Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#374744 pepe01 Előzmény: #374741

Igen az új trend, hogy mindenki tőzsdézni akar aki él és mozog, nagyban megváltoztatja a képet.

Sok friss tőke longnak kedvez ( új ATH).

#374741 Waszeitung Előzmény: #374727

Eszméletlen célár? Itt olyan nincs :D Viszont könny szökik mostanság a szemembe ahogy meglátom hogy nem is olyan messze vagyunk minden idők ATH-jától,és ilyenkor eszembe jut hogy tényleg minden olyan szép és jó mint évekkel ezelőtt....és játékosan gondolkodom hogy ezt a sémát követve hol leszünk 3 év múlva,ha új csúcson akkor lehet abbahagyom a shortot :DD

#374727 akpo7 Előzmény: #374726

Csak SP-t nezek alt. a 3 nagy indexbol, de erdekes, h. abban meg nincs uj csucs! "Csak" egy ford. fejvall eszmeletlen celarral!

Én ma kiszortam mindent,…

#374699 Donoo

Én ma kiszortam mindent, félek a hétvégi görög csődtől. Remélhetőleg olcsóbban visszaszálhatok a dolgaimba

#374343 Rozsdáskilincs Előzmény: #374288

Bámulatos milyen gyorsantud változni a helyzet. Mindig tátom a számat ekkora változások láttán. A legnagyobb mókamester a piac:-)

#374288 Hathor Előzmény: #374255

Írtam privit, ezek szerint nem olvastad.

Két szép gyertyát csináltunk tegnap és ma.

1334.25ig sikerült feljönni ma, illetve tegnap.

Viszont a mai pár perces gyertya is 1334.5ig jött fel, nyaldossa az 1335ömet.

http://postimage.org/image/2s1h8za90/

Budfox: olvasok egy könyvet: Tőzsdemámor a címe, idézek belőle Neked:(145.oldal)

Az 1965-ös "új korszak"-os gondolkodás végét a magas inflációval hozták összefüggésbe. Tévesnek bizonyult a Kennedy kormány állítása, miszerint erőszakos, sürgető gazdaságpolitikával csökkenteni lehet a munkanélküliséget, valójában beléptünk a stagfláció időszakába, ahol mind a munkanélküliség, mind az infláció magas volt. 1974-ben Arthur Okun, aki egykor Kennedy elnök gazdasági tanácsadó testületének tagja, majd elnöke volt, az erőszakos gazdaság bevezetésének kisérletét a modern idők közgazdasági elemzése egyik legnagyobb hibájának festi le. Az inflációt tartották a gazdaságot fékező erőnek.

Arthur Burns, a Federeal Reserve Board elnöke az alábbiakat mondta: "Nincs olyan általam ismert ország, mely az infláció elhatalmasodása után fenn tudná tartani a gazdasági virágzást"

Egyelőre ennyit idézek neked, mint shortosnak.

Yo8!

#374271 Alexander Előzmény: #374269

Szép estét, a kérdés az hogy ez a túlfeszített emelkedés mennyire tartható az olajárral? Múltkori zakónál az olaj is lenézett rendesen. Olaj nélkül nagy emelkedés ezek szerint nem lesz, de ha tovább emelkedik az olaj ára, akkor azért esnek a részvények. Ha esik, akkor azzal húzza le a részvényeket. Mi a meglátásotok ezzel kapcsolatban?

#374261 Rozsdáskilincs Előzmény: #374258

Amik szépen lekopizták a buxot reggel nyitoban megvolt a teljesnapi mozgás. igy is jó lesz, nem kell egésznap menetelni:-)