Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#379517 Donoo Előzmény: #379514

sztem nem az adat miatt adják, hanem a görögök miatt, a hétvégén bejelenthetik a csődöt vagy kilépnek az eurózónából... Azért mondom, hogy mindig hétvégére hagyják az ilyen ínyencségeket.. :)

#379514 BudFox Előzmény: #379508

tyűűűű USA lement nullára...Gondoltam hogy beadják estére....egyik adat lett csak jobb a fő adat irtó xar lett

záró szakaszban is elég sok eladás volt bennt, VIP kiszálló volt szerintem.

#379508 Donoo Előzmény: #379506

eleget gyengült sztem. Itt az ideje hogy erősödjön egy 20-30%ot :) Eddig szép napon belüli fordulatot csinálnak, ilyet is ritkán láttunk... Hajrá, végre újra kezd izgi lenni a tőzsde..

#379506 blackmarket Előzmény: #379487

pedig sajna dollarnak hamarosan fordulnia kell, mert helikopter B-nek csak a gyenge dodo a jo dodo, azert fizetik.......:D

#379485 Donoo Előzmény: #379482

igen, de a dollár erősödése látványosabb, ezért gondoltam. Olaj annyira nem gyengült még

#379471 blackmarket Előzmény: #379468

akkor meg csak a bet -en garazdalkodtam, se indikator se chart csak ugy funda alapjan tokeattet nelkul 1-2 millioval, (meg szamgepem sem volt, nem internet)

augusztus vegen eladtam, elmentem nyaralni majd a tamadasra ertem haza

en vettem azt hiszem masnap v harmadnap, par szaz ezret kerestem (persze a szerencse miatt)

de brutal eses volt tobb mint 10 % a molba + tobbi blue ba.

#379468 Donoo Előzmény: #379451

most hogy így mondtad, 2001 szept 11én volt itt olyan, aki tőzsdézett? vagy valami nagyobb terrortámadásnál, hogy kb mennyit esnek a tőzsdék általában ilyenkor...

4-5%?