Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ti hol kereskedtek?

Re: nincs cím

#376802 Kissherceg Előzmény: #376798

no várjál, mer legújabb kondíció frissítést nem néztem. 2009ben még így volt, ahogy írtam. Azóta nem néztem rá erre a részre :)

#376798 zsozso Előzmény: #376789

Úgy volt, hogy hiába forgatok meg pl. 2 milliót 5x, az nem jó, mert csak 2milliónak számítják.

De ha a tapasztalatotok más, akkor az az igaz.

#376781 zsozso Előzmény: #376765

Köszi a gyors választ.

A tapasztalatodnak hiszek:), mert egyébként ellentétes infókat kaptam tőlük.

Telefonban az összforgalomról beszéltek, míg a személyes konzultáció alkalmával már 1db kötésre vonatkozóan beszéltek nekem.

Hello Van itt olyan aki…

#376763 zsozso

Hello

Van itt olyan aki a portfolio-nál kereskedik?

Az lenne a kérdésem, hogy a real time szolgáltatás díját, mi alapján számolják?

10M ft összforgalom után adnak kedvezményt vagy leosztják 1db ügyletre és ha az éri el a 10 vagy 20M-t, csak ekkor jár a kedvezményes díj?

Re: Melyik platformon kereskedtek?

#374442 Princ Előzmény: #374439

Ha vki gyakran kereskedne a TBSZ számláján, nem ajánlom, hogyy TBSZ számlát nyisson. Eladatja velem azt, amit én nem akarok, azaz mindig a legrégebbit adatja el, és rögtön realizáltat egy nagy bukót akár, erre pedig levonják jól a brokidíjat is!

#374439 Bendeguz Előzmény: #374436

Az Equitas megvette a jogokat a külföldi kereskedés felé, úgyhogy már csak a programozókon múlik mikor adják a kuncsaftoknak.

A TBSZ készletértékesítési módokat még meg se néztem, csak 3 kötést készítettem, egyszer full vétel, full eladás és megint full vétel. E-Star természetesen :)

#374436 Risin Előzmény: #374420

Köszi, de én nem csak magyar részvényekkel kereskednék.

A Tadawult kérdeztem, és náluk 3 hónap nyitott trade után automatikusan záródnak az index pozik, mindegy, hogy minuszban vagy-e vagy pluszban. Ezt szeretném elkerülni. Olyan kéne, ahol akár 1-2 évig is bent lehetek egy tradeben.

#374427 Kissherceg

Én erstet ajánlom, mert már lehet külföldön is tradelni.

#374422 Princ Előzmény: #374420

Nem tudod, TBSZ-en miért nem lehet mind a négyféle értékelés: FIFO, LIFO,.... szerint kötni, miért csak a legrégebbit lehet eladni?

#374420 Bendeguz Előzmény: #374413

KBC Equitasnál van TBSZ2010 és normál számlám, a BÉT mid/small capjeit szeretem: E-Star, FHB, Rába, Pannergy, CIG. Ilyen válaszra vártál? :)

Sikeres kezdést kívánok!

Pár jótanács: ne keseredj el, ha az első pár hónapban elveszted a tőkéd 30-40%-át, ezt hívják tanulópénznek.

Semmi esetre se kezdj B kategóriás tolvajpapírokkal!