Szóltál volna Börni papának hogy nyomtasson neked egy kis zöldhasút :-)
Szóltál volna Börni papának hogy nyomtasson neked egy kis zöldhasút :-)
ma kivégzik a certifikátosokat :( amelyik rossz irányban áll.
Az EBWTIOILTL22 miért van felfüggesztve? Stooq szerint még nem szúrt a korlátár alá...
Olaj short certiben vagy? Az nem nézhet ki rosszul. :)
A mai gyertya nem gyenge:
http://stooq.com/q/?s=cl.f&c=3m&t=c&a=lg&b=0
Csak hármat kellett aludni és beérett a megazsé :)
Azért jól jött volna még vagy 155 mrd kölcsönben 1 napra short certire, holnap együtt vezetnénk Csányival a listát...
Már megint működött a kisbefektetői pszichológia. Tanulság, múlt héten shortoltam az olajat 112.55-ről. Még a múlt héten kétszer ment 114 dollárig. Nem vettem vissza megmaradt. Ma gondoltam megint nagy bukóval kezdek, de jött az Oszama faktor. Mit ad isten lement reggel 112,2-ig. Minden OK. Fél óra múlva már megint a beker ár környékén, harmadszorra lezártam kicsi pluszban. És egy óra múlva beszakadt, most pedig megint ott van ahonnét shortoltam. És még 100 esetet tudnék mondani.
Dühös vagyok magamra is.
:))
Köszönöm!
eddig jó, remélem bejön a számításod.
Belépési pont: 106,6 USD
Kiszállási pont: 113,2 USD
Stop-loss: 103,9 USD
Én Crude-ot kezdtem shortolni, 107.01-nél, 19-i lejárattal, erre jött az ugrás, szívtam is a fogam. Tegnap elindult a korrigálás, ma végre minimális nyereséggel tudtam zárni. 106.1-nél járunk, vajon merre indul el most a dolog? Nem tudom lassan, merre érdemes lépni.
A benzinárak miatt remélem lefelé megy az árfolyam, bár a nigériai választások egyelőre nem sok jóval kecsegtetnek.
Én reggel dobtam a shortot, átálltam longba, aztán short túl korai kiszállással. Aztán megint short. Ideges voltam, mert amit nyertem a vámon elveszítettem a gázon:). Holnap lesz olaj storage jelentés. Mondjuk sokat nem számít mostanában, azt azonban látni kell,h tárolói szűk keresztmetszet van amerikában persze ettől függetlenül mehet akár 150 dollárig. Az amerikai jegyzésű azért kevésbé emelkedik, mint a brent: http://stooq.pl/q/?s=sc.f&d=20110412&c=10d&t=c&a=lg&b=0&r=cl.f Én remélem,h van még lefelé az olajnak.
tegnap reggel nem teljesült a bevitt short certi vétel. Most itt már nem szállok be.
(Mondjuk tegnap is paráztam volna a 12x-es kiütési certi miatt...
Nemtudom, holnap szerintem meglesz a 108, valszeg én ott kiszállok. Ami érdekes,h a Cl nagyobbat esett, mint a brent, pedig fordítva várnám.
Már az imf-nek sem tetszik a magas olajár.....
meglehet, de szerintem korai....