Regisztráció Elfelejtett jelszó

Érdekes videók

sikerült az előttem lin…

#383107 Ozzy_

sikerült az előttem linkelt vidot újra linkelni, úgyhogy töröltem

Pár méteren múlt a földrengésről tudósító riporter élete

#381255 kosami

_embedded

Épphogy elkerülte a háta mögött álló tempolomról lehulló hatalmas törmelékdarabokat az a spanyol tévériporter, aki éppen a tegnapi spanyolországi földrengés következményeiről tudósított

Re: Csak erős idegzetűeknek!

#375710 Sumér harcos Előzmény: #375702

na akkor csak megnyugodtam,hogy ez szép kis fekete buxa még most is boldogit vkit...

ugyan a szőke sem volt rossz:)

#375709 RemegoKez Előzmény: #375648

1. Én sem értem, hogy tudja a kocsi maga alá gyűrni a testet. Eleve magasabban van a súlypontja a lánynak,mint ahol a kocsi megüti.

2. Ez egy elég alacsony fekvésű kocsi, szerintem a test nem tud, (max csak nagyon súlyos roncsolás árán) az első kerék mögé kerülni.

Szvsz ennek a lánynak a motorháztetőre és a szélvédőre kellett volna esnie.

na ez megfizethetelen......minden másra ott a mastercard

#375685 Sumér harcos

"Igen, Kárpáti Gyuri bá is ott volt, meg pár ausztrál vendég... Ez egy baráti találka volt, egy szép 7végi délután, 1993-ban... Egész nap azt a kaput szegelgettem, fűrészeltem, hogy mire jön a Legenda - legyen hova betalálnia :)) Gyönyörű élmény volt!"

#375648 Sumér harcos Előzmény: #375646

mert sajnos nekem ilyen szitut volt szerencsém már élőben végignézni....

de akkor úgy irom az esetek döntő többségében az áldozat ilyen esetben felfelé repül...először szélvédőnek vagy még magasabbra -repülhet akár 3 m magasra is....az auto sebességétől függően....

amely esetet én láttam ott ugyanigy úttesten átszaladót ütött el egy személyauto.....koccolta a szélvédőt és onnan még repült egy eszetlen nagyot.......végül pedig felpattant és lábon elment a kb. 80 éves férfi,hogy őt hagyják békén semmi baja nincs cimszóval..........rá egy napra hallottam,hogy mégis korházba került comb-nyak töréssel,melyet a helyszinen észre sem vett......furcsa egy találmány az agy.......ugy van kodolva ,hogy ilyen helyzetekben nem a fájdalom a legelső azt mondják.....

máskor én őzet ütöttem igy -az is felfelé repült de brutálisat.......

csak ez sánit nekem ezen videon egy kicsit,mert az autok ütközésvédelme mintha erre a reptetésre lenne megkomponálva-aztán lehet,hogy van ilyen eset is és én tévedek......

#375641 kosami Előzmény: #375638

Egy "kedves pá"r meg ijeszti a barátnőjét az meg úgy bepánikol hogy, kiszalad a házból az útra és ott elcsapja egy autó:(