Regisztráció Elfelejtett jelszó

törölve

Tombolatom Előzmény: #379374

Fiúk ez egy kicsit egy szomorú brazil szappanoperához kezd hasonlítani:)

Hathor szerintem nem nagyon illene itt még nevek nélkül se kitárgyalni a dolgokat mert kicsi a fórum. A másik része pedig, hogy lehet félreértés volt az egész, de én abban a meggyőződésben voltam, hogy van vevő a kúriára, ezért is csodálkoztam rá amikor újra feltűnt. Ha az első körben elintézted volna akkor lett volna már üzlet belőle.

Az pedig, hogy én azt az ingatlanost választottam akivel már hónapok óta együtt dolgozok az szerintem természetes lojalitás. A sráccal lebeszéltük a megtekintését, tehát csak lemondani tudtam volna (ami elég kellemetlen) miután te a képbe jöttél. Nekem 1 Ft-al se lesz több attól, hogy ki kapja a jutalékot...de Siófokon is egy ingatlanossal adtam vettem két házat és nagyon jól keresett, de ezek után bízunk is egymásban és Ő hív, ha van tényleg jó vétel és nem futunk felesleges köröket.

Én jobban nem akarok ebbe belefolyni. Esélyes, hogy nem veszem meg a kúriát a problémái és nagy tőke igénye miatt. Sajnálom, ha megbántottalak, de nem szándékos volt és érdekem-hasznom semmi se lett vagy lehetett volna belőle...ezért is örülnék, ha Ibiza, kerikoma hanyagolnátok a minősítést.