Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#376118 Euroman Előzmény: #376114

Azért sem D-Amerika, sem Kanada nem megy velük....nullás, és minuszos indexek....lehet Ázsia sem fog reggel....

#376114 Amatoregy Előzmény: #376112

azért embert még nem láttam igy örülni, hogy a pénzéért egyre kevesebbet kap külföldön...

Kiváncsi vagyok Kinára is.

Lehet, hogy ők veszik a Ft-ot is, ami köztudottan egy stabil valuta..

:D

A deficitcsökkentés nagy…

#376112 Donoo

A deficitcsökkentés nagyon fontos

Másfél héttel ezelőtt a S&P negatívra rontotta az Egyesült Államok adósságkilátásait. Bernanke a váratlan lépéstől azt reméli, hogy erősebbé válnak a hiány lefaragását célzó törekvések. A deficitcsökkentés top prioritás - mondta.

:DDD

Sokat magolhatta a tananyagot, amit mára kellett megtanulnia :) *5

#376111 hosszhuszár Előzmény: #376099

ne érdekeljen, menj vele...)

Eddig bejött nekik, ezentúl is befog, nem akarják, hogy a kínai legyen a hivatolos nyelv az országban..))

2016-ra azt jövendölik, hogy kína megelőzi az usa gazdaságot, na ezt nem fogják ölbe tett kézzel végig nézni, szerintem...

jönnek még a kommentek, most még csak a bennfentesek veszik..))

#376109 BudFox Előzmény: #376106

Wazze...ezek fix hogy nem normálisak...és nincs egy normális, józan riporter sem aki felfedné ezek előtt a birkák előtt a valós helyzetet ?

...persze hogy nincs...hisz ők is meg vannak véve...

a legnagyobb mutyi az egész világon...a többi diktátor amit művel az smafu.

#376106 Donoo Előzmény: #376104

én meg a korábbit:

ez különösen tetszett:

Bernanke: Fed believes in strong, stable dollar

előtte pedg:

Bernanke: Fed cut 2011 GDP view on Q1 performance

gondoltam esés lesz, de nem. :)

#376104 Csusza Előzmény: #376101

És még csak most kezdenek belehúzni! Aranyosak.

Én csak ezt láttam 72-es betűkkel a Marketwach címoldalán, ezért nem értettem elsőre:

"Fed lifts 2011 inflation view"

#376101 Donoo Előzmény: #376099

én sem, hisz lassulás lesz, de ők tudják... vagy ma még beültetés és csak holnap jut el a tudatokig...

jó nekik, hogy náluk nincs inflációs nyomás, mesébeillő

#376099 Csusza Előzmény: #376085

Ezekkel a kopaszokkal mindig csak a baj van...

:-D

Egyébként most nem igazán értem, bejelentések után mire mennek a zindexek...

#376097 Donoo Előzmény: #376095

Mint ahogy várható volt, az elnöknek az emelkedő olajárak hatásairól is kellett beszélnie. Bernanke elmondása szerint az olajárak emelkedése nagyon rossz hatással van a gazdaságra, éppen ezért a Fednek nagyon kell figyelnie.

:DD

figyeljünk nagyon

#376095 hosszhuszár Előzmény: #376090

Az elnök szerint a vártnál gyengébb első negyedéves teljesítményt a hadi kiadások csökkenése, az exportkereslet gyengülése és a kedvezőtlen időjárás indokolja. Ezek hatása azonban csupán átmeneti, nem úgy mint az építőipar gyengélkedéséé - tette hozzá.

jelenleg túl vagyunk egy…

jelenleg túl vagyunk egy 6 hónapos gazdasági cikluson(2010 szeptember-2011márc) ami végig emelkedés volt,ha az eddigi gazdasági ciklusokhoz viszonyítjuk(2009 óta)akkor elvileg a következő ciklus(márc-szept) fele emelkedés a másik fele egy 15%-os korrekció lehet!persze csak elvileg

#376068 hosszhuszár Előzmény: #376066

Ben Bernanke, Fed elnök negyed kilenckor (a Fed történetében először) tart sajtótájékoztatót, amit izgatottan várnak a befektetők.

itt biztos, hogy víz kerül a pohárba, de, hogy tiszta lesz, azt kétlem.....

úgy fog beszélni, amit hallani akarnak tőle......

#376066 Atticus Előzmény: #376058

amikor 2008ban először volt 125dollár az olaj az sp 1420 volt, esésben. persze ne keressünk megdönhetetlennek hitt korrelációkat. F.sni ráérünk valami nagy fekete gyertya után. A crude meg "csak" 112. Egy eu-s országot lehúznának a wécén az rendbe is rakná eurusd-t ezzel az olajat is.

Szerintem hamarabb fog i…

Szerintem hamarabb fog itt közbeszólni a kőolaj!