Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Bux hetes grafikon a hetet bezárva:

Rozsdáskilincs Előzmény: #375268

Szia lyonell.

Szerintem félre értettél. Én longos vagyok, többnyire. Felfele várom a piacot rövid távon. Szvsz kéthétig álltuk a sarat ha nagyon akarták volna ott volt a lehetőség hogy beverjék, nem tették. Szvsz nem akarták:-) Ha ránézek a komponensekre akkor erre következtetek. Nem tudom mi történne pénteken ami szerinted esést hozna, persze az is megtörténhet. Megmondom őszintén nem nagyon értem az ilyen meglátásokat mint amit te is irsz fentebb. De hát különbözőek vagyunk. Magam részéről örülök ha egy irányt sikerül eltalálnom, nem hogy még a irányt is meg az időt is hogy meddig. Te is amit irsz az két hullám előre vetitése. Szvsz ez erős túlzás a piac értelmezésében. Bármikor borulhat minden. A jó spekuláns nem ragaszkodik a meglátásaihoz csak egy bizonyos egészséges szintig. Ha az amik új csúcsra mennek akkor mi is megyünk, ha nem is mint a rakéta de nem hinném ne mutatkozna meg az indexen, nem oldalazhatunk itt évekig. A megitélésünk fényévekkel jobb mint az elmúlt időkben ez is egy fontos pozitivum szvsz.