Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#377505 pepe01 Előzmény: #377496

Igen de ez nem 1:1ben megy:)

1000 pont elmozdulás 10000pont nyerő:)

Nehezen tudom elképzelni, hogy a Bux 15-20% nyerőben zárja az éve, tehát szinte tuti nyerő a shortom:)

#377501 Rozsdáskilincs Előzmény: #377494

Előre azt nemtudni, remélem 28 000körül:): stoppal fogok zárni, ez jelenleg 24300

A piac mondjameg meddigszól a jegyem.

szvsz nemrosz a kép W van egy magasabb aljunk meg egy magasabb csúcsunk, naposon is él a trend, a többi a piacon múlik.

#377496 Alexander Előzmény: #377495

Ez esetben tökéletesen egyet kell hogy értsek :) -csak ez a bankban is megvan, stressz és kockázat nélkül ;)

#377493 Csilla76 Előzmény: #377490

ja, az vagyok:-) csak beszarian:-) miért ne mehetne magasabbra, mint tavaly, vagy amire várják? de ha legalább 25000ig felmegy megint annak örülni fogok.

#377490 Alexander Előzmény: #377486

azt hittem csilla, hogy ennyire optimista vagy :) Én 25100nál magasabbra nem igen várom, de attól te álmodhattál merészebbet :)

Pepe, "Short pozi nyitása igen is biztonságosabb, mert folyamatosan szűkül a kt." Hm, ha visszatágul normálisra, nem éppen a shortosoknak lesz cummantás? Ez a 450es Kt szerintem alacsony, kétszer voltam nagy shortba az elmúlt pár hónapban hasonló helyzetben, mindig bux index + kt helyreállás követte. Szóval copi volt akkor nekem. -remélem ezennel ismét emelkedik egy kicsit.

#377478 pepe01 Előzmény: #377462

Sziasztok!

Így soha nem leszek hónap fórumozója. Előző héten kezdtem el dolgozni és valahogy nincs sok időm irogatni nap közben.

Short pozi nyitása igen is biztonságosabb, mert folyamatosan szűkül a kt.

#377477 Csilla76 Előzmény: #377468

tele van a... annyira, hogy beálltam eladni a longokat 25600ra..hülyeség jelenleg, de így hagyom.

#377468 BudFox Előzmény: #377435

Két nap is volt hogy nem volt Londonból forgalom...estünk is kicsit...a hazai befektetők már shrtolnának, nyugatról vonszolják felfele.

#377465 Alexander Előzmény: #377462

Én shortos vagyok alapból, (sajna ez meg is látszik az egyenlegemen az elmúlt 2évben), de most 25e felé várom a hatit, onnan már azért szük stoppal kisérem, ha töri, egyből shortra töri. Elméletben, mert gyakorlatban annyi erő van benne, mint aki éppen végelgyengülés határán van....

#377462 Rozsdáskilincs Előzmény: #377453

OFF

"Tűzzel játszik, aki long pozíciót nyit " cikk a TF-en

Mert a short pozi nyitások biztonságosak? maga a nyugalom mi:)

Tényleg! Shortosok irjatok má valamit. Legalább mi szórakoztassuk egymást ha már a piac O-a.

Még a végén a longosok átveszik a hatalmat a topicfelett:D Birokra fel.

#377460 Rozsdáskilincs Előzmény: #377453

OFF

"Tűzzel játszik, aki long pozíciót nyit " cikk a TF-en

Mert a short pozi nyitások biztonságosak? maga a nyugalom mi:)

Tényleg! Shortosok irjatok má valamit. Legalább mi szórakoztassuk egymást ha már a piac O-a.

Még a végén a longosok átveszik a hatalmat a topicfelett:D Birokra fel.

#377453 Alexander Előzmény: #377443

"én meg melengetem ezt a szarocskát már két hete...kellett nekem longolni..csak melengetni tudom:-("

De rég nevettem ekkorát! -finom és találó megfogalmazás volt!

Mostanában a tőzsdei mozgások nem igazán csalnak mosolyt az arcomra. Én is longban ülök, és nem vagyok túl boldog a buxi töketlenkedése miatt. Amikor giga shortban ültem, és a világpiac állt, mi hirtelen szárnyaltunk...