Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Hathor Előzmény: #376832

Szia,

láttam kerestél, meg aki keresett annak jelzem leszek, vagyok, csak volt két hét családi ügyintézésem, ami most tellik lassan le.

Piac picit sem érdekel.

Magas infláció, emelkedő kamatok, emelkedő munkanélküliség, csökkenő ingatlanárak, álló hitelezés, kevesebb építkezés, beruházások mellett nem érdekel egyáltalán a felfele irány.

Tavaly sokkal több elehtőség lett volna menni, mint idén. Kis papírok elég szépeket esnek, kipakolások vannak, magyar tőzsde le van írva szerintem.

TA-k alapján lenne lehetőség fel, sokan azt mondják TAnak semmi jelentősége, mást kell figyelni.

Hát én amiket figyeltem azt leírtam, azok nem rózsásak.

Olvastam kérdezgetik itt az emberek mire mennek fel a tőzsdék?

Én mást nem tudok elképzelni mint elliottok alapján, fordított fej-vállak alapján, ami szintén a TAt erősiti a tőzsdei kereskedési rendszerben.

Írtam bitek, bytok harca megy virtuális pénzjáték.

Bejöttek a mai technika vívmányai, az automatizált kereskedési rendszerek szinteket figyelve vétel eladás, hozzá erősít pár elemző is.

USAban most is megy vagy egy hónapja talán a fordított fej-vállas formám, amit akkor beírtam szintekkel jelőlve, rajzzal mutatva. Így sok mindent nem tudok hozzáfűzni a dolgokhoz.

Kb. az megy amit vártam, csak érdeklődésem hanyatlott, de látom másnak is. Amikor majd pörögnek a topikok, akkor érdemes tradelni..

Majd egy hete nem vizsgáltam bux chartot, ahhoz no comment.

Szóval vagyok és leszek, ha lesz értelme.