Lassan előveszik a varázspálcát...
"biztos nem"
- ezt hogy érted?
short,az olyan vadászós kivárós.ennyi.
élvezd ki a pillanatot, a neked gyönyörű, hosszú, piros gyertyákkal, mert ki tudja meddig élvezheted?
:))
Kínaiaknak most az európai piac megszerzése a fontos, USA nem érdekli őket...
Kínaiak se hülyék ám...:-))) vérükben van a kereskedés, kereskedő nemzet...Azért hagyják szerintem most..hogy az árújukkal beférközhessenek USA -ba....aztán majd ha úgy akarják kisöprik az amcsikat..amibe ők simán tönkremennek.
No de nézzétek csak a nasdaq -ot..egyedül ez esett még zárásunk óta...ideje lenne már rákapcsolniuk lefele.
Úgy van, short pozit lefelé is lehet építeni és akkor nem mész rá idegileg...ugyanaz a portfolió fel tud épülni lefelé is...mert akkor meg a longos fog felrántani az árfolyamon. De csak akkor ha Bear van...de most őszintén most Bear van?
Nincs...Punktum...:)
lyonell=Nyilasi 2 :-) Pedig egyhamar nem fog az S&P500 1200 alá menni (2 évig biztos nem).
Majd az ócsó dollárból könnyen kifizetik a kinaiakat:D
Azért USA csődöt ti sem gondoljátok komolyan, enyhén szólva is baromság... Főleg ilyen címet adni, hogy még 1 hónap a csődik. Vicc kategória sztem...
Lyonell. Buktára bukta pozit tenni, háááát. Nem tom :D Csúcsvadász vagy, ami sosem kifizetődő...
pff...mindig megemelik az adósságplafont úgy is...mert folyton emelkedik az adósságuk...ezt nem mostanában fogják megfordítani az tuti
64 van új csúcson 8 van új mélyponton Finviz szerint
kezd kimerülni az USA piac
Persze tavayl augusztus óta viccnek fog fel mindent a tőzsde,de az egész egyben nem vicc lessz,se stop se semmi nem fog kiszedni a longból csak a pénzed teljes mértékű ledarálása.Még mindig shortban,még mindig építgetem,azért lasswan beérik.,május-június lehet a vége.
pff, ez nekem kínos.
Ez egy vicc, már aki írta, főleg a cím... Szánalmas...
Szerintem Osama likvidálásával felébresztik az alvó oroszlánt.
Nem kacsa szerintem, első számú közellenség meghalt úgy néz ki, most kell majd másik mumust keresni. Cnn ahogy láttam egész nap ezzel foglalkozott.
Engem csak az egésznek az értelmetlensége gondolkoztat el. Oszama szervez egy csomó robbantást, 9/11 stb, meghal egy rakás szerencsétlen civil akinek lehet fogalma nem volt az egészről, aztán őt is megölik, és változott vmi a világban, semmi legalábbis szerintem. Inkább vmi értelmes dologba tettek volna ennyi energiát mindkét részről, persze ez csak filozofálgatás. :)
"Amerikai geológusok hatalmas mennyiségű ásványkincset találtak Afganisztánban. A New York Times hétfői cikke szerint a szakemberek 1000 milliárd dollárra, azaz 230 billió forintra teszik ezek értékét. Az ázsiai országban jelentős mennyiségű rezet, lítiumot, "
én 215ért adok nekik dollárt :D
egy biztos, kis felfordulást, okozott itt-ott az osama hír....