inkább már lehet kinos vmiért a további maradás....ehhez kellett egy hir.....
ha kivonulás lenne a cél....de kétlem..
opium biznyák is ott zajlik.......
inkább már lehet kinos vmiért a további maradás....ehhez kellett egy hir.....
ha kivonulás lenne a cél....de kétlem..
opium biznyák is ott zajlik.......
én sem hiszek semmilyen binladenes sztoriban már kb. 2001 óta......:)
ahogy gyferkó mondaná hiszi a piszi:)
szerintem ez nem kacsa, ezt kamuzni még ők sem csinálnák meg... holnaptól kivonulnak afganusztánból is, hisz amiért mentek azt elintézték vagy mégse?:))
http://www.lanchidradio.hu/kulfold/230_billio_forintnyira_teszik_afganisztan_asvanykincset_20100614
bin laden megölésre, szerintem kacsa.....szerintem fütyült 1-et, és ez lett belőle....lehet, hogy obama kampányát, meg ő finanszírozta...))
http://www.portfolio.hu/vallalatok/amerika_nem_hatotta_meg_a_befektetoket_a_rajtautes.148826.html
Jaj szegénykéim...hogy el vannak keseredve hogy erre a jó hírre nem lehet ma húzni a piacokat.
mit fog majd mondani amikor nagy gubanc lesz ?
- A dollár ma nem stabil
Nekik is kellett volna szólni. Hogy lekonyultak. :)
:)
elképzelhető a mínusz 50 körüli után visszaáll 600-700 közé mondjuk év végére.
Kizárt dolog: hatékony hadsereg, szilárd gazdaság, rugalmas monetáris és fiskális politika :-P
Minden a legnagyobb rendben.
nocsak , beparáztak az amcsik a Binláden miatt ? már minuszban állunk.
akkor elég elrontotta :D biztos nem tudja hogy osztalék után esni fog :-)
hati shortot kellett volna indítania inkább, oszt' ha nem jön be...öngyilkosságot követ el. .-)
"Szerintem a világ tele van elmeháborodottakkal, itt vannak pl a spekulánsok, vagy a terroristák stb. :))"
Jót mulattam:D Még mindig röhögök.
Herceg
lehet hallott a verebekről:D
Elkerekedne mindenki szeme ha vágásután nem lefele hanem felfele indulna:D
nézd meg a telko kötéslistát, sztm be is vásárolt :D
Szerintem a világ tele van elmeháborodottakkal, itt vannak pl a spekulánsok, vagy a terroristák stb. :)) Szóval arra fogadnék felrobbantanák ha a kezükbe kerülne.
Érdekelne mennyi pénzt költöttek el Oszama felkutatására, pár ezer ügynök dolgozhatott rajta ebben a 10 évben, plusz volt 10 milla vérdíj is ha jól emlékszem, az is érdekelne kifizették e vkinek.
OFF
Szvsz ezzel zárták le a Bush krszakot. Hülyén is néztek volna ki ha nem számolnak le a nagy ellenséggel. A terroristák mégse kerülhetnek ki győztesen:) Bár nem csodálkoznék egy újjabb videó üzeneten(csak a brahi miatt) Tartott 10 évig lerágott csont mindenki unja, eredmények nemnagyon voltak. Sőt megbukott az egész, még Bush is röhögött rajta. Kell a lé másra.
Nem a egyén halála miatt nem robbantanának atomot. Ezek az emberek az országukért halnak meg. Szvsz évtizedekre megszállnák az arab világot. Igy is nemgyőznek indikot találni miért is kell ott katonai jelenlét. Én bizom benne a terroristák sem a hülyék gyülekezete.
"vezér földi maradványainak ne legyen ismert a helyszíne, amely a későbbiekben egyfajta kegyhellyé"
Tisztára mint a fürernél.
Nagy kár hogy igy döntöttek! Én olcsón megszakértettem volna nekik. A sirhelynél összelehetett volna fogdosni a többieket:D
5-ik napja porolnak egyirányba..
"Szemét kis beetetős rali volt ez." Hát a tőkepiacoknak nem az egyenes gerinc az erényük:D