sikerült az előttem linkelt vidot újra linkelni, úgyhogy töröltem
sikerült az előttem linkelt vidot újra linkelni, úgyhogy töröltem
Nassim Taleb on fragility and over-optimization.
http://www.bloomberg.com/blogs/paul-kedrosky/2011/04/taleb-on-fragility.html
_embedded
Épphogy elkerülte a háta mögött álló tempolomról lehulló hatalmas törmelékdarabokat az a spanyol tévériporter, aki éppen a tegnapi spanyolországi földrengés következményeiről tudósított
"Jansen elmondása szerint a lények - a tengerparton szabadon engedve - úgymond önálló életet élnének. Mivel a szél mozgatja őket, így működésük szinte semmibe nem kerül."
na akkor csak megnyugodtam,hogy ez szép kis fekete buxa még most is boldogit vkit...
ugyan a szőke sem volt rossz:)
1. Én sem értem, hogy tudja a kocsi maga alá gyűrni a testet. Eleve magasabban van a súlypontja a lánynak,mint ahol a kocsi megüti.
2. Ez egy elég alacsony fekvésű kocsi, szerintem a test nem tud, (max csak nagyon súlyos roncsolás árán) az első kerék mögé kerülni.
Szvsz ennek a lánynak a motorháztetőre és a szélvédőre kellett volna esnie.
Persze, hogy kamu. Illetve egy jól megcsinált rövidfilm.
http://www.techtip.org/truth-about-the-exhibit-b-5-aka-girl-dies-viral-video/
"Igen, Kárpáti Gyuri bá is ott volt, meg pár ausztrál vendég... Ez egy baráti találka volt, egy szép 7végi délután, 1993-ban... Egész nap azt a kaput szegelgettem, fűrészeltem, hogy mire jön a Legenda - legyen hova betalálnia :)) Gyönyörű élmény volt!"
mert sajnos nekem ilyen szitut volt szerencsém már élőben végignézni....
de akkor úgy irom az esetek döntő többségében az áldozat ilyen esetben felfelé repül...először szélvédőnek vagy még magasabbra -repülhet akár 3 m magasra is....az auto sebességétől függően....
amely esetet én láttam ott ugyanigy úttesten átszaladót ütött el egy személyauto.....koccolta a szélvédőt és onnan még repült egy eszetlen nagyot.......végül pedig felpattant és lábon elment a kb. 80 éves férfi,hogy őt hagyják békén semmi baja nincs cimszóval..........rá egy napra hallottam,hogy mégis korházba került comb-nyak töréssel,melyet a helyszinen észre sem vett......furcsa egy találmány az agy.......ugy van kodolva ,hogy ilyen helyzetekben nem a fájdalom a legelső azt mondják.....
máskor én őzet ütöttem igy -az is felfelé repült de brutálisat.......
csak ez sánit nekem ezen videon egy kicsit,mert az autok ütközésvédelme mintha erre a reptetésre lenne megkomponálva-aztán lehet,hogy van ilyen eset is és én tévedek......
Még ha az is nagyon valóságosra sikerült
fúúú....csak megnéztem....
ez nem kamu????
Egy "kedves pá"r meg ijeszti a barátnőjét az meg úgy bepánikol hogy, kiszalad a házból az útra és ott elcsapja egy autó:(
ezekután ezt meg sem merem nézni:)
miről szól?:)