Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: Bux hetes grafikon a hetet bezárva:

#375406 banyaiz Előzmény: #375404

Minél magasabbra rángatják annál nagyobb tér lesz lefelé , ha egyszer jön egy rendesebb 1-2 hónapig tartó esés. Pl felmászna 28 k-ig és onnan jönne egy zuhi 23 k-ig milyen derék lenne.

Mert így csak szenvedés van, kellene vmi szélsőséges mozgás, pl lassan araszolna fel aztán egy őrült felfelé rally, és utána elhelyezkedés shortban és várni pénzcsapok elzárását, ami csak hozna egy pár ezer pontos zuhit.

#375404 BudFox Előzmény: #375403

látom igen....de mégiscsak erőszakolják felfele a ****ok...

hát ez még mindig nem az eső trend..... majd gondolom hirtelen fog beszakadni egy szép napon 800-1100 pontot, de úgy hogy csak 30 másodperced lesz egy jó pozíció megnyitására.

#375403 kápé Előzmény: #375400

azt a 100egynéhány kt-t tologatja vki 24500-tól

igazából nem akarja megvenni.....?

#375399 BudFox Előzmény: #375375

esés helyett sajnos ma is őrült módjára vesznek mindent...

ez már tényleg beteges.

#375375 banyaiz Előzmény: #375361

Bud te annyira kitartó vagy, hogy megérdemled egyszer sokat keress a tőzsdén. :) Mindenben meglátod a nagy esés előszelét.

Már megint egy nagy kivárás lesz FED-re úgy látom, helyben járás. Aztán ha ők nem mondanak semmi extrát akkor a könnyebb ellenállás irányába, ami kinek kinek ízlése szerint. :)

#375361 BudFox Előzmény: #375327

Usa esett hétfőn, forint is gyengült..

Japán 1.17 % ot esett...

futures kis minuszban

ma esés lesz itthon is.

Stop kivéve, had essen.

#375327 holnor Előzmény: #375273

sikeresen túléltük a 7végét, megint nm volt világvége :) ez a nullás kamat csodákra képes:)

#375273 Rozsdáskilincs Előzmény: #375268

Szia lyonell.

Szerintem félre értettél. Én longos vagyok, többnyire. Felfele várom a piacot rövid távon. Szvsz kéthétig álltuk a sarat ha nagyon akarták volna ott volt a lehetőség hogy beverjék, nem tették. Szvsz nem akarták:-) Ha ránézek a komponensekre akkor erre következtetek. Nem tudom mi történne pénteken ami szerinted esést hozna, persze az is megtörténhet. Megmondom őszintén nem nagyon értem az ilyen meglátásokat mint amit te is irsz fentebb. De hát különbözőek vagyunk. Magam részéről örülök ha egy irányt sikerül eltalálnom, nem hogy még a irányt is meg az időt is hogy meddig. Te is amit irsz az két hullám előre vetitése. Szvsz ez erős túlzás a piac értelmezésében. Bármikor borulhat minden. A jó spekuláns nem ragaszkodik a meglátásaihoz csak egy bizonyos egészséges szintig. Ha az amik új csúcsra mennek akkor mi is megyünk, ha nem is mint a rakéta de nem hinném ne mutatkozna meg az indexen, nem oldalazhatunk itt évekig. A megitélésünk fényévekkel jobb mint az elmúlt időkben ez is egy fontos pozitivum szvsz.

#375268 lyonell Előzmény: #375263

Aszt akartad írni ,hogy csúcsról lefelé minden esik szerda,csütörtökig,asztán mégegyszer csúcs és kampó végre lefelé?

#375263 Rozsdáskilincs Előzmény: #374920

Parádés hogy tartottuk magunkat kéthéten át a shortosok támadásainak kitéve. Shortosok rendreutasitva minden támadás kivédve eddig:-) Az erő velünk van!:D

#374935 BudFox Előzmény: #374921

az kemény dió lesz megvenni megint :-DD

Azért magyarázták olyan gyorsan USA -ból amikor a japán katasztrófa kitört hogy nincsen semmi baj...mert tudják hogy kezdenek a kötvényprogram végére érni és még jószerivel xart sem értek el...

tudják hogy a piac megint bármelyik pillanatban összeroppanhat...

azért kellett olyan gyorsan mindent megmagyarázni.

Atomkatasztrófa gyakorlatilag most is le van véve a képernyőről...eltömítettek valami lyukat, és a probléma meg van oldva... nagyjából ennyi volt a lényege az utolsó híreknek.

eltussolás.

Bernanke már nagyon félhet :DDD mert itt jönnek a shortos cápák :-)))

#374921 pepe01 Előzmény: #374920

Kemény dió, lesz 1 ál kitörés és utána a shortosok aratni fognak:)

Most hallottam a tévében, hogy a japán katasztrófa utáni helyreállítás 305milliárd dollárba fog kerülni.