betárazott Saabokból?:))
fél,hogy megszűnik a márka?:)
betárazott Saabokból?:))
fél,hogy megszűnik a márka?:)
neked hány saabod van? :)
Ezt a kocsit megnézem a 7végén, fórumtársé (Saab-os), jól felszerelt, poén. :-)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/saab/900/saab_900_2.0_turbo_klima-4129801
valami szar R8 :)
Kis naív. Ez nem a kert, hanem a parkoló. A kert hátrébb kezdődik, a medence és a teniszpálya után. :)
Aston Martin,meg a terepjáró között az mi?:)
a terepjáro az Rexton?vagy minek mondják?:)
http://hasznaltauto.medija.hu/927/3505330_6.jpg szerény kert :)
bizony....aztán ezzel az RCD rendszerrel,guminyomás-melegedés figyelővel mindig baj volt a 850-nél.....:)
igy halt meg egy példány éppen illetve e-miatt.....szétverték fejszével-itt bács megyében kb.1992-ben,mint ahogyan emlitettem volt már régebben:)
addig járt a kútra ez az RCD rendszer addig,hogy nem birták az idegek és eltörött:)
Ma este 21-kor Nat geon: Gyáróriások. Az SLS-AMG gyártása.
Még egy apróság-ha nincs semmid-bérelsz mindent----semmit sem tud Veled senki sem kezdeni!MERT NINCS MIT VÉGREHAJTANI-ENNNYIRE EGYSZERŰ!
Magyarhonban egy nagy lehetőség van-amit nem szabad nem kihasználni...ezek a pick up-ok...beruházási adókedvezmény-5 év amortizáció-áfa vissza és persze az adott vásárlás évében a teljes nettóár leírhatő-értsd kivehető a zsebbe-az adóalapból---magyarul nem hagysz adóalapot.Egy pick up-minima 5 misi nettó-évi amortizáció 1 milla...az havi nettó 85k nyereség....nem bánt az apeh-mert nagy a bevételed-nyereséged.Minden költsége költség-nincs rá cégautóadó nincs rá-meert thgk --kényelemre fullos!!!......itt kint az X6 és a gt után is visszaigényelhetó az áfa-ha cégautó lesz-és + amortizáció.............a magyarhoni árak feléért megvehetők.Én a volt magyar t5-m is teleraktam extrákkal dvd-s navigáció stb---legyen már költségem....hizlalja más az élősködőket !
Ez a minimum , amit a megtermelt nyereség megmentéséért meg kell tenni !
az a baj, hogy arra mennek rá, aki elérhető, és adózik... semmi bajom nem lenne, ha szolgáltatnának... ha rosszul csinálok valamit, tárják fel a hibát, ellenőrizzenek... de hogy a büntetés lebegjen előttük... tavalyi évben adóként (tánya, helyi adók, áfa, járulékok) több mint 4 misit vallottam és fizettem be határidőben... apróbb dolgokra megbüntethetnek (gk. menetlevél, stb), de 100k feletti büntetésnél nekem is betelne a pohár... mégegyszer hangsúlyozom én mindent bevallok, és adózok a törvénynek megfelelően...
köszönöm a beleszólást... és igazad van, sajnos.
Megdöbbentő amit itt olvasok. Nemrég gondolkodtam, hogy csinálok egy kft-t tőzsdézés céljából, kicsit utána néztem a dolgoknak. Aztán világossá vált számomra, hogy semmi értelme, mert annyi plusz munka lenne vele, így pedig befizetem a 16%-os adót és kész.