na, volt már olyan, hogy a nevét adta, valamilyen bank papír vásárlásához, ami valójában meg sem történt, ha jól emlékszem...
Az ő nevével nem nehéz piacot befolyásolni....
na, volt már olyan, hogy a nevét adta, valamilyen bank papír vásárlásához, ami valójában meg sem történt, ha jól emlékszem...
Az ő nevével nem nehéz piacot befolyásolni....
mondjuk mert rohadt sokat keresett és el kellett tenni a nyerőt? nem bonyolult ez. már tisztában van ő is azzal h döntései befolyásolják a piacot, épp ezért sokkal előbb lép, mint ahogy azt a wallstreet journal tipusú bulvárlapok kiteszik headlines-ba..
miért száll ki gyuribá, engem ez foglalkoztat.....
meg persze, az, hogy végzett e...:))
bezzeg , ha én veszek vagy adok el valamit...
Ahhoz képest a Soros egy kis nebuló csak...!
gyj is biztos jó lesz, csak az a kérdés, hogy ilyen hangulatban mennyire lövik fel...
tavaly már vettem egyszer a nagy kitörés előtt 21-en, viszont 24 körül már odaadtam a piacnak.
"Silver, gold hit by report of Soros selling"
bezzeg ha én donoo eladok valamit, a piac le se sz*rja :))))
Morgan 70-re. Nem azért vettem, hanem mert bízom benne, h sok előrendelést kaptak az S-modellre. A nyereség nem izgat, nem is gyártanak még igazán.
Rég vettem már us részvényt, de most megkívántam egy kis Tesla-t a mai zárás utáni gyorsjelentésre.
mindig ahol megáll :) 40 körül. Időzítés nem volt rossz.
40 korul vannak tamaszfelek S&P-ben. De kezelheti oket ugy, mint az ellenallasokat es siman at is eshet rajtuk... :)
Miattad esett be, annyira mondtad nem bírták tovább. :)
Azért az Bin Laden bosszúja lenne, ha éppen az ő halálhíre volt a tető és innen bezuhan.
1344 Sp-ben szerintem egy fontos téma lehet alatta tud e maradni vsz.
hol?
Köszi
Megvan, rájöttem ennek az egésznek a nyitjára :D
Mióta elkapták Bin Laden -t azóta esik a piac. Ezek a hülyék nem vették figyelembe hogy mennyi pénze is van..egyedül csak ő longolta már egy ideje...most hogy nincs felszámolják a pozícióit :D
hamarosan fordulnia kell elvileg.