Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

mi közün k van az angolo…

#376876 PRESLEY

mi közün k van az angolokhoz bezzeg ilyenkor hol vannak a magyarkodok

Re: nincs cím

#376866 banyaiz Előzmény: #376812

Elválik, ez a királyi esküvő lefáraszt, mekkora felhajtás csapból is ez folyik.

Hathor: részvétem.

#376864 1naiv Előzmény: #376853

Szia! Az előzményeket nem ismerem, de az ember még ismeretlenül sem tud elmenni ilyen infó mellett. Fogadd őszinte részvétemet.

#376858 Hathor Előzmény: #376855

Nekem meg ez jut eszembe, amit kb. másfél hete írtam Budfoxnak USA topikba, bemásolom, amit oda kiírtam a Tőzsdemámor könyvből:

"Budfox: olvasok egy könyvet: Tőzsdemámor a címe, idézek belőle Neked:(145.oldal)

Az 1965-ös "új korszak"-os gondolkodás végét a magas inflációval hozták összefüggésbe. Tévesnek bizonyult a Kennedy kormány állítása, miszerint erőszakos, sürgető gazdaságpolitikával csökkenteni lehet a munkanélküliséget, valójában beléptünk a stagfláció időszakába, ahol mind a munkanélküliség, mind az infláció magas volt. 1974-ben Arthur Okun, aki egykor Kennedy elnök gazdasági tanácsadó testületének tagja, majd elnöke volt, az erőszakos gazdaság bevezetésének kisérletét a modern idők közgazdasági elemzése egyik legnagyobb hibájának festi le. Az inflációt tartották a gazdaságot fékező erőnek.

Arthur Burns, a Federeal Reserve Board elnöke az alábbiakat mondta: "Nincs olyan általam ismert ország, mely az infláció elhatalmasodása után fenn tudná tartani a gazdasági virágzást"-"

Második hszre: köszi, de tényleg ne offoljunk ezzel, nem is akartam írogatni ezzel kapcsolatban. Köszönöm.

Én meg gratulálok az ifjú padavannak, akinek meg kell gyűrköznie az élettel ,-)

#376855 Rozsdáskilincs Előzmény: #376847

"agas infláció, emelkedő kamatok, emelkedő munkanélküliség, csökke"

Ezek mind a nagy cirkusz elemei. A fővárosi nagycirkusz a kutya fütyülője ehez képest:D

Ilyen adatok mellett csucsdöngetés, mi lesz ha előrukkolnak egy jónak tűnő megoldással?:)

De miért kiabálsz? Mindenki spekulál valami mentén.

Hogy mennyit változik a világ mutatja aszem Kosztolányi mondta eccer: Régen ha elbocsátások voltak akkor estek a részvényárak, ma ez emelkedést vált ki. Feltalálták a hatékonyság fogalmát:D Kérdés mit lehet megetetni a néppel.

#376853 Hathor Előzmény: #376851

Én pedig eltemetettem tegnap 44éves nővéremet :(

többet nem is írok róla.

Részvét nyilvánítással ne offoljunk a topikba.

Ezt is csak azért írom mert páran követték az eseményeket.

#376851 Rozsdáskilincs Előzmény: #376840

OFF

Szia

Örülök hogy beugrottál. Porolok én is. A családban egy ifjú felnőtt lett ballag ma, ezt ünnepeljük.

#376847 big-ebuy Előzmény: #376845

Magas infláció, emelkedő kamatok, emelkedő munkanélküliség, csökkenő ingatlanárak, álló hitelezés, kevesebb építkezés, ÁLLÓ KERESKEDELEM

ilyen környezetbe sokáig?ÉS HA KIROBBAN A W RECESSZIÓ

MEGINT JÖNNE 1 LEFELÉ KÖR,MAX ONNAN JÖNNE A IGAZI BIKA

#376846 BudFox Előzmény: #376835

jó ez a cikk... de amíg lehet kihúzatnak mindent maximumra...

az évszázad mutyija.

nembaj..arra megyünk amerre a piac megy..és folyton shortolni fogjuk..igy amikor beüt a krach, nem ér minket meglepetés.

#376845 Rozsdáskilincs Előzmény: #376837

OFF

A bikapiacok marha hosszú ideig képesek élni. Az biztos mindig tovább mint a spekulánsok gondolnák.

Jelen őrület 2 éve tart ( rövidke időnek számit). Ha az utcán sétálgatva azt látnám egy csapat kölyök focizik. Inkább arra tennék hogy folytatják és nem arra hogy pont most hagyják abba:) Persze az utóbbi megeshet de az előbbinek szvsz nagyobb az esélye. A piacra visszatérve ott még az is erősiti ezt a hatást hogy zsenik tömkelege dolgozik a fentarthatóü növekedésen. A bizánciak, görögök, rómaiak is azt hitték ez a csúcs amit az emberiség elérhet. Nos igy visszanézve kijelenthettük tévedtek:)

Re: Bux 1112

#376841 BudFox Előzmény: #376826

utálom különben az ilyen királyi ceremóniákat..:D

két dologtalan munkakerülő összeházasodik most..a sok marha meg ezeket bálványozza :--)

#376840 Hathor Előzmény: #376832

Szia,

láttam kerestél, meg aki keresett annak jelzem leszek, vagyok, csak volt két hét családi ügyintézésem, ami most tellik lassan le.

Piac picit sem érdekel.

Magas infláció, emelkedő kamatok, emelkedő munkanélküliség, csökkenő ingatlanárak, álló hitelezés, kevesebb építkezés, beruházások mellett nem érdekel egyáltalán a felfele irány.

Tavaly sokkal több elehtőség lett volna menni, mint idén. Kis papírok elég szépeket esnek, kipakolások vannak, magyar tőzsde le van írva szerintem.

TA-k alapján lenne lehetőség fel, sokan azt mondják TAnak semmi jelentősége, mást kell figyelni.

Hát én amiket figyeltem azt leírtam, azok nem rózsásak.

Olvastam kérdezgetik itt az emberek mire mennek fel a tőzsdék?

Én mást nem tudok elképzelni mint elliottok alapján, fordított fej-vállak alapján, ami szintén a TAt erősiti a tőzsdei kereskedési rendszerben.

Írtam bitek, bytok harca megy virtuális pénzjáték.

Bejöttek a mai technika vívmányai, az automatizált kereskedési rendszerek szinteket figyelve vétel eladás, hozzá erősít pár elemző is.

USAban most is megy vagy egy hónapja talán a fordított fej-vállas formám, amit akkor beírtam szintekkel jelőlve, rajzzal mutatva. Így sok mindent nem tudok hozzáfűzni a dolgokhoz.

Kb. az megy amit vártam, csak érdeklődésem hanyatlott, de látom másnak is. Amikor majd pörögnek a topikok, akkor érdemes tradelni..

Majd egy hete nem vizsgáltam bux chartot, ahhoz no comment.

Szóval vagyok és leszek, ha lesz értelme.

#376835 big-ebuy Előzmény: #376832

az igaz,de eljön az....volt ki ijeszgetett 2008 ba is,NE VEDD TUTIRA

2008ba is késő jelentették be,válság van,addig--5-10 be állt már a index ,onnan meg szakadék volt.SOK CSÚCSRÓL ÍGY FORDUL LE

#376832 Rozsdáskilincs Előzmény: #376818

Amig a medvével rémizgetik a spekiket addig jól van a bika:D

Nem szokták előre bejenteni a nagyok a pozik forditását:D

Valahogy igy jobbanj járnak mintha megtennék:D