Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

törölve

#379598 hosszhuszár Előzmény: #379429

Tisztelt Mezike....

Szerintem nem szégyen ha az ember fia, munkával keresi meg a betevőjét, bár mennyire is furcsa neked, persze csak addig, amíg sok nullás tőkét össze ne hoz, mert ugye az természetes, ha sok nullás tőkéje van ide jön a tőzsdére, és még több nullás tőkéje lesz, mert itt a tőzsdén, csak nyerni lehet, veszíteni nem, ezt mindannyian tudjuk, tapasztaltuk.

Viszont addig, amíg nem jönnek a tartalék nullák, valamit kell csinálni, és meglehet, hogy nem mindenki tud a chf-en, 210-208-ig shorton 2 "millát" keresni.....és nem mindenkinek, van olyan "kis" (ezt írtad) tőkéje, amivel egy hét alatt 10 "millával" növelheti a nullái számát.....

Őszintén gratulálok a sikereidhez, igazán jól csinálod, tartsd ezt az arányt, csak figyelj oda, arra, nem mindenki rendelkezik olyan tőkével amivel Te rendelkezel, nagy összeggel, nagyot lehet kaszálni, de.........bukni is, (ez utóbbi soha ne forduljon elő veled!)

További sikeres kereskedés.

Egy kevés nullás....

törölve

#379595 Áki01 Előzmény: #379590

Azt hiszem igen,és még ez mellett, be is tudott volna téged mutatni valakinek 500k ért.

törölve

#379590 Illuzio Előzmény: #379429

Nem te voltál Mézike,aki még pár hónapja 9 számjegyű összeggel dobálózva szerettél volna üzletkötőt találni,mert te nem értettél a grafikonokhoz?

törölve

#379567 Ibiza

anno sokat hívtak eu-s vissza nem térítendő pályázat miatt.. hívtak jöttek.. mondják nagyon jó a hatásfokuk..

kérdezem és mennyi lesz.. mondták 60-150ezer az alap ami velük szerződéskötéskor..és a megszerzett pénzből 2-3%..

mondom ezt az egyszeri összeget nem kérném..kérdi akkor ők miért dolgoznak..mondom a pénzkereset lehetőségéért..

még egyszer megkérdeztem a hatásfokukat (mondott valamit..mondjuk 120%..de tényleg 98 felettit) mondom embernek..tudok jobbat.. pályázunk egy összegre ami a számlámra érkezik annak a 15%-át kifizetem....vártam a kifogást..hogy akkor már majd nem akarok fizetni..(jogos érv) de erre vártam..jött is.. mondom..ok.. lerakom ezt az összeget ügyvédnél letétben és ha megjött a pénz ő kifizeti..

egy sem akart szerződést kötni..gondolom az egyszeri pénzekből akartak megélni..

tehát a lényeg.. az ingatlanügynök a pénzkereset lehetőségéért dolgozik..

2-3 éve amikor még a lichthofot is el lehetett adni akkor jól mentek a dolgok..

törölve

#379559 Ibiza Előzmény: #379422

ti tudjátok a részleteket az összes szempontot.. az alapján amit Hathor leírt én vele csináltam volna.. ha úgy érzed taktikázott trükközött vagy lemaradtál volna másképp akkor ez téged igazol..

Hathornak nálam vis majorja volt és ha tehetem megvárom..

Jó, hogy bevállaltad te voltál..és elmondtad a másik oldalt ..nálam ez pozitív..de ez fórum amit beírnak ide azt bizony véleményezik...

törölve

#379558 Ibiza Előzmény: #379429

hát..amit beírtál nem sok köze volt az én beírásomra.. de gondolom nem is ez volt a lényeg..valakinek gyorsan el kellett mondanod végre kerestél a tőzsdén....megtisztel, hogy pont nekem akartad...gratulálok ha tényleg kerestél de tudod itt elég sok a szóhuszár...most úgy mész mint foximaxi.. de figyelj mert az élet nagy mókamester..

vannak itt akik elcseszik a dolgokat és új nick alatt újjászületnek.. olyan ez mint a való világ.. ott is elköltözhetsz és már is tiszta lappal indulhatsz.. de az alaptulajdonságok makacsul megmaradnak.

a ford gt-s nick nem tünt fel .. hacsak nem a ford shelby..

nekem felszines az ha valaki csak gyorsba elolvas valamit és már kész is a véleménye..

nem akarom én a te véleményedet befolyásolni...meg hát annyira nem is lényeges..

a pozijaimat be szoktam írni.. a privát életemről pont annyian és pont annyit tudnak amennyit éppen kell..

törölve

#379550 matgab Előzmény: #379429

Mezike ,

Kívánom, hogy legyél továbbra is ilyen sikeres! De nekem az a nagy tapasztalatom, hogy ahol ennyit lehet keresni, ott legalább annyit el is lehet bukni.

Nem hiszek sem az ingyen pénzben (kivéve a FED-ében), sem a tartós szerencsében, sem abban hogy vannak nyilvánvaló és egyértelmű pénzkereseti lehetőségek, amit a "piaci szereplők" vaksága generálna.

De azért kíváncsi leszek, hogy mi lesz veled, ha mégis van, akkor kimegyek hozzátok tanulni!

törölve

#379429 Mezike Előzmény: #379422

Ibiza !

Csak egy szóra ugrottam be én is -és nem zavarok.Tegnap beszélgettem Laci barátommal -ford gt-s nick volt itt.Egy picit beleolvastam a beírásaitokba. és nem bántás , de valamit nem értek.Nem tudom , hogy a MUNKÁVAL mennyit kerestek. DE: tegnap és ma nagyon jól direkt módon lekereskedhető set up-ok voltak forexen . Ha valaki végig shortolta csak a chf-huf-ot 210-től 208-íg - én ezt tettem - majd 2 misi - és ez csak az egyik pozi.

Ti tözsdéztek is vagy csak úgy elvagytok?Nem bántás-HATHOR IS BEÍRTA A TUTKOT.... az arany esését a stohastik 100%-osan pontosan jelezte.....ezen a héten kis tőkével is , max 10 milla....legalább ennyit lehetett volna megkeresni.

Minek a meló-kérdem én?

Még egyszer nem bántásból írom-de nem értem-de persze semmi közöm hozzá-már csak azért sem , mert én is Ausztriában élek-és nem hunniában már !

Ahogyan eddig sem tettem ezután sem fogok írni ide -megígérem.

Bocsánat-de ezt most nem tudtam nem leírni !

törölve

#379422 Tombolatom Előzmény: #379374

Fiúk ez egy kicsit egy szomorú brazil szappanoperához kezd hasonlítani:)

Hathor szerintem nem nagyon illene itt még nevek nélkül se kitárgyalni a dolgokat mert kicsi a fórum. A másik része pedig, hogy lehet félreértés volt az egész, de én abban a meggyőződésben voltam, hogy van vevő a kúriára, ezért is csodálkoztam rá amikor újra feltűnt. Ha az első körben elintézted volna akkor lett volna már üzlet belőle.

Az pedig, hogy én azt az ingatlanost választottam akivel már hónapok óta együtt dolgozok az szerintem természetes lojalitás. A sráccal lebeszéltük a megtekintését, tehát csak lemondani tudtam volna (ami elég kellemetlen) miután te a képbe jöttél. Nekem 1 Ft-al se lesz több attól, hogy ki kapja a jutalékot...de Siófokon is egy ingatlanossal adtam vettem két házat és nagyon jól keresett, de ezek után bízunk is egymásban és Ő hív, ha van tényleg jó vétel és nem futunk felesleges köröket.

Én jobban nem akarok ebbe belefolyni. Esélyes, hogy nem veszem meg a kúriát a problémái és nagy tőke igénye miatt. Sajnálom, ha megbántottalak, de nem szándékos volt és érdekem-hasznom semmi se lett vagy lehetett volna belőle...ezért is örülnék, ha Ibiza, kerikoma hanyagolnátok a minősítést.

törölve

#379419 Kriszti@n Előzmény: #379374

a pénz jön-megy.az egyszeri üzlet nem jó senkinek, a folyamatos annál inkább.a pénz elfogy,de a becsület megmarad. én e szerint próbálom élni az életem.

Re: BELVÁROS NAGYKÖRÚT 82NM-15MFT

#379417 akpo7 Előzmény: #379257

Koszi, jelenleg nem Mo.-on vagyok, de mielott hazamegyek, majd jelzek. A kornyek szimpatikus egyebkent, de ennyibol nyilvanvaloan csak annyit tudok eldonteni, h. raneznek szivesen, csak az most nem megy.

törölve

#379374 Ibiza

milyen beosztása van itt embernek? Vip.. láma...

azért tudod te is egy fórumon mindenki édi-bédi.. szóhuszár.. de más ha pénzről vagy tettekről van szó..sok ember innen a fórumról csak kivesz..de be semmit nem tesz.. azért ezek látszanak..

Re: nincs cím

#379350 Ibiza

van egy haver festő burkoló.. reklámáron dolgozik ha érdekel valakit..kőmüvesmunkát is bevállal.. van esze nem b@ssza össze más munkáját...

törölve

#379311 Ricsi

Az én véleményem annyira nem mérvadó, mert sosem a pénzt néztem, hanem az ismeretséget. Mert egy ismerős az ismerős, akármikor nekem is jól jöhet. Segítettem már itt 1-2 srácnak, sosem kértem érte semmit, mert majd egyszer úgy hozza az élet, ő fog nekem segíteni. Nem azért, mert én segítettem, ha sosem segít, akkor sincs baj.

Sajnálom, ami veled történt, főleg a családi tragédia miatt. Az én cégem is két hete áll, mert a társam mamája utolsó óráit éli, eszembe nem jut neki a szemére hányni, most miért nem dolgozik, miért mindig a kórházban van. Te ugyanígy elfoglalt voltál, ezért is mindenképpen megvártalak volna.

Az emberek ilyenek és olyanok. Szerintem jegyezd meg a történetet (haragudni nem kell), és tanulj belőle. Buktál ennyit a tőzsdén is, azon is tanulsz, ezen is tanulsz. A tanulópénzt meg kell fizetni.

törölve

#379280 kerikoma

Ez az ingatlan nem hoz szerencsét. Harmadszor már ne foglalkozz vele még akkor se, ha úgy látod nagyon megéri:-(

szerk: kicsit gerinctelen volt a vevő...

Re: BELVÁROS NAGYKÖRÚT 82NM-15MFT

#379257 Hathor Előzmény: #378928

Lóg a belem.... annyi mindent csinálok :)

na itt is írok akkor :)

Teljesen jó a kereséséed, ez az én kategoriám, de nem vagyunk ketten, hanem sokan. Bendegúz is beállna csak innen a sorba, de mésg sok más befektetőm is.

Mindegy, lényeg a lényeg:

akpo neked írom, meg Bendegúznak, meg akár tombolatomnak is:

ELADÓ "KISLAKÁS" a VI. KERÜLETBEN!!

A VI. kerületben, a Bajnok utcában eladó 2. emeleti, 42 nm-es, 1 szobás, közepes állapotú, utcai nézetű, HÉRA fűtéses,nagyon világos kislakás.

Rezsiköltsége nagyon alacsony.

A ház közepes állapotú, lift nélküli, műszakilag folyamatosan karbantartott.

Közlekedése, ellátottsága ragyogó.

HA szükséges (kiadáshoz) az összes bútor maradhat.

Ára: 8,9 millió forint

DE A NETEN 10FÖLÖTT FUT!

Akinek érdekes lehet szóljon. VI.kerben kis lakásként 10milka alatt nem rossz, mert utcai fekvésű. Kis garzonok utcán, emeleten kincsek!

Re: nincs cím

#378963 Higins79 Előzmény: #378959

sziasztok

eladó ingatlan Kispesten a központban/Köki/

53m2 2szobás lakás a X emeleten

új nyílászárók felújított lakás

irány ár

9millió

sziasztok... hátha van v…

#378944 Csokigyáros

sziasztok... hátha van valaki akit nyíregyházi ingatlan érdekel... az eladó én lennék...

szóval 41 nm 4 emeletes sorházi, lakótelepi igényesen felújított, átalakított, hőszigetelt, klimatizált, stb. tényleg fullos 3. emeleti lakás eladó.

ár: 6 MFt... ez a vége, ezalatt nem eladó...