és mivel 09:07 perckor született a kötés, ezért szeptember 7-én jelentik be :)))
és mivel 09:07 perckor született a kötés, ezért szeptember 7-én jelentik be :)))
Ja, de vicces volt ez a 22 db 8 Ft-on!!!
Csak nem ennyi a felvásárlási ára???
az amúgy nagyon mókás volt reggel, mikor a 9:44-es vételben volt egy 1 db-os tétel is....
akkor épp 200k-t vásároltak.... :)
Vadászkám inkább csendben figyeljük a számlánk robbanás szerű gyarapodását.
Kata!!!
A hangyák ellen legjobb szer ami létezik, a Phylaxia "Piretrin extra" nevű terméke. Csak ki kell szórni keveset oda, ahonnét előjönnek. Semmi másra nem ártalmas.
Ha elküldöd a címed nekem, fogsz kapni. :-)))))))
Jól van Jenő Bá'!
Meggyőzött.
Itt a bal oldalon van annak a kerti törpének a fényképe, amit tavaly előtt ígértem magának, még ott a másik fórumon, ha a Phil ára eléri az 50 Ft-ot.
Pont 50 centi magas, magának öntettem! :-)
Emlékszik, Berkenyére, a málnás tövébe.:-)
25-nél leszállítom.! :-)
Holnap jön a Matyi osztalékom, veszek rajta valamit.
Figyeljen, mert jól megtépem! ,-)
Így lesz inflexió, ahogy mondod...
Peti!!!
Ne legyél már ilyen maki:-)))
Nem látod, hogy szopatják a népet...
Egy részvényre jutó saját tőke!!!
Köszönöm szépen!!!
most komolyan azt gondoljátok hogy ezt valaki fel akarja vásárolni..? vagy ez valami poén?
Kivezetés, kiszorítás esetén az ajánlat árfolyama nem lehet alacsonyabb, mint az egy részvényre jutó saját tőke. A kivezetést a BÉT szabályzata, a kiszorítást a tőkepiaci törvény szabályozza. De szerintem teljesen mindegy, mert miután szinte az egész céget sokkal olcsóbban begyűjtötték már, marhaság volna kivezetni. A tőzsdén a reális ár sokszorosán is el lehet adni a "trendkövetőknek".
Herceg - egyszer elindul ez..és akkor nyereséggel eladjuk ezt is.én vettem tegnap 8 on.
Ha a törvényi szabályozás számít, ilyen alapon meg lehet, hogy a 250% sem biztos, hiába van benne az alapszabályban?
Utána kellene nézni....
Most mennem kell sajnos, intézzetek még pár milliót 8-ra. :-))
Megint nem tudtam meghallgatni az interjút, még mindig nem bírták föltenni a GR-re...:-((
Az alapszabály egy dolog, a törvényi szabályozás számít...
Van valami más is, de nem tudom micsoda!!!
Inflexió néhány hónapja olyan szépen beírta, de már nem emlékszem rá...
Nem is vagy Te olyan tudatlan!!!
Johny, 30 napos átlagár számít, most néztem meg az alapszabályban:
"Ajánlatot csak készpénzben és forintban (HUF) lehet tenni és csak olyan részvényenkénti áron, amely nem lehet kevesebb, mint a Budapesti Értéktızsdén az ajánlattételt megelızı 30 napos idıszak alatt a társaság részvényei tekintetében kialakult forgalommal súlyozott napi átlagár 250%-a."
Igen!!! Néhány percig:-))))