Igen, ez logikus.
Nem is értem, hogy lehet kétfélét kommunikálni.
Igen, ez logikus.
Nem is értem, hogy lehet kétfélét kommunikálni.
arra a piacra nem szállok be, majd lesz egyszer, de az ingyenes :)
pedig az összeforgalom, nem számlaegyenleg.
Abban így fogalmaznak:
"Előfizető tárgyhavi BÉT részvény forgalmazása"
no várjál, mer legújabb kondíció frissítést nem néztem. 2009ben még így volt, ahogy írtam. Azóta nem néztem rá erre a részre :)
Úgy volt, hogy hiába forgatok meg pl. 2 milliót 5x, az nem jó, mert csak 2milliónak számítják.
De ha a tapasztalatotok más, akkor az az igaz.
mert sztm mindkettő igaz. Ha van 20misid már ingyen van azt hiszem.
Köszi a gyors választ.
A tapasztalatodnak hiszek:), mert egyébként ellentétes infókat kaptam tőlük.
Telefonban az összforgalomról beszéltek, míg a személyes konzultáció alkalmával már 1db kötésre vonatkozóan beszéltek nekem.
már rettegnek is :) Megtörtént a szerződéskötés, 2-3hét max és látszódni fog. :)
összforgalom után. Hamarosan stocky is partnere lesz az erstenek. Kondíciók ugyanazok.
Hello
Van itt olyan aki a portfolio-nál kereskedik?
Az lenne a kérdésem, hogy a real time szolgáltatás díját, mi alapján számolják?
10M ft összforgalom után adnak kedvezményt vagy leosztják 1db ügyletre és ha az éri el a 10 vagy 20M-t, csak ekkor jár a kedvezményes díj?
Ha vki gyakran kereskedne a TBSZ számláján, nem ajánlom, hogyy TBSZ számlát nyisson. Eladatja velem azt, amit én nem akarok, azaz mindig a legrégebbit adatja el, és rögtön realizáltat egy nagy bukót akár, erre pedig levonják jól a brokidíjat is!
Az Equitas megvette a jogokat a külföldi kereskedés felé, úgyhogy már csak a programozókon múlik mikor adják a kuncsaftoknak.
A TBSZ készletértékesítési módokat még meg se néztem, csak 3 kötést készítettem, egyszer full vétel, full eladás és megint full vétel. E-Star természetesen :)
Köszi, de én nem csak magyar részvényekkel kereskednék.
A Tadawult kérdeztem, és náluk 3 hónap nyitott trade után automatikusan záródnak az index pozik, mindegy, hogy minuszban vagy-e vagy pluszban. Ezt szeretném elkerülni. Olyan kéne, ahol akár 1-2 évig is bent lehetek egy tradeben.
Én erstet ajánlom, mert már lehet külföldön is tradelni.
Nem tudod, TBSZ-en miért nem lehet mind a négyféle értékelés: FIFO, LIFO,.... szerint kötni, miért csak a legrégebbit lehet eladni?
KBC Equitasnál van TBSZ2010 és normál számlám, a BÉT mid/small capjeit szeretem: E-Star, FHB, Rába, Pannergy, CIG. Ilyen válaszra vártál? :)
Sikeres kezdést kívánok!
Pár jótanács: ne keseredj el, ha az első pár hónapban elveszted a tőkéd 30-40%-át, ezt hívják tanulópénznek.
Semmi esetre se kezdj B kategóriás tolvajpapírokkal!
Én most a vidéki cimbi faasztalát használom igen strapabiró platform.:D