Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#379135 Kriszti@n Előzmény: #379134

nálam nincsennek ilyen hosszútávú tervek, carpe diem :)ha hosszabb távon gondolkozom, az azt jelenti beragadtam mint a szar:)

#379134 banyaiz Előzmény: #379129

Már régóta nézegetem, de még nem szántam el magam erre a spekulációra inkább Otp-t kereskedem.

De ha lesz egy ilyen beszálló amiről előbb írtam meg kellene próbálni ezt is, közben osztalékokat fel lehetne venni, csinos összeg lehetne a végén.

Persze hosszú idő alatt sok minden történhet ami átírja, pl most ez a különadó sem látszott 1-2 éve. :)

#379129 Kriszti@n Előzmény: #379127

én tartom az elméletemet, hogy világviszonylatban hamarosan durran a gazdasági lufi..ha optimistán hosszútávon nézem 800 körül tudnám elképzelni, de ez már(nekem ) tényleg hosszú táv. 1 hónapon belül 600-zal meg lennék elégedve.

#379127 banyaiz Előzmény: #379061

Nagyon jól tartja magát szelvényvágás után. Ez nem egy ilyen ugribugri papír vsz, ki kell várni a hosszabb folyamatokat.

Tételezzük fel marad a különadó 2012-ig, akkor még 2 év amikor nyomott osztalékot fog adni. 50 Ft körüli osztalékokkal elég korlátos lefelé, hacsak állampapír hozamok el nem szállnak egy nagy parában, ami ugye kitűnő beszálló lenne hosszú távra. Mondjuk ahhoz 400 alá menjen nem tudom mi kellene. Viszont hosszabb távon 70-80 körüli osztalékra visszaáll (EU beleköt különadóba lehet nem is olyan hosszú távon) és mindez egy alacsony állampapír piaci hozammal, és optimista világgal mennyi lenne az ára 1000? :)

#379125 Kriszti@n Előzmény: #379116

nem törvény, a piac így reagálja le... nem szűnt meg , 1 hét múlva a számládon lesz , a papírt pedig kiülöd míg visszamászik.

most már 590 ig felmegy …

#379116 PRESLEY

most már 590 ig felmegy hogy eladtam

egyébként nem tudom milyen az a törvény ami osztalékvágást en gedélyez hiszen rögtön meg is szünt abban a pillanatban az osztalék.566

#379108 gentlemanus Előzmény: #379101

Dehogy húzom fel magam, csak ez egy egyszerű pszichológiai kérdés, amit nem tudok megérteni. Egy focicsapat is pl. ha eleve vesztesként megy ki fejben a pályára, sohasem fog tudni nyerni, míg aki elhiszi magáról azt, hogy le tudja győzni a Bárcát, akkor le fogja tudni győzni.

#379096 gentlemanus Előzmény: #379079

Presley, és ez így jó, hogy folyamatosan lefelé kárhoztatod a papírt?

Nem értem, hogy ha valaki benne ül, miért akarja a kárát, ahelyett, hogy azért szurkolna, hogy mihamarabb visszatöltse az esési rést naposon...