Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: MP3 riport

#38379 Zotya32 Előzmény: #38364

és mivel 09:07 perckor született a kötés, ezért szeptember 7-én jelentik be :)))

#37993 Zotya32 Előzmény: #37805

az amúgy nagyon mókás volt reggel, mikor a 9:44-es vételben volt egy 1 db-os tétel is....

akkor épp 200k-t vásároltak.... :)

Re: Kerti törpe

#37969 Keg Jenő Előzmény: #37910

Vadászkám inkább csendben figyeljük a számlánk robbanás szerű gyarapodását.

Hangyák

#37935 Sly--

Kata!!!

A hangyák ellen legjobb szer ami létezik, a Phylaxia "Piretrin extra" nevű terméke. Csak ki kell szórni keveset oda, ahonnét előjönnek. Semmi másra nem ártalmas.

Ha elküldöd a címed nekem, fogsz kapni. :-)))))))

Kerti törpe

#37910 bargain_hunter

Jól van Jenő Bá'!

Meggyőzött.

Itt a bal oldalon van annak a kerti törpének a fényképe, amit tavaly előtt ígértem magának, még ott a másik fórumon, ha a Phil ára eléri az 50 Ft-ot.

Pont 50 centi magas, magának öntettem! :-)

Emlékszik, Berkenyére, a málnás tövébe.:-)

25-nél leszállítom.! :-)

Holnap jön a Matyi osztalékom, veszek rajta valamit.

Figyeljen, mert jól megtépem! ,-)

nem ugy néz ki mintha be…

#37895 Tumor

nem ugy néz ki mintha be akarnák önteni 7ig

most komolyan azt gondol…

#37795 Tumor

most komolyan azt gondoljátok hogy ezt valaki fel akarja vásárolni..? vagy ez valami poén?

#37792 Inflexio Előzmény: #37667

Kivezetés, kiszorítás esetén az ajánlat árfolyama nem lehet alacsonyabb, mint az egy részvényre jutó saját tőke. A kivezetést a BÉT szabályzata, a kiszorítást a tőkepiaci törvény szabályozza. De szerintem teljesen mindegy, mert miután szinte az egész céget sokkal olcsóbban begyűjtötték már, marhaság volna kivezetni. A tőzsdén a reális ár sokszorosán is el lehet adni a "trendkövetőknek".

#37677 BudFox Előzmény: #37651

Herceg - egyszer elindul ez..és akkor nyereséggel eladjuk ezt is.én vettem tegnap 8 on.

#37671 Sly-- Előzmény: #37667

Ha a törvényi szabályozás számít, ilyen alapon meg lehet, hogy a 250% sem biztos, hiába van benne az alapszabályban?

Utána kellene nézni....

#37668 Sly-- Előzmény: #37667

Most mennem kell sajnos, intézzetek még pár milliót 8-ra. :-))

Megint nem tudtam meghallgatni az interjút, még mindig nem bírták föltenni a GR-re...:-((

#37667 Johny King Előzmény: #37664

Az alapszabály egy dolog, a törvényi szabályozás számít...

Van valami más is, de nem tudom micsoda!!!

Inflexió néhány hónapja olyan szépen beírta, de már nem emlékszem rá...

#37664 Sly-- Előzmény: #37654

Johny, 30 napos átlagár számít, most néztem meg az alapszabályban:

"Ajánlatot csak készpénzben és forintban (HUF) lehet tenni és csak olyan részvényenkénti áron, amely nem lehet kevesebb, mint a Budapesti Értéktızsdén az ajánlattételt megelızı 30 napos idıszak alatt a társaság részvényei tekintetében kialakult forgalommal súlyozott napi átlagár 250%-a."

180 napos

#37662 -sabe

mondjátok el nekem tudatlannak miért olyan fontos a 180 napos átlag? Kivezetés, felvásárlás?