Azért sem D-Amerika, sem Kanada nem megy velük....nullás, és minuszos indexek....lehet Ázsia sem fog reggel....
Azért sem D-Amerika, sem Kanada nem megy velük....nullás, és minuszos indexek....lehet Ázsia sem fog reggel....
azért embert még nem láttam igy örülni, hogy a pénzéért egyre kevesebbet kap külföldön...
Kiváncsi vagyok Kinára is.
Lehet, hogy ők veszik a Ft-ot is, ami köztudottan egy stabil valuta..
:D
A deficitcsökkentés nagyon fontos
Másfél héttel ezelőtt a S&P negatívra rontotta az Egyesült Államok adósságkilátásait. Bernanke a váratlan lépéstől azt reméli, hogy erősebbé válnak a hiány lefaragását célzó törekvések. A deficitcsökkentés top prioritás - mondta.
:DDD
Sokat magolhatta a tananyagot, amit mára kellett megtanulnia :) *5
ne érdekeljen, menj vele...)
Eddig bejött nekik, ezentúl is befog, nem akarják, hogy a kínai legyen a hivatolos nyelv az országban..))
2016-ra azt jövendölik, hogy kína megelőzi az usa gazdaságot, na ezt nem fogják ölbe tett kézzel végig nézni, szerintem...
jönnek még a kommentek, most még csak a bennfentesek veszik..))
Wazze...ezek fix hogy nem normálisak...és nincs egy normális, józan riporter sem aki felfedné ezek előtt a birkák előtt a valós helyzetet ?
...persze hogy nincs...hisz ők is meg vannak véve...
a legnagyobb mutyi az egész világon...a többi diktátor amit művel az smafu.
én meg a korábbit:
ez különösen tetszett:
Bernanke: Fed believes in strong, stable dollar
előtte pedg:
Bernanke: Fed cut 2011 GDP view on Q1 performance
gondoltam esés lesz, de nem. :)
És még csak most kezdenek belehúzni! Aranyosak.
Én csak ezt láttam 72-es betűkkel a Marketwach címoldalán, ezért nem értettem elsőre:
"Fed lifts 2011 inflation view"
én sem, hisz lassulás lesz, de ők tudják... vagy ma még beültetés és csak holnap jut el a tudatokig...
jó nekik, hogy náluk nincs inflációs nyomás, mesébeillő
Ezekkel a kopaszokkal mindig csak a baj van...
:-D
Egyébként most nem igazán értem, bejelentések után mire mennek a zindexek...
Mint ahogy várható volt, az elnöknek az emelkedő olajárak hatásairól is kellett beszélnie. Bernanke elmondása szerint az olajárak emelkedése nagyon rossz hatással van a gazdaságra, éppen ezért a Fednek nagyon kell figyelnie.
:DD
figyeljünk nagyon
Az elnök szerint a vártnál gyengébb első negyedéves teljesítményt a hadi kiadások csökkenése, az exportkereslet gyengülése és a kedvezőtlen időjárás indokolja. Ezek hatása azonban csupán átmeneti, nem úgy mint az építőipar gyengélkedéséé - tette hozzá.
örülnek az alacsonyabb növekedésnek :DDD Vót értelme akkor a 600 milliárdnak :DD
hallgatja valaki mit beszél a kopasz?
jelenleg túl vagyunk egy 6 hónapos gazdasági cikluson(2010 szeptember-2011márc) ami végig emelkedés volt,ha az eddigi gazdasági ciklusokhoz viszonyítjuk(2009 óta)akkor elvileg a következő ciklus(márc-szept) fele emelkedés a másik fele egy 15%-os korrekció lehet!persze csak elvileg
Ben Bernanke, Fed elnök negyed kilenckor (a Fed történetében először) tart sajtótájékoztatót, amit izgatottan várnak a befektetők.
itt biztos, hogy víz kerül a pohárba, de, hogy tiszta lesz, azt kétlem.....
úgy fog beszélni, amit hallani akarnak tőle......
amikor 2008ban először volt 125dollár az olaj az sp 1420 volt, esésben. persze ne keressünk megdönhetetlennek hitt korrelációkat. F.sni ráérünk valami nagy fekete gyertya után. A crude meg "csak" 112. Egy eu-s országot lehúznának a wécén az rendbe is rakná eurusd-t ezzel az olajat is.
Szerintem hamarabb fog itt közbeszólni a kőolaj!