Bugi!
Mi a gond az állampapírral?
thx
akkor ebben a szellemben ballagj el innen a következő templomig, és maradj ott.....
megkapta az osztalékot, ami 50 Ft/rv. tehát ha vett ezer tkomot 600-ért, majd eladta 552-ért, akkor a CF így néz ki:
-600*1000+50*1000+552*1000=+2000.
AZ ÚR NEVÉT NEM MONDTAM KI NE FERDITSÉK AZ IRÁST.AZ PEDIG IDE IS TARTOZIK UGYANIS A TŐZSDEI SPEKULÁCIÓ AZ IS TÖRVÉNYTELEN
aki vett 5milliárdért 601en2.án éseladta 3.án 551ért az micsod akkor.spekuláció az osztalékkal vagy micsoda ?
aki 604 ér vett és most 550 az most -8% on van szimpla átverés ugyanis ha nem megy vissza akkor mi van egyébként az osztalék az osztalék
egyébként akinek volt matávja,2.áneladta 2.án. és aki megvette 2. án akkor mind a kettő kap osztalékot ezek szerint dupla osztalék fizetés volt. ez aztán tényleg összefüggés?!.
nem a törvények nem ismeréséről beszéltünk, hanem a közgazdasági összefüggések ismeretéből.
Nem is értem mit nem értesz.
Hogy miért 50 ft-tal esett, amikor 50 ft osztalékot fizetett?
Ez olyan, mintha te bemennél a henteshez és vennél 600 forintért sajtot (Tcom). Odajön a haverod és azt mondja, hogy ő megvesz tőled a sajtból majdnem tizedét 50 forintnyit, és azt kifizeti neked.
Szerinted mennyit kellene érjen most a maradék sajtod?
A) 550
B) 500
C) 600?
Igen, a helyes válasz 550, eézrt ér pont ennyit a Tcom (illetve ma már annyit változott a helyzet, hogy kiderült, hogy ez jobb sajt, mint vártad, ezért ment fel az ára)
az Úr nevét hiába szádra ne vedd , főleg ne részvénypiaci elemzés céljából :)
szerintem az állampapírokat is felejtsd el... bankbetét + párnahuzat kombót javaslom.
az lehet hogy nem vagyok tisztában,de ez igy tisztességtelen.(rendben aki nem ismeri a törvényt vessen magára,igazuk van rendben )
és az ÚR TÖRVÉNYEIT VAJON ISMERIK E ÉS BETERTJÁK -E
Az osztalékot május 12-től fogják elkezdeni kiutalni a részvénytulajdonosok számláira.
Azoknak a mt tulajoknak, akiknek megvolt a papírjuk május 2 + t+3 elszámolási nappal.
Az osztalék nagyságát pedig a cég határozta meg, még a nagy közgyűlés előtt, sok minden tényezőt figyelembe véve. Eddig sokkal többet adott, most csak ennyit, jó 20 Ft-ot levett az osztalékból a különadó.
PRESLEY, könyörgöm ne csináld már! Ha ennyire nem vagy tisztában az alap fogalmakkal, akkor inkább -saját érdekedben- inkább bankbetétben vagy államkötvényben tartsad a pénzed!
pont 50 ft ot ezt én nem hiszem el miért nem 20ft vagy 100 ft. pont osztalék ugyan ez spekulácio ezt mindenki ki érezheti
Mindig válság van, csak van amikor éppen kialakulóban van, van amikor megszűnőben, és van amikor a tőzsdén para van közben , van amikor örömködés.
Na de nem viccelődök ilyen komoly témákkal. :)
pedig az a para csak az időt húzza:) a nagy válság gyorsan elmúlt és minden happy?! na neee