Remélem ez nem éves célár:)
Igen de ez nem 1:1ben megy:)
1000 pont elmozdulás 10000pont nyerő:)
Nehezen tudom elképzelni, hogy a Bux 15-20% nyerőben zárja az éve, tehát szinte tuti nyerő a shortom:)
Előre azt nemtudni, remélem 28 000körül:): stoppal fogok zárni, ez jelenleg 24300
A piac mondjameg meddigszól a jegyem.
szvsz nemrosz a kép W van egy magasabb aljunk meg egy magasabb csúcsunk, naposon is él a trend, a többi a piacon múlik.
Ez esetben tökéletesen egyet kell hogy értsek :) -csak ez a bankban is megvan, stressz és kockázat nélkül ;)
Én az év eleji és az év végi kamattartalomra gondoltam.
ja, az vagyok:-) csak beszarian:-) miért ne mehetne magasabbra, mint tavaly, vagy amire várják? de ha legalább 25000ig felmegy megint annak örülni fogok.
azt hittem csilla, hogy ennyire optimista vagy :) Én 25100nál magasabbra nem igen várom, de attól te álmodhattál merészebbet :)
Pepe, "Short pozi nyitása igen is biztonságosabb, mert folyamatosan szűkül a kt." Hm, ha visszatágul normálisra, nem éppen a shortosoknak lesz cummantás? Ez a 450es Kt szerintem alacsony, kétszer voltam nagy shortba az elmúlt pár hónapban hasonló helyzetben, mindig bux index + kt helyreállás követte. Szóval copi volt akkor nekem. -remélem ezennel ismét emelkedik egy kicsit.
Hát mit csinálsz Csillusunk? Már mint a hülyeség amit elkövettél.
héhó, miért nem mondjátok,hogy hülyeséget csinálok?
hogy nyalná le magát az a hajat vakaró nemzetközi hangulat.. mi a túróé esünk?
Sziasztok!
Így soha nem leszek hónap fórumozója. Előző héten kezdtem el dolgozni és valahogy nincs sok időm irogatni nap közben.
Short pozi nyitása igen is biztonságosabb, mert folyamatosan szűkül a kt.
tele van a... annyira, hogy beálltam eladni a longokat 25600ra..hülyeség jelenleg, de így hagyom.
Két nap is volt hogy nem volt Londonból forgalom...estünk is kicsit...a hazai befektetők már shrtolnának, nyugatról vonszolják felfele.
Én shortos vagyok alapból, (sajna ez meg is látszik az egyenlegemen az elmúlt 2évben), de most 25e felé várom a hatit, onnan már azért szük stoppal kisérem, ha töri, egyből shortra töri. Elméletben, mert gyakorlatban annyi erő van benne, mint aki éppen végelgyengülés határán van....
OFF
"Tűzzel játszik, aki long pozíciót nyit " cikk a TF-en
Mert a short pozi nyitások biztonságosak? maga a nyugalom mi:)
Tényleg! Shortosok irjatok má valamit. Legalább mi szórakoztassuk egymást ha már a piac O-a.
Még a végén a longosok átveszik a hatalmat a topicfelett:D Birokra fel.
OFF
"Tűzzel játszik, aki long pozíciót nyit " cikk a TF-en
Mert a short pozi nyitások biztonságosak? maga a nyugalom mi:)
Tényleg! Shortosok irjatok má valamit. Legalább mi szórakoztassuk egymást ha már a piac O-a.
Még a végén a longosok átveszik a hatalmat a topicfelett:D Birokra fel.
"én meg melengetem ezt a szarocskát már két hete...kellett nekem longolni..csak melengetni tudom:-("
De rég nevettem ekkorát! -finom és találó megfogalmazás volt!
Mostanában a tőzsdei mozgások nem igazán csalnak mosolyt az arcomra. Én is longban ülök, és nem vagyok túl boldog a buxi töketlenkedése miatt. Amikor giga shortban ültem, és a világpiac állt, mi hirtelen szárnyaltunk...
efelől nincsen kétségem.
efeflől vagy effelől?:-D vagy micsoda?
jaja, de ez borzalom ami megy...