Börni papa megállítja..ha akarja :D
mi állítja meg az esést? :DDD
úgy mondtad, mintha már hónapok óta esne a piac :)
basszus, hát túl optimista voltam..longon is lehet bukni rendesen. kíváncsi vagyok, hogy nyáron mi fog történni..valszeg semmi.
vajon mi állítja meg az esést? támasz vagy hír?:-)
Békésen legelésző nyáj, csordává vadúl ha farkast látnak:D
Jöhetnek a tudományos magyarázatok a történtekre:)
hát, ettől okosabban is el lehetne tenni:))
Vannak azért itthon is nagyobb bajok, ha valaki pl az önkormányzati 500 milliárdos kötvény lyuk felé nézegetne, de úgy látszik, hogy itt a május és lesznek eladások. Végre elkezdték eladni a szemetet mint az ezüst...ma az OPEN-t agyon csapták, pár más hasonlóval egyetemben. Én nagyon kivételesen 100% cashbe raktam magamat és csak napi kereskedek...kivétel a pár olaj opciós shortom.
És ma az új kínai facebook cég RENN is csak 4 dollárral nyitott magasabban az IPO áránal:) Két hónapja még 14 lett volna ez:)
de visszaállt minden.
dollár esik, arany, ezüst megindult, olaj esik...
arany, ezüst hegymenetnél is így volt.
Valamikor elkell tenni a nyerőt:)
arany, ezüst, olaj esik - dollár is esik... Megkergült minden...
8:15am USD ADP Non-Farm Employment Change 179K 200K 207K
10:00am USD ISM Non-Manufacturing PMI 52.8 57.9 57.3
Két remek adat. Lássuk mire lesz elég
A Moody’s ma reggeli nyilatkozatában aggodalmát fejezte ki a 2014-es 1,9%-os GDP arányos magyar hiánnyal kapcsolatban. Véleményük szerint további takarékossági intézkedésekre vagy éves szinten 4-6%-os GDP növekedésre lesz szükség a cél eléréséhez, olvasható a Commerzbank ma reggeli kommentárjában.
a saját hiányuk miatt miért nem aggódnak? ez még három évvel odébb van? nekik meg meg kellett emelni a plafont idén? a köcögök..mindig a kisebbet bántják.
3 műszakos munkarend bevezetése a dollár nyomdában. :D
Minden nap nem mehet felfelé.
Kihúzták új csúcsra múlt héten, még a régieket sem tesztelte igazán közelről.
De van azért egy aggodalom bennem bika szempontból, hogy mi az ami innen jelentősen feljebb vinné a piacokat.
Na, talán kezd visszaállni minden a mostanában megszokott mederbe......
dollár gyengül, olaj le, arany, ezüst, fel.....sorosék, egy kicsit összekuszálták a chartokat, én meg azt hitem, bin laden volt...)))
Nekem a short az, amikor Bear trendben longolok...:)
akkor itt nagyon egyszerre durrant minden...