ára ennek megfelelően drágább, mint a bazi nagy lakásoké. Nem ritka a nagy lakások 150.000nm.körüli ára.

Teszem fel 110nm-16.5MFT.

Kis minigarzon: 10nm meg 3.5MFT is lehet. Érezni ugye a különbséget. Sokan azt mondják 10nm-es kis minigarzonnak miért 350.000/nm. az ára.

Azért mert nincs annyiért lakás, és akinek nincs több pénze, az beköltözik egy ilyen kis lyukba a belvárosban, egyébként vehet Önkormányzati tulajdont picivel drágábban.

Nos: Szerintem ilyen 25-50nm-es lakások befektetői ára 200.000/nm körül már nézegethető.

25nm-t 4M alatt még a nyolckerben sem nagyon talál az ember.

Mindegy pár ajánlat, hátha valakit érdekel valami.

- VIII. ker. Diószeghy Sámuel u., 4 szintes épületben, 15 nm-es komfortos tégla építésű lakás eladó. A lakás 1 szobás. 3. emeleti, Udvari kilátás. Ár: 3.6 MFt.

- VII.kerületben a Rákóczi útra merõleges utcában eladó: 26nm-es,szoba konyha, fürdõszobás, 10nm-es álló galériás, földszint, udvari, gázkonvektoros, vízórás, tehermentes, azonnal birtokba vehetõ, felújítandó öröklakás. A ház kívülrõl teljesen felújított, belülrõl átlagos állapotú, masszív, rendes épület. Udvara tágasabb, szellõs. FIX ÁR: készpénzesnek 5.5MFT, hitelesnek: 6MFT.

- A Gömb utcában (a második párhuzamos utca a Róbert Károly krt-tal, körbe szinte csak újépítésű házak) eladó egy 15 nm-es lakás és egy 16 nm-es üzlethelyiség összenyitva. Utcai és udvari bejárata is van. (az egyikből ablakot is lehet nyitni)

Bővítési lehetőség is van (pl a lichthof befedésével-a ház hozzájárult +500e Ft-ért a 12 nm lichthof befedéséhez és örökös bérléséhez-vagy tulajdonlásához) Tehát így 5,7M Ft-ért 43nm-es fszti lakást-üzletet-műhelyt kaphatsz!

Korábban fogtechnikai laborként működött.

Mindkettő földszinti. Zuhanyzó, Wc, is van benne.

Szabadon felhasználható bármelyik funkcióra.

Felújítandó, de mindössze 4,6M Ft az irányára.

- A VIII. kerület fejlesztési területén (mellette csak lebontott, vagy új házak vannak szinte) egy jó állapotú (illetve egy része felújítás alatt lévő) házban fszti belső udvaros 1 szobás, 38NM-ES nagykonyhás, galériázható, felújítandó világos öröklakás mindössze már csak 5,65 M Ft. irányáron eladó.

-VIII. ker. (Józsefváros (Nagykörúton kívül)) Futó u., 4 szintes épületben, 31 nm-es összkomfortos tégla építésű lakás eladó. A lakás 1 szobás. 3. emeleti, gázkonvektor fűtéses. Ár: 5.89 MFt.

- VIII. ker. Orczy út, 3 szintes épületben, 33 nm-es összkomfortos tégla építésű lakás eladó. A lakás 1 szobás. 2. emeleti (lift van),héra fejes (gáz) fűtéses. Udvari kilátás. Ár: 6.5 MFt.

- XIII.,ORSZÁGBÍRÓ UTCÁBAN,23 nm-es,I-em-i,utcai,jó elosztású,csendes,napfényes,gázfűtéses,igényesen felújított,azonnal költözhető,tehermentes öröklakás rendezett házban eladó. Kocsi beállási lehetőség is tartozik a lakáshoz! Irányár: 6.600.000 Ft

- VIII. ker. (Józsefváros (Nagykörúton kívül)) Szerdahelyi u., 5 szintes épületben, 50 nm-es komfortos tégla építésű lakás eladó. A lakás 1 szobás. 2. emeleti, gázkonvektor fűtéses. Utcai kilátás. A lakáshoz van kültéri parkoló. Irányár: 6.6 MFt.

- IX. ker. Csengettyű u., 4 szintes épületben, 26 nm-es összkomfortos tégla építésű lakás eladó. A lakás 1 szobás. 4. emeleti, távfűtéses. Kertre néző. Ár: 6.9 MFt.

- VIII. ker. (Józsefváros (Nagykörúton kívül)) Alföldi u., 3 szintes épületben, 40 nm-es komfortos tégla építésű lakás eladó. A lakás 1 szobás. 3. emeleti, gázkonvektor fűtéses. Udvari kilátás. Ár: 6.5 MFt.

- IX. ker. Ifjúmunkás u., 5 szintes épületben, 27 nm-es összkomfortos tégla építésű lakás eladó. A lakás 1 szobás. 4. emeleti, távfűtéses. Kertre néző. Ár: 7.4 MFt.

- VIII. ker. (Józsefváros (Nagykörúton kívül)) Visi Imre u., 3 szintes épületben, 35 nm-es összkomfortos tégla építésű lakás eladó. A lakás 1 szobás. 1. emeleti, gázkonvektor fűtéses. Udvari kilátás. Ár: 7.8 MFt.

- Budán, XI.kerületben, Mûegyetem-Móricz Zsigmond körtér közötti Lágymányosi utcában eladó: 26nm-es, félemeleti, utcai fekvésû, csendes, aranyos, kétszemélyes lakás. A lakás egy szobából, zuhany-wc-bõl áll, az elõszobában van a konyha, ami egy minikonyha, fözõlap, hûtõ, mosogató egyben. A lakáson belûl nincs gáz, mert nem érte meg ebbe a kis lakásba megcsinálni, kialakítani. Fûtése villany olajradiátor. A lakás pár éve fel volt újítva. Melegvizet villanyboyler biztosítja. Vízóra nincs, benne van a vízfogyasztás a közösköltségben. A ház rendezett, zárt kapus. A szoba a Lágymányosi utcára néz, majd egy emelet magasan, lépcsõházból nyílik. Az ingatlan per, teher, igénymentes. Jó közlekedése, kiváló elhelyezkedése, Egyetem közelsége miatt jó befektetés, kiadható, irodának is megfelelõ! Ár: 7.9MFT.

- XIII.KERÜLETBEN: Fiastyúk utcában eladó parkos, zöld övezetben, 1.5szobás, félemeleti, utcára és parkra néző, gázkonvektoros, 42nm-es, tehermentes öröklakás, 6lakásos, jó állapotú, tégla társasházban. A szobák külön nyílnak. Közösköltség: 6500Ft.

Az ingatlan üres, per, teher, igénymentes, azonnal birtokba vehető!

Irányár: 8.7MFT.

- VI. kerületben, a Bajnok utcában eladó 2. emeleti, 42 nm-es, 1 szobás, közepes állapotú, utcai nézetű, HÉRA fűtéses,nagyon világos kislakás.

Rezsiköltsége nagyon alacsony. A ház közepes állapotú, lift nélküli, műszakilag folyamatosan karbantartott. Közlekedése, ellátottsága remek.

HA szükséges (kiadáshoz) az összes bútor maradhat.

Ára: 8,9 millió forint

- XIV. ker. Zugló: Thököly út, 3 szintes épületben, 34 nm-es összkomfortos tégla építésű lakás eladó. A lakás 1 szobás. 1. emeleti, cirkó fűtéses. Utcai kilátás. Ár: 8.9 MFt.

- VIII. ker. Práter u., 3 szintes épületben, 47 nm-es összkomfortos tégla építésű lakás eladó. A lakás 2 szobás. félemeleti, házközponti fűtéses. Utcai kilátás. Ár: 9 MFt.

- XI. ker. (Lágymányos) Baranyai u., 5 szintes épületben, 31 nm-es összkomfortos tégla építésű lakás eladó. A lakás 1 szobás. 4. emeleti (lift van),távfűtéses. Utcai kilátás. Ár: 9.2 MFt.

- VII. ker. (Erzsébetváros (Nagykörúton kívül)) Garay u., 3 szintes épületben, 43 nm-es összkomfortos tégla építésű lakás eladó. A lakás 2 szobás. 2. emeleti, gázkonvektor fűtéses. Udvari kilátás. Ár: 9.7 MFt.

és egy panel:

X. ker. (Kőbánya-Városközpont ltp.) Állomás u., 10 szintes épületben, 68 nm-es összkomfortos panel lakás eladó. A lakás 3 szobás. 1. emeleti (lift van),távfűtéses. Utcai kilátás. Ár: 8.9 MFt.

törölve

#379853 Hathor

Sziasztok!

A hétvégi hozzászólásokhoz nem szeretnék hozzászólni, ha nem haragszotok.

Azt vallom új hét, így is szétesek annyi hirdetést, e-mailt kezelek, frissítek, töltök fel ajánlatokat, most ez a fontosabb számomra, mint napokig oda vissza válaszolgatni, meg egyébként is szépen lenyomtuk az ingatlan ajánlataimat.

A hozzászóloknak köszönöm, új hét új dolgok elé nézek, így nyomom is tovább az ajánlatokat mindjárt!

10MFT alatti Budapesti, Belvárosi ajánlatokat szedek össze saját és kollegáim adatbázisából ide mindjárt, mert kereste egy két ember.

Köszönöm a figyelmet!

törölve

#379623 Mezike Előzmény: #379609

Írtam és mondom még egyszer.....OTC!!!!!!!AMEGOLDÁS! PÉLDÁUL....

Van nagyon is jó technika amivel mindig jó irányba fogsz állni-.elindul másik irányba-persze menjen.....az én szlogenem egyszerű!és ezért nem érdekel a timeframe..egyszer völgy majd hegytető.én nem perceseken filléreskedem.A megfelelő poziválasztás meg ugye evidencia.

Egy gyors példa:

és tényleg befejeztem-mert nagyon nem értjük egymást.

erstetrader - van rajta 10 milla kezdő tőke.chf-huf-nyitható pozi méret-4 milla szabadtőke mellett 500k!

Nem írom le-én megcsináltam és csinálja meg más is.Na bucsuzom-átugrunk Fordgt-vel egy kicsit versenyezni németbe.

Sok pénzt mindenkinek.

törölve

#379609 hosszhuszár Előzmény: #379607

Ezt azért gondoltam, de lehet pénzt behordani, ha mégsem irányba indul el....

Gratula a sikereidhez, szerintem nem jött le neked, mit is akartam a hsz-el, mondani, de nem baj.....

törölve

#379607 Mezike Előzmény: #379598

otc-n 100k devizapár -bármelyik banknál-még az erstetraderen is 1.1-1.2 milla letétet igényel.Amit írtam reális , lekereskedhető volt.

Valóban munka kellett nekem is az alaptőke összehozatalához-de a gyermekeim ezt a meglévő rendszert alkalmazva-senkitől sem függve-tudják majd egyébirányú munkanélkül a pénzecskéjüket megkeresni.

A jelen ismereteim szerint azonban már egy magyarhoni panellakás árából is szépen lehet keresni , bérelni meg a nyereség töredékéből lehet .

Nem nagyképűségből írom-ez évben minden pozim nyerőben zárhattam volna.Kettőnél a legutóbbi aud-yen shortomnál és egy aud-usd shortnál zártam nagyon pici nyerőben-persze nagyobb türelemmel nagyon szép nyerő jött volna azokon is.Ezt is megtanultam most-egy dolgot viszont kihagytam a számításból-amit ezentúl már használni fogok -a kamatkülönbséget.Rv-k engem sem érdekelnek -bár a markers ott is pontosan jelez.Nagy tőkeigény-kicsi haszon.

Egy dolgot megtanultam az aud pároknál-az indikátorok nem hazudnak!

Sok pénzt mindenkinek.

törölve

#379603 Mezike Előzmény: #379590

Én voltam. A 9 számjegy re egyébként sokan jelentkeztek-természetesen csak próba volt-naiv nem vagyok-már a koromnál fogva sem.

A cégem és a kapcsolatrendszerem -piac-beszállítók-vevők-eladva-többszinten -országosan-nagyon szép pénzt hoztak a kiköltözés előtt.

Egyébként félreértés ne essék-én is fizetek magyarhonba vissza adót----miért is ne tenném-remélem ebben az évben is 8 számjegy lehet-így nekem is maradhat valamicske.

Matgab

Minden tiszteletem a Tiéd - én hiszek a türelem és az alázat a piac iránt erejében.A kereskedési lényeg nálam nagyon egyszerű-a timeframe--nem számít-hiszem, hogy a kereskedelem a tözsdén két egyenlő erő küzdelme -a félelem és a kapzsiság mértékének a függvényében.Még régen Bubu írta a portfolión-hogy a tözsde egyének magányos dzsungelharca.Én ezt élem és vallom.Aki tudja csinálja-aki meg nem tudja oktatja.Elmentünk Lacival-alias itt ismert Fordgtshelby-vel egy bécsi nagyon híres oktatóval meghírdetett trader találkozóra , az első negyedóra után felálltunk és eljöttünk-hiteltelen és komolytalan volt.El kell olvasni a brokercégek elemzéseit ha range kereskedés van-van találatuk-egyébként kétharmadban mellélőnek.

Ibiza

Fordgtshelby-ről volt szó,Ő mondta , hogy olvassam el a dolgaitokat .Nem zavarok tovább én sem.Én nem tartozom a nick váltogatók közé ,miért is tenném.

SOK PÉNZT-AZAZ KITARTÁST-TÜRELMET-TANULÁST ÉS ALÁZATOT A PIAC IRÁNT MINDENKINEK !

törölve

#379600 hosszhuszár Előzmény: #379422

Szia.

Nekem már volt közös üzletem Harthor Sanyival.

Tökéletesen oda tette magát, együtt élt az üggyel, azt hiszem, nyugodtan leírhatom, ha Ő nincs, nem tudom eladni, az ingatlant. ( macerás volt a vevő, Én elhajtottam volna az első hét után)

Mondhatom, hogy Ő igazi közvetítő.

Szerintem nincs igazad, illett volna azzal a közvetítővel tárgyalni, szemlére menni, aki először ajánlotta neked a bizonyos ingatlant, mondom ezt pártatlanul....

Ezt afféle betyár becsület, amit Én igen fontosnak tartok betartani, nekem is voltak már hasonló eseteim, én másképp döntöttem, betyár becsület szerint.

Arról nem is beszélve, hogy neked tényleg tök mindegy volt, hiszen pénzedbe nem neked kerül....

Ez az én véleményem....