olaj vezeti most őket épp nézem
én indexre értettem,de köszi,én még 2.5éve tologatom
egyenlore szakadasnak semmi nyoma, tombolnal a bikak....
nem csak odat, de dax is kilott mint a raketa
akkor meg csak a bet -en garazdalkodtam, se indikator se chart csak ugy funda alapjan tokeattet nelkul 1-2 millioval, (meg szamgepem sem volt, nem internet)
augusztus vegen eladtam, elmentem nyaralni majd a tamadasra ertem haza
en vettem azt hiszem masnap v harmadnap, par szaz ezret kerestem (persze a szerencse miatt)
de brutal eses volt tobb mint 10 % a molba + tobbi blue ba.
most hogy így mondtad, 2001 szept 11én volt itt olyan, aki tőzsdézett? vagy valami nagyobb terrortámadásnál, hogy kb mennyit esnek a tőzsdék általában ilyenkor...
4-5%?
ez lehet a short nyitja,lehet ezért találták ki láden halálát,ezektől minden kitellik..csak nyerjenek
valami hírtelen szakadás jöhet ta szt dailyn sztem,nem tom mire
Most láttan CNN -en hogy fenyegetés érkezett az alkaida felől...vonatokon akarnak elkövetni terrortámadásokat...los angeles, chicago, new york e lehetséges célpont ?
most találgatnak..
Pedig a beígért 1 millió új munkahely teremtésében nagyon le vannak maradva. OOpsz ja az nálunk van. A mai adatok is bizonytják, h. a nyomda megoldotta munkanélküliségi problémákat.
14:30 USD Non-Farm Employment Change 244K 185K 216K
14:30 USD Unemployment Rate 9.0% 8.8% 8.8%
14:30 USD Average Hourly Earnings m/m 0.1% 0.2% 0.0%
Ezt mondom, matematika...szükségszerű, hogy összeérjenek mivel az árfolyam megy fel....le...de az hogy rátegyék az sok ember összehangolt munkája lenne. Itt olyan nincs...ami az egyiknek olcsó, a másiknak drága.
Amúgy mindennap el lehetne mondani, hogy rátették a mozgóra, mert vki 15 napos MA-t néz, vki meg 21 naposat....a mozgó az irányra ad támpontot...de nem katonatiszt amihez igazodni kell zárásra.
Könyvekbe már bekerül ha más nem is történik az ideje alatt.
Nyersanyagokban nagy vérfürdő volt, csoda így tartották magukat az indexek. kíváncsi vagyok, képesek e rendesen bezuhanni.
++++1 :)
elintézték az ellenséget (olaj)
készítik a piacokat a q2 nélküli életre
audjpy sztem lejön ~83.7-ig, és onnan fordul a piac
akkor már megérte :) egyébként is berni fan lettem :D
"U.S. stocks drop on growth concerns"
most olvastam a marketwatchon...
azt hittem más áll a háttérben, akkor ez még egy nagyon halovány esés... mindig próbálják felhúzni a végét (sikeresen)
Avatart cseréltél látom, jók ezek a Berni képek mindig mosolygok rajtuk. :)
Elég volt az esésből ennyi májusra azt mondom. Még a végén depresszióba esnek, és még QE2 le sem járt, de már 3-ast kell elővenni.
Lyonell: 6500? az komoly lenne.
Szerinted mindenki figyeli a 20-as mozgót? Szerintem ...á...dehogy. A legnagyobb kereskedők ara büszkék, hogy semmi sincs a chartjukon..:)
Ezt csak azért írtam, mert szerintem nem tudatosan kerül az árfolyam az átlagra, csak a "matematika" miatt előbb-utóbb szoktak találkozni.
próbáljuk meg megint azt 1353