Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Ahogy igértem az első fe…

#375265 Rozsdáskilincs

Ahogy igértem az első fecske kiröppent DJI hati újcsúcson:-) Lássuk követik e a többiek. Miért ne követnék?:D

"Az elmélet szerint a kü…

#374840 RemegoKez

"Az elmélet szerint a külvilág számára nem látható ruhanemű pont ezen tulajdonsága miatt az első, amin a férfiak spórolni kezdenek válság idején - mondta korábban a Fed korábbi elnöke, Alan Greenspan egy rádióinterjúban. Ellenkező esetben viszont, ha a gazdaság fellendülőben van, az emberek jól érzik magukat, akkor meglódul a kereslet az alsóneműk iránt, amelyek így a konjunktúra korai indikátoraként is szolgálnak."

http://www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/kulfoldi_alapok/elkepeszto_mar_az_alsonadragokbol_is_josolnak.148442.html

Re: nincs cím

#374744 pepe01 Előzmény: #374741

Igen az új trend, hogy mindenki tőzsdézni akar aki él és mozog, nagyban megváltoztatja a képet.

Sok friss tőke longnak kedvez ( új ATH).

#374741 Waszeitung Előzmény: #374727

Eszméletlen célár? Itt olyan nincs :D Viszont könny szökik mostanság a szemembe ahogy meglátom hogy nem is olyan messze vagyunk minden idők ATH-jától,és ilyenkor eszembe jut hogy tényleg minden olyan szép és jó mint évekkel ezelőtt....és játékosan gondolkodom hogy ezt a sémát követve hol leszünk 3 év múlva,ha új csúcson akkor lehet abbahagyom a shortot :DD

#374727 akpo7 Előzmény: #374726

Csak SP-t nezek alt. a 3 nagy indexbol, de erdekes, h. abban meg nincs uj csucs! "Csak" egy ford. fejvall eszmeletlen celarral!

Én ma kiszortam mindent,…

#374699 Donoo

Én ma kiszortam mindent, félek a hétvégi görög csődtől. Remélhetőleg olcsóbban visszaszálhatok a dolgaimba

#374343 Rozsdáskilincs Előzmény: #374288

Bámulatos milyen gyorsantud változni a helyzet. Mindig tátom a számat ekkora változások láttán. A legnagyobb mókamester a piac:-)