Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#378968 Tombolatom Előzmény: #378953

Nulla az esélye, hogy nem fogják megemelni a plafont. Ez az ami ma történik a legjobb dolog ami csak lehetett volna a bikáknak. A magas olaj megölte volna a világ gazdaságának az emelkedését. Az ezüst senkit se érdekel, de ideje volt a nyersanyag lufit kiszúrni és, hogy maga a jó cégek tartják magukat bizonyítja is, hogy nincs pánik....boltok is mint az ANF, M, GPS, KR magasan emelkednek mond valamit. Remek nap és élveztem is a jó ideje nyitott short UCO callomat.

#378962 Alexander Előzmény: #378958

Hehe, pont ezt néztem a Finviz chartján visszamenőleg, nem igazán volt erre példa. Azért kemény, Dollár majd 2%-ot erősödik, olaj esik 7%-ot, S&P 500 esik 0.23%-ot

#378960 Donoo Előzmény: #378955

a reális érték még annál is lejjebb van, hisz az összeomlást az ingatlanpiac okozta, amely 2,5 év alatt semmit sem változott...

Ekkora olaj esést még ta…

#378958 Donoo

Ekkora olaj esést még talán nem is láttam.... 2008ban lehetett ilyen utoljára

#378955 lyonell Előzmény: #378953

az ingyenpénz nélkül,a reális érték valahol 1150-körül van,.Az lenne az egészséges kori,elvileg minimum.Onnan meginnt mehet fel.

#378953 Atticus Előzmény: #378734

A plafon nem megemelése és a "csőd" bejelentése akár alkalmas egy flashcrash-szerű esésre. Addig megy a színház. Akár érdek is lehet, mert a demok mutogathatnak a republikánusokra, h ők nem hagyták emelni a plafont. A repubok pedig Obama alkalmatlanságát ecsetelgethetik a csőd kapcsán. Ritka win-win szitu, aztán miután az sp mondjuk 1450ről bebicskázik 1300-ra 4nap alatt, akkor bemondják a snapszert és jönnek a kreatív megoldások, melyek már rég ott vannak a vágószobában.

#378952 Donoo Előzmény: #378949

az ingyenpénz már nem tart sokáig, még 1,5 hónap, lehet most kezdik árazni, ami utána lesz...

#378949 Alexander Előzmény: #378941

Szerintem az olaj 90dodó alá nem fog zakózni, remélem addig isem. Ingyenpénz tart még... Ezáltal a dollár tovább gyengülhet.

Na remélem akkor elindul…

#378825 Donoo

Na remélem akkor elindul végre egy lejtmenet...

#378491 Atticus Előzmény: #378489

én a saját gondolataimra koncentrálok másoké helyett, ez több pénzt hozott eddig.